Foto: Ekrānšāviņš

Jaunais dziesmu autors un dziedātājs Edvards Strazdiņš vasaras izskaņā radījis jaunu šīs vasaras hitu “Uz Tukumu pēc smukuma”, kurš nu jau nedēļu atrodas vietnes “YouTube” mūzikas tendenču pirmajā pozīcijā, apsteidzot jaunos “Musiqq” un “Singapūras Satīna” hitus. Dziesmas video vienas nedēļas laikā skatīts jau vairāk nekā 130 000 reižu.

To, ka dziesma uzņem apgriezienus arī “TikTok” vietnē, pamanīja viens no Latvijas dīdžejiem un producentiem Roberts Lejasmeijers, kuram paveicās pirmatskaņot dziesmu vēl pirms oficiālās tās pullicēšanas. Publikas atsaucība bija ievērojama un radās doma radīt dziesmas remiksu.

“Esmu ļoti pozitīvi saviļnots par topošo šo remiksu. Mācoties darboties “TikTokā”, es arī ieliku nelielu tīzerīti. Domāju, ka, kā jau parasti, tūlīt sekos kritika, bet nē, ātri vien saņēmu gandrīz 1000 “patīk” un tikai pozitīvus komentārus! Cilvēkiem reāli šī dziesma patīk. Man šķiet, ka remix arī ir izdevies riktīgi labs. Kārtīgām latviešu mūzikas ballītēm!” stāsta Roberts Lejasmeijers.

 

Lasiet arī:  Kad čāpstināšana un strēbšana izraisa riebumu – kas ir mizofonija jeb naids pret skaņām

Lasiet arī:  Labvēlīgs laiks investīcijām un projektiem – finanšu horoskops augustam

youtube icon
Abonēt youtube