Publicitātes foto

Mēneša sākumā grupa “Laika Upe” saviem klausītājiem nodeva savu jaunāko dziesmu “Aizdod man laiku”, kas veltīta Olimpiskajām spēlēm, mūžsenajam mītam par laika trūkumu un sportiski skaistam mīlestības stāstam. Nupat dziesmai “Aizdod man laiku” iznācis video, kurā filmējušies tādi sabiedrībā populāri influnceri kā Kaspars Ozoliņš un Deniss Demčenko.

Satura radītājs Deniss Demčenko par video filmēšanu stāsta: “Pēc vairākām noskrietām stundām, šķita, ka vairāk nekad neparakstīšos uz ko tādu. Tas bija sava veida izaicinājums. Un, redzot iznākumu tam visam, varu pateikt tikai to, ka mēs visi kopā paveicām lielisku darbu. Es ieguvu milzīgu pieredzi, redzot to, ko neredz skatītāji. Noteikti nākotnē, ja būs iespēja, piekritīšu filmēties vēl. Vai man ikdienā pašam pietiek laika? Viennozīmīgi nē. Reizēm šķiet, ka nedēļā ir pārāk maz dienu un dienā ir pārāk maz stundu, lai izdarītu visus darbus!”

Dziesmas “Aizdod man laiku” teksta autori ir Mikus Frišfelds un Armands Varslavāns, bet mūzikas autori ir Armands Varslavāns, Guntis Nurža un Atis Čamanis. Aranžija ir Edgara Vilcāna un Armanda Varslavāna kopdarbs. Dziesmas “Aizdod man laiku” video režija ir Vinetas Nuržas darbs sadarbībā ar Kasparu Kambaru. Video ideja un  scenārijs – Vineta Nurža, Mikus Frišfelds. Lomās bija visi grupas puiši, draugi un influnceri – Guntis Nurža, Britānija Ņebova, Deniss Demčenko, Kaspars Ozoliņš, Elīna Rozēna, Andrejs Visockis, Krišjānis Laizāns, Jānis Pastars, Atis Čamanis un citi.

Grupa “Laika Upe” dibināta 2016. gadā un regulāri ar performancēm uzstājas dažāda mēroga publiskos, un privātos pasākumos visā Latvijā. Plašāku atpazīstamību grupa ieguva dziesmu konkursā “Supernova 2019”. Grupas līdz šim izdotie singli – “Lietus iela”, “Cauri puķēm”, “Neprātīga doma” un “Polārzvaigznes krīt” iekļuvuši Latvijas populārāko radiostaciju topos. “Laika Upes” dziesmu radīšanā piedalījušies arī tādi pašmāju producenti kā Kaspars Ansons un DJ Rudd. Ar jaunāko dziesmu “Aizdod man laiku” grupa izziņo sava pirmā mūzikas albuma izdošanu 2024. gada ziemā, kas vainagosies ar grupas koncerttūri pavasarī.

Lasiet arī:  «Neizturējāt konkurenci!» – Skrīveru Gotiņai atsaka dalību Brīvdabas muzeja gadatirgū

Lasiet arī:  Pastiprināta svīšana: četri izplatītākie cēloņi un veidi, kā ar to cīnīties

youtube icon
Abonēt youtube