Foto: Rīta kafija

Trešdien, 24. jūlijā, debesis brīžiem skaidrosies, daudzviet īslaicīgi līs, vietām valsts austrumos nokrišņi būs stipri, gaidāms arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, bet negaisa laikā tas būs brāzmains, informē  Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20…+26 grādiem, bet galējos austrumu rajonos termometra stabiņš sasniegs +26…+28 grādu atzīmi.

Nedēļas vidū mākoņu daudzums palielināsies, daudzviet atnesot lietu, vietām lietus būs stiprs un to pavadīs arī pērkona negaiss.

Naktī uz ceturtdienu nokrišņi pārsvarā gaidāmi  valsts rietumos, piektdien lielākoties centrālajos rajonos, bet sestdien valsts austrumos. Saglabāsies lēns vējš, tikai negaisu laikā tas krasi kļūs brāzmains. Un arī gaisa temperatūra būs līdzīgas robežās – naktīs gaiss atdzisīs līdz +15…+20 grādiem, dienas laikā lielākajā valsts daļā gaisa temperatūra pārsvarā būs +23…+28 grādu robežās.

Pēc šī brīža prognozes, nedēļas nogalē daļā valsts teritorijas būs lietains, taču silts laiks. Gaisa temperatūras naktīs saglabāsies +15…+20 grādu robežās, un dienās vietām tā paaugstināsies līdz pat +27…+30 grādiem.

Jūlija pēdējā nedēļa iesāksies ar sausāku, vējainu un mazliet vēsāku laiku.

Lasiet arī:  Iespējams, atrastas rudenī pazudušās Annas Jansones mirstīgās atliekas

Lasiet arī: BIOR: Latvijā strauji izplatās jauns Covid-19 variants

Lasiet arī: VIDEO | Ceļš nav skrejceļš – Apvedceļš ar jauno grupas nosaukumu laiž klajā jaunu singlu

Lasiet arī:  Liktenīgas tikšanās – ko sola Marss Dvīņos no  21. jūlija līdz 5. septembrim

Lasiet arī:  FOTO | Ekspluatācijā nodots rekonstruētais Daugavas stadiona sporta laukums

Lasiet arī: VIDEO | Samanta Tīna ar jaunu dziesmu aicina sekot sevis labākajai versijai

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube