Foto: Pexels/ Ajay Dong

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 2. līdz 8. augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Realizēsi nesen uzplaukušās idejas, kas ļaus tev darboties kā profesionālim vēl labāk. Tiks pasperts zīmīgs solis uzņēmējdarbībā. Kāds cilvēks, kuru nesen satiki kādā saviesīgā pasākumā, var būt labs biznesa partneris nākotnē. Nesen izveidotajās attiecībās ir gaidāmi pārbaudījumi.

Vērsis

Paplašināsi savu darbības jomu. Vērtīgs būs finansiālais ieguldījums profesionālās darbības pilnveidošanā. Tava neatlaidība, spīts un darba spars ļaus manāmi uzlabot tavu materiālo stāvokli. Mīlestības meklētājiem ir iespējams iepazīties kāda brauciena vai saviesīga pasākumā laikā.

Dvīņi

Tiks ieviestas pārmaiņas tavā dienas kārtībā. Papildu peļņa tiks gūta iesaistoties kādā no radošajiem projektiem, kas tev būs ļoti saistošs un interesants. Gluži kā zibens no skaidrām debesīm, tiks satikts kāds cilvēks, kas reiz nav bijis mazsvarīgs.

Vēzis

Izdarīsi izvēli par to kā efektīvāku padarīt savu sniegumu profesionālajā jomā. Vērtīgāks būs guvums, ja pastrādāsi vienatnē un ķersies klāt savas idejas realizēšanai. Izvērtē, vai tas, ko plāno iegādāties, ir tas, kas patiešām tev ir vajadzīgs. Sirsnīgu sajūtu caurvīts, diezgan daudz enerģijas veltīsi kopīgu plānu realizēšanai ar mīļoto cilvēku.

Lauva

Tava meistarība un profesionalitāte straujiem soļiem virzīsies augšup. Milzīgs būs gandarījums par paveikto! Labs, gandarījumu nesošs, būs ieguldījums sava drēbju skapja papildināšanā ar jauniem tērpiem. Rūpīgāk izvērtē tēriņus citu vajadzībām, kas var izrādīties tikai mirkļa vājības.

Jaunava

Ļaujoties riskam un izaicinājumam pilnīgi noteikti būsi ieguvējs jau tuvākajā laikā.  Tiks apsvērts piedāvājums par darba iespējām vai jaunu prasmju iegūšanu ārzemēs. Papildu zināšanas nāks tev par labu. Attiecībās nāksies tikt skaidrībā ar pārpratumiem, kas saistīti ar sadzīvi. Izvairies no strīdiem par naudu.

Svari

Darbs. Brīnišķīgi tiksi galā ar jaunajiem pienākumiem, par kuriem sākumā var šķist, ka tie nav tev pa spēkam. Tiks saņemts vilinošs piedāvājums par braucienu uz ārzemēm darba darīšanās. Labs būs ieguldījums sava mājokļa pilnveidošanā. Romantikai atliks mazāk laika, jo prāts būs noslogots par un ap darbu.

Skorpions

Jaunu darbu meklētājiem tas nekur tālu nav jāmeklē, palūkojies tepat tuvumā un apsver domu arī padarīt ko citādāku, nekā tev ir ierasts. Papildu ienākumi būs saistībā ar to, ka prezentēsi kādu savu veikumu. Pēkšņā iepazīšanās būs tev milzīgs pārsteigums. Ilgstošākā savienībā esošiem  būs jāizvērtē ikdienas paradumi.

Strēlnieks

Veiksme darbā būs atkarīga no tavas uzņēmības un vēlmes darboties, ejot mazliet citu ceļu.  Priekšplānā izvirzīsies darbi, kuri ir iesākti, taču nepabeigti. Vairākkārtīgi pārbaudi informāciju, ar ko strādā. Var tikt piedzīvots kāds nepatīkams atgadījums, kas gluži vai atvērs acis uz cilvēkiem, kuri bijuši līdzās.

Mežāzis

Padomā labi, pirms ļaujies sadarbībai ar tev nezināmiem sadarbības partneriem. Pajautā padomu kādam tev uzticamam padomdevējam. Tavu zināšanu, arī materiālo resursu, ieguldījums profesionālajā darbībā vainagosies ar panākumiem! Tiks gūti papildu labumi pateicības veidā.

Ūdensvīrs.

Ar neatlaidību ceļā uz savu mērķi sasniegsi iecerēto. Paveiktie darbi tiks pamanīti gan no vadības puses, gan arī līdzcilvēki izteiks virkni komplimentu. Rēķinies ar to, ka būs arī kāds kritizētājs. Saudzē savas viedierīces, jo var rasties papildu izdevumi saistībā ar tām. Piedzīvojumiem piepildītākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Zivis

Izaicinot sevi darbā un ļaujoties nezināmajam, būsi ieguvējs. Tiks gūta diezgan liela naudas summa, kas būs kā starta kapitāls tavu plānu realizēšanai. Attiecību pāriešana jaunā fāzē mudinās atmest malā visus līdzšinējos pārpratumus. Ļausies sajūtām un ar pateicību novērtēsi to, ko tev dāvā un dod. Atceries, ka sirds neizvēlas to, kuram to atvērt.

Lasiet arī:  Kad čāpstināšana un strēbšana izraisa riebumu – kas ir mizofonija jeb naids pret skaņām

Lasiet arī: Uzvaras parka otrajā kārtā četru hektāru platībā veidos aktīvās atpūtas zonu

youtube icon
Abonēt youtube