Foto: Pexels/Kourosh Qaffari

Augusts ir pēdējais mēnesis pirms “cunami”, kas gaidāms šā gada septembrī aptumsumu dēļ, vēsta Wday. Četras zodiaka zīmes šā gada augustā gaida īpašas pārmaiņas.

Auns

Jūsu astroloģiskās kartes piektajā mājā 4. augustā ienācis jauns mēness Lauvas zīmē, kas pārvalda radošumu, romantiku un attiecības ar bērniem. Šis ir lielisks laiks jaunam sākumam, pārliecības veidošanai un savu talantu demonstrēšanai. Venera pārcelsies uz sesto māju, tāpēc jākoncentrējas uz personīgo attīstību un veselības aprūpi. Esiet uzmanīgs pret savu grafiku un neaizmirstiet par savām vajadzībām, izvairoties no lieka stresa. Savukārt 5. augustā Merkurs sāks retrogrādu gaitu sestajā mājā, kas prasīs pārdomāt darba paradumus un rutīnu. Var nākties saskarties ar grūtībām, taču šis laiks ir ideāls sevis un savu prasmju pilnveidošanai. 14. augustā Merkurs ienāk piektajā mājā, sniedzot iespēju pārdomāt savus radošos plānus un attiecības.

Dvīņi

Dvīņiem jauns mēness Lauvas zīmē gaidāms trešajā mājā, kas ir atbildīga par komunikāciju un mācīšanos. Šis ir piemērots laiks jaunu projektu uzsākšanai, kas saistīti ar mācīšanos vai prasmju pilnveidošanu. Saskarsme ar apkārtējiem kļūs intensīvāka, radīsies jaunas paziņas vai nostiprināsies sakari ar tuviniekiem. Venera ienāks  ceturtajā mājā, radot harmoniju ģimenes attiecībās. Retrogrādais Merkurs 5. augustā var likt pārdomāt ar nekustamo īpašumu saistītos ģimenes jautājumus. Šis ir laiks padziļinātai analīzei un vecu problēmu risināšanai. 14. augustā Merkurs atgriezīsies trešajā mājā, sniedzot iespēju pilnveidot komunikācijas prasmes un izteikt savas domas.

Lauva

Jauns mēness 4. augustā gaidāms Lauvas pirmajā mājā, kas simbolizē personību, neatkarību un dzīves virzību. Šis ir laiks jauniem emocionāliem cikliem, kad Lauvām svarīgi ieklausīties savā intuīcijā. Iespējams jauns sākums lietām, kas palīdzēs noteikt turpmāko dzīves ceļu. Tajā pašā dienā Venera ieies otrajā mājā, kas saistīta ar materiālajām vērtībām un pašcieņu. Šis ir labs periods, lai rūpētos par sevi un ieguldītu savā attīstībā. Tomēr esiet piesardzīgs pret pārāk lieliem tēriņiem, jo 5. augustā Merkurs sāks retrogrādu gaitu, kas var novest pie finanšu plānu pārskatīšanas. 14. augustā Merkurs atgriezīsies pirmajā mājā, uzsverot personības izaugsmes un sevis izzināšanas nepieciešamību.

Jaunava

Jaunavām jauns mēness gaidāms 12. mājā, kas ir atbildīga par garīgo attīstību un atbrīvošanos. Šis ir piemērots laiks, lai noteiktu enerģētiskās robežas. Tajā pašā laikā Venera ienāks pirmajā mājā, sniedzot pārliecību un vairojot neatkarības sajūtu. Jāņem vērā, ka 5. augustā, sākoties Merkura retrogrādai kustībai pirmajā mājā, Jaunavām jābūt īpaši piesardzīgām. Šis nav labākais laiks jaunu projektu uzsākšanai. Tā vietā jums vajadzētu pievērst uzmanību saviem iekšējiem pārdzīvojumiem un sevis izzināšanai. 14. augustā Merkurs atgriežas 12. mājā, fokusā liekot Jaunavas personības slēptos aspektus.

Lasiet arī: VIDEO | Ralfs Eilands izdod «vesternīgu» dziesmu Ganslingeri

Lasiet arī:  FOTO | Vecrīga un krastmala tiek pie jauniem un neparastiem vides objektiem

youtube icon
Abonēt youtube