Dons. Foto: Ekrānšāviņš

Turpinot notikumiem bagāto gadu, Dons izdevis devīto studijas albumu “Laiks”, kā arī albuma pavadošo singlu “Bultiņa melnā”. Jau pavisam drīz, 17. augustā, mūziķis aicina savus klausītājus uz tikšanos Daugavas stadionā.

“Pēdējos gados mani visvairāk ir uzrunājusi tieši sadarbība ar dažādiem mūziķiem un producentiem – kopīga dziesmu rakstīšana, melodiju un rīmju meklēšana, kopējā lielā dziesmas puzura veidošana. Šis albums tapis pusotra gada laikā, daudzas dziesmas sarakstītas ārpus Latvijas, daudzas palikušas aiz strīpas, jo šis laiks bijis produktīvs. Nu albums nodots klausītāju vērtējumam un priecājos, ka jau pavisam drīz pēc tā iznākšanas daļu no tā varēšu pirmatskaņot tūkstošiem klausītāju priekšā,” stāsta Dons.

Albuma pavadošais singls ir dziesma “Bultiņa melnā”, kurai tapusi arī dzīvespriecīga un vasarīga video vizualizācija:

“Šis singls tapis starp Berlīni un Rīgu un brīnišķīgi atbilst apkārt pulsējošajai pozitīvajai vasaras enerģijai. Ar to vēlos atgādināt ne tikai sev, bet arī saviem klausītājiem – mirkļos, kad jūtamies iestiguši, nedaudz jānorimst, jāpierimst un jāsāk no jauna!” Dons turpina. Singla “Bultiņa melnā” autori ir Artūrs Šingirejs, Kim W un Mikus Frišfelds.

Dona jauno albumu iespējams klausīties ŠEIT.

Jau pavisam drīz, 17.augustā, Dons ar saviem klausītājiem tiksies Daugavas stadionā, koncertā “Laiks”.

“Šobrīd rit karsts darbu un mēģinājumu laiks, būs pārsteiguma viesi, būs jaunas dziesmas, būs darbi no manas karjeras pašiem pirmsākumiem. Šī ir lielākā skatuve, uz kuras līdz šim esmu kāpis solo koncertā, protams, ir arī satraukums, bet visam pāri jūtos saviļņots un pateicīgs par iespēju tik daudziem klausītājiem izpildīt savu mūziku. Apsolu, ka šis būs īpašs vakars mums visiem! ” Dons stāsta.

Kā zināms, Dons ir izdevis deviņus soloalbumus un viņa kontā ir daudzas muzikālās godalgas. Dons šogad pārstāvēja Latviju Eirovīzijas konkursā ar dziesmu “Hollow”, kas konkursa fināla šovā ierindojās 16 vietā. 2021.gadā Dons uzsāka sadarbību ar mūzikas izdevniecību “Universal Music Group”.

Lasiet arī:  No mušām uzpūsti ziloņi un citi pārspīlējumi – mīlestības un attiecību horoskops augustam

Lasiet arī: VIDEO | Lielupe ienāk Jelgavā – kā izskatījies dienu pēc postošās vētras

Lasiet arī: VIDEO | Briedis, iegrūžot tēti baseinā, izsauc neviennozīmīgu reakciju soctīklu lietotājos

Lasiet arī:  TV šovā atgriezīsies Agritas Bindres ģimene, kas savulaik nopelta sunīša Mailo dēļ

Lasiet arī:  Cīņa ar vētras sekām turpinās: hospitalizē cietušos, kas pašu spēkiem likvidējuši postījumus

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: albumsDonskoncertsLaiks

youtube icon
Abonēt youtube