Publicitātes foto

Pirmdien, 22. jūlijā, uzsākta filmēšana jaunam pašmāju komēdijseriālam “Reitingu grāvējs”, kas vēstīs par jauna producenta centieniem gūt panākumus sarežģītajā un brīžiem pat absurdajā televīzijas aizkulišu pasaulē. Seriāls skatītājus priecēs ar lielisku aktieru sastāvu, kārtīgu melnā humora devu un aizraujošiem galvenajiem varoņiem, kuri cīņā par televīzijas reitingiem nonāk neiedomājamās situācijās.

Oriģinālseriāla galvenais varonis būs nepieredzējis televīzijas producents, kuram rodas lieliska iespēja – uzņemt jaunu seriālu ar mērķi iemantot augstus televīzijas reitingus. Lai arī galvenajam varonim trūkst izpratnes par nozari un ir ierobežots budžets, viņš sapulcē ap sevi neparastu komandu un uzņemas šķietami neprātīgo avantūru. Neviens no jaunizveidotās komandas nebija rēķinājies, ka ne diena nepaies bez pārpratumiem un dažādiem šķēršļiem, informē TV3.

Seriāla producents Vadims Zaikovskis uzsver, ka brīžiem, lai cik absurdi tas arī nešķirtu, sižets nebūs tāls no patiesības: “Katrā epizodē notiek tik absurdas situācijas, kurām cilvēks ārpus mūsu industrijas nebūs spējīgs noticēt. Mūsu mērķis ir parādīt kino aizkulišu pasauli pēc iespējas tuvāku realitātei, taču tajā pašā seriālā redzamais neprāts nav trakākais, kas piedzīvots uz filmēšanas laukuma.”

Galvenās lomas seriālā atveido iespaidīgs aktieru sastāvs – Toms Veličko, Dārta Stepanova, Ilze Pukinska, Lauris Dzelzītis, Ritvars Gailums, Jurijs Djakonovs un citi. Epizodiskās lomās jeb cameo seriālā būs redzamas arī citas pašmāju zvaigznes un TV industrijas pārstāvji.

Go3 oriģinālseriāla “Reitingu grāvējs” producents ir Vadims Zaikovskis, bet režisors – Ruslans Fradkins. Aizvadītajā gadā skatītāju vērtējumam nonāca viņu veidotais seriāls “Tējas laiks”, kurā varēja sekot līdzi jaunas rokgrupas piedzīvojumiem ceļā uz slavu.

Seriāls “Reitingu grāvējs” pie skatītājiem nonāks 2024. gada izskaņā.

Lasiet arī: FOTO | Uzņem jaunu pašmāju seriālu par kādas picērijas filiāli un tās darbiniekiem

Lasiet arī: Vāc parakstus par TikTok bloķēšanu Latvijā

Lasiet arī:  Liktenīgas tikšanās – ko sola Marss Dvīņos no  21. jūlija līdz 5. septembrim

Lasiet arī:  VIDEO | Roberto Meloni recepte: pasta krēmīgā diļļu mērcē

Lasiet arī: VIDEO | Samanta Tīna ar jaunu dziesmu aicina sekot sevis labākajai versijai

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube