Foto: Pexels/David Escala de Almeida

Astrologi ir sastādījuši nodevēju reitingu atbilstoši zodiakam. Pēc astroloģijas ekspertu domām, tieši zemāk minēto horoskopa zīmju pārstāvji visbiežāk krāpj savu otro pusīti, vēsta UNIAN.

3. vieta – Lauva

Patiesībā Lauva ir ļoti lojāla zodiaka zīme, ja attiecībās saņem visu, kas viņam nepieciešams. Ja viņš sāk just, ka attiecībās dziest uguns, ka viņu vairs nemīl, neapbrīno, nedzied viņam slavas dziesmas, Lauva var sākt emocionāli panīkt. Tā kā šī zodiaka zīme ir atkarīga no emocijām, tā dosies tās meklēt ārpus attiecībām. Šajā brīdī var notikt nodevība. Tomēr maz ticams, ka Lauva nekavējoties pārtrauks attiecības ar jums. Viņš kādu laiku skatīsies, provocēs, padarīs jūs greizsirdīgu. Ja jūs viņam nepierādīsiet, ka esat gatavs nolikt visu pasauli viņam pie kājām, viņš noteikti jūs pametīs.

2. vieta – Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji dievina brīvību. Ja partneris cenšas viņus ierobežot, pārāk tālu nobīda  personīgās robežas vai, nedod Dievs, izdara spiedienu, tad no nodevības nevar izvairīties. Un tā no Ūdensvīra puses nebūs kā vajadzība pēc cita cilvēka vai jaunām emocijām, bet drīzāk kā protests. Tādā veidā Ūdemsvīrs jums paziņos, ka tikai viņš pats var pārvaldīt savu dzīvi un laiku.

1. vieta – Svari

Nodevīgākā zodiaka zīme, pēc astrologu domām, ir Svari. Tie, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, visticamāk, nebūs jums uzticīgi visu mūžu. Viņi, visticamāk, jums tiešā tekstā pastāstīs par savu poligāmiju, taču izvēle ir jūsu ziņā. Svari parasti neapstājas tikai pie viena partnera. Viņiem pastāvīgi nepieciešamas jaunas emocijas un iespaidi, tāpēc viņi ir gatavi krāpt, lai šīs sajūtas iegūtu.

Lasiet arī: Kariņa VIP lidojumu skandāla dēļ ierosina jau ceturto disciplinārlietu

Lasiet arī: FOTO | Senas tapetes un dokumenti – kas atrasts celtnieku rīcībā nodotajā Vāgnera namā

Lasiet arī: Atklāti pasaulslavenā šova Ir talants! vadītāji un tiesneši Latvijā

Lasiet arī:  VIDEO | Edvarda Strazdiņa TikTok joks pārvērties par pieprasītu vasaras hitu

Lasiet arī:  «Vairs nezinu, ko darīt,» – Annas Jansones dzīvesbiedrs dalās sāpīgās pārdomās par mīļoto sievu

Lasiet arī: Retrogrādais Merkurs augustā – padomi, kā uzlabot dzīvi mēneša laikā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube