Mairis Briedis un Ints Briedis. Foto: Ekrānšāviņš

Pašmāju bokseris Mairis Briedis vietnē “Facebook” publicējis video, kurā redzams, kā viņš apķer, paceļ gaisā un iegrūž baseinā savu tēti Intu Briedi. Publicētais video savācis vairāk nekā četrus tūkstošus pozitīvu reakciju un ar to dalījušies vairāk nekā 130 cilvēki.

“Paldies Tev par mūžīgo smaidu uz lūpām,” vietnē “Facebook” pie publicētā video par tēti raksta bokseris Briedis.

Publicēto video komentējuši daudzi “Facebook” lietotāji. Komentāros pausta sajūsma par to, cik ļoti Mairis Briedis ir līdzīgs tētim un cik forši izskatās tētis. Tāpat interneta lietotāji pauž atzinību par to, cik ļoti publicētais video uzlabojis garastāvokli un uzjautrinājis. “Tā… mēģinājums tēvu noslīcināt!”, “ superīgi, ka ir tāds tēvs”, “cerams, telefons nebija tētim kabatā” – vēsta daži no komentāriem pie boksera ieraksta.

“Vai tētis ir brīvs?? Man viņš iepatikās no pirmā acu skatiena,” pie ieraksta raksta kāda “Facebook” lietotāja, un arī citi komentē, ka tētis ļoti labi izskatās un cik labi, ka ir tāds tēvs.

Pozitīvo un sajūsmināto komentāru vidū ir arī pa kādam negatīvam ierakstam, piemēram, “urlu izklaides”, “kas šeit smieklīgs”, “viņš šajā mirklī  vispār nedomāja par tēti, bet cik “smieklīgs” video varētu sanākt!!!! Pamuļķu izklaides! (nerunāju par tēvu)”, “Tādi gājieni man nav atbalstāmi, pirmo reizi Mairi redzu, darot stulbības!!!” un “es gan nebūtu priecīga, ka šādi iegrūž atmuguriski ūdenī, tā var arī savainoties uz visu atlikušo mūžu!”.

Lasiet arī: Uzlādējies pirms rudens – ķīniešu horoskops augustam

Lasiet arī: VIDEO | Lielupe ienāk Jelgavā – kā izskatījies dienu pēc postošās vētras

Lasiet arī: Rīgā joprojām lūst vētras skartie koki; aicina neapmeklēt parkus un kapsētas

Lasiet arī:  VIDEO | Nepilngadīgais Daugavpilī nozog divus auto un bēg no policijas ar ātrumu 162 km/h

Lasiet arī:  60% atvaļinājumu Latvijā nepārsniedz vienu nedēļu

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: BokserisInts BriedisMairis Briedistēvs

youtube icon
Abonēt youtube