Foto: Pexels/ Kostiantyn Klymovets

Edgars Keisijs  (1877-1945) ir amerikāņu mistiķis, medijs, dziednieks un ekstrasenss, kurš dzīvoja un strādāja 20. gadsimtā, taču savulaik izteica daudz dažādu pareģojumu par nākotni, no kuriem lielākā daļa ir piepildījušies. UNIAN noskaidrojis, ko savulaik gaišreģis teicis par karu Ukrainā.

Keisija unikālā metode ieveda viņu transā, kas lika viņam izskatīties tā, it kā viņš gulētu, – tieši tāpēc viņš tika saukts par “Miega pravieti”. Pārsteidzošā kārtā viņš tālajā 1938. gadā prognozēja, ka Ukrainā sāksies karš, un pat nosauca konkrētu laiku – 2014. gadu. Keisijs pareģoja, ka Eiropā gaidāms liels karš un kaujas sāksies Ukrainā. Edgara Keisija teikto par Ukrainu mūsdienās uztver kā patiesu pravietojumu, jo patiešām 2014. gadā Austrumukrainā sākās kaujas, kā arī Ukraina zaudēja Krimu.

Attiecībā uz lielo karu un tā beigām Keisijs nenosauca precīzu laiku, taču viņš teica, ka konflikts beigsies pēkšņi, kam sekos labklājības un miera periods.

Edgara Keisija pareģojumi skāra ne tikai Ukrainu, bet arī citas valstis, dažādas reliģijas un pat dabu.

Keisijs prognozēja, ka divu vulkānu izvirdums būs sākumpunkts “Zemes sejas” maiņai. Āfrika tiks sadalīta trīs daļās, dažas pilsētas tiks appludinātas. Klusais okeāns pavirzīsies uz priekšu, zem ūdens paslēpjot daudzas Āzijas valstis. Savukārt gar Kalifornijas krastu veidosies jaunas salas.

Pārsteidzošā kārtā Keisijs uzskatīja, ka Ķīna kļūs par kristietības centru – valsts ļoti mainīsies tieši reliģijas ietekmes dēļ. Šobrīd tas šķiet neiespējami, taču gaišreģis prognozēja, ka šādām pārvērtībām ir vajadzīgas vairākas paaudzes. Pārmaiņas garīgajā dzīvē un reliģijā izraisīs konfliktus sabiedrībā, bet Ķīna drīz kļūs ne tikai par ekonomisku, bet arī garīgu līderi.

Mistiķis pravietoja ka cilvēki varēs dzīvot ilgāk – turklāt ne vairākus gadus, bet pat vairākus gadsimtus ilgāk. Viņš pieļāva, ka tehnoloģijas un medicīna radīs tādus atklājumus, kas atrisinās cilvēka novecošanas problēmu un ļaut ilgāk baudīt dzīvi.

Ekstrasenss arī teica, ka ap 2400. gadu cilvēki sasniegs savu garīgo potenciālu. Ārēji viņi nemainīsies, taču spēs atmest morālās pārliecības un principu saites, sāks domāt plašāk, skatīties “aiz horizonta”, tādējādi attīstot sevī iepriekš nezināmas īpašības.

Lasiet arī:  «Neizturējāt konkurenci!» – Skrīveru Gotiņai atsaka dalību Brīvdabas muzeja gadatirgū

Lasiet arī:  Pastiprināta svīšana: četri izplatītākie cēloņi un veidi, kā ar to cīnīties

youtube icon
Abonēt youtube