Publicitātes foto

Pašā vasaras vidū uzsākta jauna pašmāju oriģinālseriāla “Paradīzes šķēle” filmēšana –  seriāls tiek uzņemts realitātei pietuvinātā stilā, izdomātu stāstu un varoņus atveidojot komēdijseriāla situācijās.

“Paradīzes šķēles” režisors ir Kārlis Lesiņš, kurš iepriekš lielākoties darbojies dokumentālajā žanrā, bet aktieru vidū sastopami gan labi pazīstami, gan vēl ne tik zināmi talanti, kuriem būs iespēja pierādīt sevi jautrības pilnajā seriālā sešu sēriju garumā.

“Paradīzes šķēle” būs humoristisks stāsts par kādas picērijas filiāli un tās darbiniekiem caur studenta Gvido pieredzi, kurš nupat tur sācis strādāt un nejaušas sakritības rezultātā iecelts par filiāles vadītāju. Viņam būs jātiek galā ar kolorīto komandu un dažādiem nelabvēļiem, jo picērijas filiāles pastāvēšana ir apdraudēta, seriāla varoņu ikdienu bagātinot ar neveikliem pārpratumiem, neērtām situācijām un konfliktiem, kas šķiet tik neticami, ka kļūst smieklīgi.

Lomās iejutīsies Kaspars Marhlevičs, Lauris Subatnieks, Artūrs Putniņš, Anastasija Rekuta-Džordževica, Marta Lovisa Jančevska, Meinards Liepiņš, Mārtiņš Upenieks, Varis Piņķis, Normunds Laizāns, Ģertrūde Skanstiņa un Jānis Jarāns.

Scenāriju veidojis Kaspars Marhlevičs, konsultējis scenāriju mākslas lielmeistars Lauris Gundars un režisore Marta Elīna Martinsone, bet par kameras darbu atbildīgs operators Ivo Skanstiņš un viņa komanda.

“Paradīzes šķēles” režisors Kārlis Lesiņš stāsta: “Gandrīz visi savas profesionālās karjeras sākumā ir strādājuši apkalpojošajā sfērā, un gandrīz visiem tā bija pirmā saskarsme ar “lielo dzīvi” un visām tās īpatnībām – jauni cilvēki, jaunas attiecības un bieži vien pilnīgi traki notikumi, ko šobrīd atceramies ar siltu, nostalģisku smaidu, bet diez vai gribētu atkārtot. Ar seriālu “Paradīzes šķēle” mēs vēlētos šo “pirmā darba” sajūtu atgādināt arī skatītājiem, bet picērijas kā notikumu vietas izvēle ir pašsaprotama, jo kuram gan negaršo pica?”

Seriālu veido studijas “Lokomotīve” un “Woodpecker Pictures”, piedaloties kinoprojektam “Spektrs”, tā producenti ir Dominiks Jarmakovičs un Sergejs Timoņins. Komēdijseriāls “Paradīzes šķēle” sešās sērijās LMT Viedtelevīzijas skatītājiem būs pieejams 2025.gada sākumā, un vēlāk tas būs skatāms arī straumēšanas platformā Tet TV+.

Lasiet arī: Vāc parakstus par TikTok bloķēšanu Latvijā

Lasiet arī:  Nedēļas horoskops: 19. – 25. jūlijs

Lasiet arī:  440 000 eiro, lai uzveiktu vēzi – aicina ziedot 19 gadus vecam jaunietim no Ogres

Lasiet arī: Šī nedēļa aizritēs ar patīkami siltu laiku, bet brīžiem līs

Lasiet arī: Godinot Baltijas ceļa 35. gadadienu, siguldietis sola noskriet  678 kilometrus

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube