Foto: Pixabay/moritz320

“Solītais nežēlīgais astrofons savā ietekmes starta periodā (kulminācija 20. augustā) burtiski caur Dabu plēš, gāž un apludina. Piepildījies arī solītais Jupitera atrašanās vēju – Dvīņu – zīmē kā lielo vētru laiks. Un tas ir tikai ievads Urāna septiņgadei Dvīņu zīmē, kas sāksies 2025. un pa īstam no 2026. gada,” tā vietnē X pirmdien, 29. jūlijā, norāda pašmāju astrologs Kristaps Baņķis, uzsverot, ka nevar pateikt neko labu.

Kā zināms, svētdien un pirmdien, 28. un 29. jūlijā, Latvijai pāri gājis ciklons, nesot postošu vētru un ekstremālas lietusgāzes.

Kā sociālajos tīklos norāda astrologs Baņķis, Saturns (2,5 gadus) un Neptūns Zivīs (jau ļoti ilgstoši) nozīmē lietavas, plūdus un ūdeņus, bet Jupiters Dvīņos uz vienu gadu – vējus un spējas laikapstākļu maiņas, neierastus vētru virzienus. Nākamgad – Jupiters vēl Dvīņos, bet Saturns un Neptūns Aunā var nest ugunsnelaimes, sprādzienus, sausos vējus, bet ziemā stiprus sniegputeņus.

“Īsumā: vētras varētu būt padaudz un atšķirīgās izpausmju klombinācijās. Pasaulē – vulkāni dusmosies. Potenciāli 2025./2026. teroristiski grupējumi var tikt arī pie jaudīgākiem ieročiem, kurus likt lietā. Reizēs, kad sakritīs ar Magnētiskajām vētrām, kas nav prognozējamas – jebkāda ietekme tik pieaug. Ceru, ka viss ies secen. Dabas kataklizmu prognozēšana nav mans lauciņš, jo neesmu aizrāvies ar to izpēti, tomēr šad tad esmu bijis gana paredzošs,” piebilst Baņķis.

Jau vēstīts, ka, plosoties dabas stihijai, nolauzts simtiem koku, bojāti vai norauti ēku jumti, sabojāti žogi, automašīnas, applūduši pagrabi, pagalmi un ielas. Vislielākie postījumi nodarīti Jelgavā, Jūrmalā un Rīgā.

Vairāk foto un video ar ciklona postījumiem visā Latvijā skaties ŠEIT un ŠEIT

Vairāk foto un video par ciklona postījumiem Jelgavā skaties ŠEIT.

Lasiet arī: Uzlādējies pirms rudens – ķīniešu horoskops augustam

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Venēcijas ainas Latvijā – soctīklos dalās ar ciklona postījumiem

Lasiet arī:  Jau otro reizi pamatīgi izpostīts un uz nenoteiktu laiku slēgts dabas parks Tērvetē

Lasiet arī:  VIDEO | Ainars Bumbieris savā dzimšanas dienā klausītājiem dāvina jaunu dziesmu

Lasiet arī: FOTO | Kurpnieks un Daugaviņš sāk filmēties Nelūgto viesu trešajā sezonā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube