Foto: Pexels/Monicaaaaa aaa

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 26. jūlija līdz 1. augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Kāds no taviem kolēģiem vai darbiniekiem būs kā talismans, kurš ar savām zināšanām palīdzēs tev atrisināt kādu sarežģījušos situāciju. Atļausies sevi palutināt ar kaut ko sen kārotu savai labsajūtai. Esot harmonijā ar sevi, spēsi uzlabot savu finansiālo situāciju. Esošajās attiecībās tiks ieviests kāds jauns rituāls, kas abus vēl vairāk satuvinās.

Vērsis

Darba apjoms ļaus ieslīgt darbos gluži kā vāveres ritenī. Tiks piedzīvotas situācijas, kuras cikliski atkārtojas. Tas raisīs daudz domu par to, kā strādāt savādāk un kā efektīvāk likt lietā savu laiku. Nostalģiskas izjūtas par vairāku gadu garumā piedzīvoto un šķietami zaudēto mudinās saņemties un sazināties ar savu tuvo cilvēku.

Dvīņi

Tiks domāts par jaunas profesijas iegūšanu vai esošās pilnveidošanu, uzsākot mācības kādā no mācību centriem. Būs jāsaskaras ar dažādu dokumentu kārtošanu, kas var radīt nervu spriedzi. Saņemsi patīkamu pateicību par kādu iepriekš paveiktu darbu. Pieņemot lēmumu par turpmākajām attiecībām, sajutīsi, ka gluži kā akmens noveļas no sirds!

Vēzis

Pavērsiens profesionālajā darbībā radīs iespēju parādīt savu meistarību visaugstākajā kvalitātē. Pieķeršanās jaunajam projektam pavērs strauju augšupeju pa karjeras kāpnēm. Notici sev un tam, ko tu dari. Papildu ienākumu avots ļaus justies brīvākam savās izvēlēs un neaizliegt sev neko. Jaunas darba tehnikas iegāde atmaksāsies pavisam drīz.

Lauva

Jaunie pienākumi darbā ļaus pielietot visas savas iepriekš iegūtās zināšanas. Ir gaidāmi daudzi komplimenti un atzinība par paveikto. Diezgan lielas naudas summas tiks patērētas uz savas dzimšanas dienas svinībām! Nav pamata satraukumam, svētki ir jāsvin! Saņemts uzmanības apliecinājums no tev nozīmīga cilvēka raisīs siltas izjūtas.

Jaunava

Kādas sekmes būs darbā, tas būs atkarīgs gan no tavas iedvesmas, gan arī no vēlmes darboties vispār. Tiks domāts par darba maiņu vai jaunas darba specifikas apgūšanu, ja esi uzņēmējs. Papildu peļņa tiks gūta, ja nopietnāk pievērsīsies jau iepriekš uzsāktajam biznesam. Rūpīga ienākumu analīze radīs atklāsmi par to, kas tavā darba procesā vairs nav iederīgs.

Svari

Tiks saskatītas iespējas, kā efektīvi veikt savu darbu attālināti, no jebkuras vietas pasaulē. Tiks atrasts tev pieņemamākais un izdevīgākais vidusceļš, lai savu laiku pavadītu pilnvērtīgi un baudpilni. Labas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo honorāru, kas ļaus ieguldīt savā biznesā. Būsi atvērts sajūtām un romantiskiem piedzīvojumiem.

Skorpions

Daudz enerģijas nāksies veltīt darbam pat atvaļinājumā esošajiem. Var rasties situācijas, kuras nevar gaidīt. Uzdrīkstēsies mainīt savu ierasto darba veidu un plānojumu. Kāds no kolēģiem palīdzēs. Labāki ienākumi tiks gūti no peļņas, kas nāks no biznesa kopā ar partneri. Lielāku uzmanību būs jāpievērš savai darba kvalitātei.

Strēlnieks

Radošā vienatnē izplānotie projekti būs daudz veiksmīgi nekā, ja dalīsies savās idejas ar citiem. Brīnišķīga biznesa ideja ir jāsteidz realizēt pēc iespējas ātrāk, kamēr kāds cits to nav izdarījis. Lai gūtu labāku peļņu, uzmanība ir jāpievērš darba videi, telpai vai lokācijas vietai. Finansiāli ienesīgs laiks būs tiem, kuri darbojas pētniecības nozarē un ar izglītību saistītos projektos.

Mežāzis

Tiks izvērtēts piedāvājums par došanos darba darīšanās uz ārvalstīm. Neatsaki, pirms neesi sapratis visus sev izdevīgos ieguvumus. Labs laiks  būs tiem, kuri darbojas finanšu nozarē un darbā ar klientiem. Papildus tēriņi būs bērnu vajadzībām, kas saistītas ar svētkiem, nometnēm un citām atpūtas un laba laika pavadīšanas aktivitātēm.

Ūdensvīrs

Saviesīgi pasākumi un tajos satiktie cilvēki sniegs papildus iespējas tavā profesijā tuvākajā nākotnē. Vairāk fokusēsies uz tiem resursiem, kas jau tev ir. Rādi savus talantus plašākai publikai. Lielāki tēriņi var rasties saistībā ar neplānotiem pasākumiem, par kuriem nāksies maksāt. Esi piesardzīgs, uzsākot jaunas attiecības.

Zivis

Pakāpjoties augstāk pa karjeras kāpnēm, gūsi gandarījuma sajūtu. Pavērsiens darba vietā ļaus iemantot apkārtējo cieņu un labvēlību. Cik profesionāli strādāsi, tik arī saņemsi naudas izteiksmē. Veiksmīgs būs ieguldījums mācībās, kurās gūtās zināšanas vairos tavus ienākumus. Saņemsi patīkamu pārsteigumu no kāda pielūdzēja. Priecājies par skaistiem mirkļiem!

Lasiet arī: Kariņa VIP lidojumu skandāla dēļ ierosina jau ceturto disciplinārlietu

Lasiet arī: FOTO | Senas tapetes un dokumenti – kas atrasts celtnieku rīcībā nodotajā Vāgnera namā

Lasiet arī: Atklāti pasaulslavenā šova Ir talants! vadītāji un tiesneši Latvijā

Lasiet arī:  VIDEO | Edvarda Strazdiņa TikTok joks pārvērties par pieprasītu vasaras hitu

Lasiet arī:  «Vairs nezinu, ko darīt,» – Annas Jansones dzīvesbiedrs dalās sāpīgās pārdomās par mīļoto sievu

Lasiet arī: Pamela Andersone, Stīvens Tailers un citas slavenības, kurām bija atklāts hepatīts  

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube