Foto: Pixabay/innamykytas

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 9. līdz 15. augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Došanās darba braucienā uz ārzemēm tev pavērs plašāku redzesloku un mudinās pieņemt nozīmīgu lēmumu, par ko iepriekš māca šaubas. Labs guvums ir gaidāms no kāda iepriekš veikta darījuma. Attiecībās nāksies izlīdzināt līdzšinējās nesaskaņas un rast kopsaucējus harmoniskai savienībai turpmāk.

Vērsis

Lielāks kļūs pieprasījums pēc taviem pakalpojumiem profesionālajā jomā. Apzinies savu vērtību, meistarību un profesionalitāti! Veiksmīgs būs ieguldījums savas pašsajūtas un veselības uzlabošanā. Negaidīta izpazīšanas mudinās ļauties romantiskiem piedzīvojumiem un uzmanības apliecinājumiem! Priecājies par mirkļiem!

Dvīņi

Pieņemot jaunus izaicinājumus, kas saistīti ar darbošanos ārzemēs, pavērsies jauna niša tavā profesionālajā izaugsmē. Izkāpšana ārpus ierastajiem rāmjiem un ikdienas rutīnas būs pareizā izvēle šobrīd. Kopīgas aktivitātes ikdienas darbu veikšanā, dzīves vietas pilnveidošanā būs vienojošais faktors šonedēļ.

Vēzis

Paņemot vadību savās rokās un uzņemoties iniciatīvu, tu sasniegsi iecerēto. Manāmi uzlabosies tava finansiālā situācija. Izvairies no naudiņas aizdošanas arī labi pazīstamiem cilvēkiem. Ieteicams pietaupīt resursus attiecībā uz izklaides pasākumiem un spontāniem pirkumiem. Saasinājumus attiecībās var radīt laika trūkums, ko sanāk mazāk veltīt viens otram.

Lauva

Tava uzņēmība un iniciatīva būs ieguldītās enerģijas vērta, lai priecātos par gūto rezultātu. Īpaša veiksme būs jūtama tiem, kuriem profesionālā darbība ir saistīta ar radošo jomu. Labs finansiāls ieguvums būs, pateicoties kādam projektam. Veiksmīgi attīstīties nesen uzsāktās attiecības! Dod no sevis vairāk un redzēsi, kādi brīnumi notiks!

Jaunava

Notikumi darba vietā ļaus apzināties savu vērtību un to, ko tu kā profesionālis vari iedot citiem. Ļaušanās izaicinājumam, sākot darīt to, ko vēl līdz galam neesi izpratis darīšanas procesā, nesīs labus rezultātus. Ekonomiski izdevīgs būs ieguldījums atpūtas braucienā, kas notiks vēlāk.. Prātā nāks jaunas idejas par to, kā pelnīt vairāk.

Svari

Idejas par savas darbības jomas paplašināšanu kļūs par realitāti. Tiks saskatītas gan iespējas, gan gūts nepieciešamais atbalsts. Iesaistoties kādā projektā, tu varēsi labāk izpaust savus talantus. Negaidīti ienākumi uzlabos tavu finansiālo situāciju. Pozitīvi notikumi romantiskajās attiecībās ļaus starot priekā. Kāds tu pats, tieši to tu saņem arī pretī!

Skorpions

Kāds snaudošs talants, ilgi lolots projekts ļaus tavai profesionālajai darbībai izpausties nedaudz savādāk. Tas būs pārsteigums citiem.  Ar vēsu prātu, viedumu, kas tev piemīt, ļoti daudz paveiksi. Ļaujies ieguldījumiem savās zināšanās! Attiecībās var tikt dota iespēja atgūt zaudēto, kas saistās ar attiecībām no pagātnes.

Strēlnieks

Lolotos plānus veiksmīgi realizēsi un prezentēsi plašākai pasaulē, iespējams, pat ārpus valsts robežām. Esi piesardzīgs attiecībā uz vilinošiem sadarbības piedāvājumiem, jo var atklāties kāda nepatīkama situācija. Nepamatoti greizsirdības uzplūdi var sabojāt to, kas tev pašam ir ļoti svarīgs. Apvainošanās par sīkumiem tikai sabiezinās krāsas esošās savienības harmonijā.

Mežāzis

Svarīgu lēmumu pieņemšanā paļaujies uz sevi, savām prasmēm un savām zināšanām. Ieteikumus uzklausi tikai no sev uzticamiem cilvēkiem. Tiks sasniegts kāds mērķis, kas dos iespējas straujākai izaugsmei! Lielāks ienākumu apjoms būs gūstams, izrādot savu iniciatīvu, demonstrējot un reklamējot savu piedāvājumu klāstu.

Ūdensvīrs

Panākumu un izdošanās spēks ir būt labā komandā un draudzīgi vienlīdzīgās attiecībās ar kolēģiem. Tiks saņemts kāds interesants piedāvājums, kas ļaus papildināt gan savas valodu prasmes, gan gūt jaunu pieredzi tev kā profesionālim. Resursu būs pietiekami, lai baudītu savu ikdienu. Atļausies sevi palutināt nedaudz vairāk, īpaši atvaļinājuma laikā esot.

Zivis

Ieguldot lielākas naudas summas nākotnes projektā, tiks sasniegts vēlamais rezultāts. Patīkama noguruma sajūta neļaus atslābt, bet gan tieši pretēji ar vēl lielāku azartu un degsmi lekt iekšā darbos. Tiks saņemta lielāka naudas summa no kāda klienta. Priecēs uzmanības apliecinājumi dāvanu veidā no mīļotā cilvēka vai kāda pielūdzēja. Skaistu sajūtu laiks ir klāt!

Lasiet arī:  «Neizturējāt konkurenci!» – Skrīveru Gotiņai atsaka dalību Brīvdabas muzeja gadatirgū

Lasiet arī:  Mūžībā devies pašmāju basģitārists, Latvijas rokenrola leģenda

youtube icon
Abonēt youtube