Inese Saulīte. Foto: Facebook @Inese Saulīte

“Kad esi nonācis bezcerīgākajā posmā, kad esi jau padevies, tad pēkšņi saņem dāvanu par visām iepriekšējām ciešanām! Jā, liktenis man šajā dzimšanas dienā pasniedzis lielisku dāvanu,” tā žurnālam “Kas Jauns” atklāj dziedātāja Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese, kurai nupat apritējuši 45 gadi.

Kā vēsta izdevums, dzimšanas dienu Inese Saulīte nosvinēja Īrijā kopā ar mīļoto vīrieti Ingu, ar kuru iepazinās pirms deviņiem mēnešiem.

Dziedātāja jau iepriekš nav slēpusi, ka pēdējie pieci gadi bijuši vieni no drūmākajiem viņas dzīvē. “Taču šis gads man ir kaut kas pavisam īpašs! Esmu ļoti pozitīvi noskaņota – gan pret dzīvi, gan pret sevi, gan visu pārējo pasauli! Man tiešām dzīve beidzot ir sakārtojusies!” izdevumam teic Inese Saulīte.

“Pēdējo piecu gadu laikā dzīve mani tā sita, kā visos iepriekšējos 40 gados kopā. Piedzīvoju visdažādākos likteņa pagriezienus – vispirms kovida laika pārdzīvojumi, tad piecietu vientulību, pēc tam izgāju cauri varmācīgām attiecībām, pilnībā pārtraucu savas radošās aktivitātes – ne vairs dziedāju, ne radīju jaunas dziesmas, pat pārdevu sintezatoru un visu muzikālo aparatūru. Vienu brīdi šķita, ka melnā josla ir garām, jo satiku puisi, šķita, ka tajās attiecībās būšu laimīga, taču ne – mani atkal nogrūda dzīves dziļākajā bedrē, noliekot uz ceļiem, jo piedzīvoju varmācību. Līdz beidzot liktenis saka – pietiek man ciest! Jābūt laimīgai!” žurnālam “Kas Jauns” stāsta Inese Saulīte.

Dzīve mainījās, kad pērnā gada nogalē iepazinās ar puisi, ar kuru tagad dzīvo kopā.

“Atkal parādījās dzīvesprieks, atgriezās vēlme dziedāt un uzstāties. Piemēram, tagad gatavojos izdot savu dzejoļu grāmatu, kurā būs vairāk nekā 100 manis sacerētu dzejoļu, atkal esmu iegādājusies sintezatoru, strādāju pie jauna dziesmu albuma, gatavojos uzstāties… Esmu laimīga! Un esmu gatava atkal spīdēt. Kā jau Inese Saulīte! Jo drūmi mākoņi mani vairs neaizklāj. Mans sapnis ir katru nākamo dzimšanas dienu sagadīt ar šādām šodienas izjūtām,” izdevumam teic dziedātāja.

Kopš decembra Inese dzīvo Īrijā pie sava mīļotā, ik pa laikam atbraucot uz dzimteni. “Ingusiņš strādā un strādā, bet, par spīti nogurumam, neaizmirst arī gādāt par mīlestību un laimi un smaidīt. Viņš ir ļoti centīgs un rūpīgs gan darbā, gan mājās. Viņam ir smags un atbildīgs darbs, strādā par bruģētāju, bet es viņu katru vakaru sagaidu mājās, savukārt brīvajos brīžos šad tad kopā kaut kur izbraucam, paceļojam. Viņš cenšas manis dēļ, un es ko tādu vēl nebiju pieredzējusi, ka cilvēks atdod sevi, lai tik es būtu laimīga! Ingus apgalvo, ka viņam pietiek ar to, ka es viņam esmu. 9. augustā paliks deviņi mēneši, kopš esam laimīgi kopā. Šis laiks ir paskrējis vēja spārniem, un tagad vien atliek izplānot kopīgus mērķus un kopīgus dzīves turpmākos plānus,” izdevumam teic Inese, dodot mājienu,  ka gaidāmas arī kāzas.

Lasiet arī:  Četras zodiaka zīmes, kam augusta sākumā īpaši jāuzmanās

Lasiet arī:  FOTO | Vecrīga un krastmala tiek pie jauniem un neparastiem vides objektiem

youtube icon
Abonēt youtube