Foto: Pexels/Anna Kapustina

No šā gada 17. maija līdz 2025. gada 5. martam gaidāms labvēlīgs Saules astroloģiskais apakšperiods, kas ļauj izbeigt karu Ukrainā, vēsta Unian, atsaucoties uz astrologu Annas un Alekseja Suhanovu teikto.

Jau iepriekš abi astrologi norādījuši, ka, sākot ar šā gada 8.augustu Ukrainā sākas politiski finansiālie periodi, kas sniedz iespēju izbeigt karadarbību.

“Redzam, ka līdz 2024. gada 17. maijam neviens neapsvēra nekādas iespējas kara izbeigšanai. Taču, sākot ar Miera samitu, kas notika Šveicē 2024.gada 15.-16.jūnijā, šo jautājumu sāka aktīvi aktualizēt arī Ukraina, Krievija un Rietumu partneri. ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps, ja uzvarēs vēlēšanās, sola izbeigt karu pat pirms savas inaugurācijas 2025. gadā. Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis jūlijā paziņoja, ka Ukraina plāno izbeigt aktīvo kara fāzi līdz 2024. gada beigām. Līdzīgi stāsti tiek aktīvi izplatīti pa Krievijas Federācijas valsts kanāliem, un to intensitāte ar katru dienu tikai pieaug. Mēs redzam [Ungārijas premjera Viktora] Orbāna sarunas ar Zelenski, Putinu, [Ķīnas prezidentu] Sji Dzjiņpinu un [Donaldu] Trampu, aktīvi apspriežot šo jautājumu. Arī [Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro] Kuleba, viesojoties Ķīnā, uzsvēra nepieciešamību pēc iespējas drīzākām kara beigām,” atzīmē astrologi.

Problēma šajā jautājumā slēpjas apstākļos, kādos tas viss notiks, uzsver astrologi. “Tagad mēs redzam, ka labvēlīgie astroloģiskie apakšperiodi, ko Ukraina pašlaik piedzīvo saskaņā ar horoskopu, neļauj ātri militāri atjaunot 1991. gada robežas,” skaidro astroloģijas eksperti.

Tajā pašā laikā Krievijas ofensīvu, neskatoties uz dažiem taktiskajiem panākumiem Doņeckas apgabalā, pavada lieli cilvēku zaudējumi, kritiska situācija Krievijas ekonomikā un citas problēmas, kas izsmeļ progresa un nopietnu sasniegumu potenciālu. Turklāt Ukrainas potenciāls ar katru mēnesi nepārtraukti pieaug, neskatoties uz pašreizējo cilvēkresursu trūkumu Ukrainas bruņotajos spēkos, taču šī problēma, viņuprāt, drīzumā tiks atrisināta.

Astrologi pārliecināti, ka Ukraina drīzumā atjaunos visas savas teritorijas un atgriezīsies pie 1991. gada robežām.

Turklāt situācija Krievijas Federācijā, pēc astrologu teiktā, šobrīd attīstās interesantā veidā: no 2023. gada 21. septembra Krievijā sācies Lielais Jupitera periods, kas ilgs līdz 2039. gada 21. septembrim. Šajā planetārajā periodā mainīsies valsts kustības vektors, kas, viņuprāt, novedīs pie varas maiņas.

Krievija, pēc Suhanovu domām, vairs nevarēs mierīgi dzīvot ilūzijā, kā tas notika no 2005. gada 20. septembra līdz 2023. gada 21. septembrim. Pat ja kara aktīvais posms apstāsies, cilvēku finansiālās labklājības līmenis ar katru dienu kritīsies, un iekšējie konflikti pieaugs. Problēmas Krievijas Federācijā pieaugs, līdz notiks nopietnas pārmaiņas. Jo ilgāk pie stūres paliks pašreizējā valdība, jo sāpīgāk tas skars Krieviju kopumā. Pēc varas maiņas sāksies iekšējo konfliktu un problēmu periods, kas var novest pie Krievijas sairšanas vai tās teritoriju daļu atdalīšanās. Tajā brīdī Krievijas Federācijai nebūs laika Ukrainai.

“Šodien, iestājoties labvēlīgiem astroloģiskajiem apakšperiodiem, Ukrainā ir spēcīgākā armija Eiropā un liels skaits ieroču, par kuriem 2022. gadā nevarējām pat sapņot: moderni “Leopard”, “Abrams”, “Challenger” tanki, “HIMARS” sistēmas ar tāla darbības rādiusa “ATACMS” raķetēm, F-16, spārnotās raķetes “Storm Shadow”, “Scalp”. Ir saņemta atļauja izmantot kasešu munīciju un mērķus netālu no Ukrainas robežas. Mūsdienu tāla darbības rādiusa droni tagad darbojas labāk nekā raķetes, kā arī ir labāki par “Bayraktar”, ko izmantoja kara sākumā. Sākoties labvēlīgam Saules apakšperiodam Ukrainā, Krievija, kas ļoti lepni un bez šaubām uzsāka karu 2022. gadā, tagad faktiski dara visu, lai Ukraina piekristu mieram,” atzīmē Suhanovi.

Tāpat astrologi nosaukuši trīs iespējamos scenārijus kara aktīvās fāzes beigām 2024. gadā, sākot ar optimistiskāko un beidzot ar pesimistiskāko.

Pirmais variants. Pamatojoties uz to, ka šobrīd Ukrainā apgriezienus uzņem Saules labvēlīgais apakšperiods, kas ilgst no 2024. gada 17. maija līdz 2025. gada 5. martam, var pieņemt, ka šis periods piesātinās Ukrainu ar nepieciešamajiem ieročiem un finansēm. Ņemot vērā, ka mobilizācija šobrīd ir ļoti aktīva, var teikt, ka Ukraina virzās uz pagrieziena punktu karā. Krievija atkārto 2022. gada kļūdu, kad uzbrukuma darbībās tā izsmēla savus resursus un noplicināja militāros spēkus, kas ļāva Ukrainai atbrīvot daļu savu teritoriju. Tagad līdzīga situācija varētu atkārtoties.

“Kā redzam, šobrīd risinās notikumi Kurskas apgabalā. Mēs jau iepriekš savās astroprognozēs teicām, ka Ukrainas armija veiksmīgi virzīsies uz priekšu, un Ukrainas armijas sasniegumi var likt Krievijai panākt miera sarunas, iespējams, pat Putina likvidēšanu ar viņa paša izlūkdienestu palīdzību. Jaunas valdības ievēlēšana, kas apmaiņā pret karaspēka izvešanu no Ukrainas,

centīsies panākt mieru un sankciju atcelšanu var ilgt vairākus gadus,” piebilst eksperti.

Otrais variants. Labvēlīgs Saules apakšperiods tuvākajā laikā stabilizēs fronti Doņeckas virzienā un dos zināmu progresu Ukrainas pusē, lai gan varbūt ne tik būtisku. Atsevišķu vienošanos rezultātā fronte tiks stabilizēta. Krieviju turpinās “spiest” sankcijas un ierobežojumi, līdz notiks viss, kas aprakstīts iepriekšējā variantā. Galu galā notiks pakāpeniska karaspēka izvešana no Ukrainas teritorijas.

Trešais variants. Labvēlīgais Saules apakšperiods tuvākajā laikā stabilizēs fronti Doņeckas virzienā. Neviens neslēgs sarunas par pamieru. Šajā gadījumā raķešu uzbrukumu izmantošanas iespējamība pirms gada beigām kļūst minimāla. Karastāvoklis tiks daļēji vai pilnībā atcelts, situācija atgriezīsies tādā stāvoklī, kāda bija pirms 2022. gada – nav miera, nav aktīva kara. Šobrīd uz Krieviju turpina “spiest” sankcijas, līdz ar to rezultāts galu galā būs tāds pats kā iepriekšējās versijās, prognozē astrologi.

Varbūtība, ka Krievija varēs turpināt karu bez sekām un gadu desmitiem kontrolēt okupētās Ukrainas teritorijās, astrologu skatījumā, ir praktiski nulle.

Lasiet arī:  Kurskā panika, krievi dusmīgi uz Krievijas armiju un varas iestādēm

Lasiet arī:  Ukraiņi iekarojuši tikpat lielu Krievijas teritoriju, cik krievi Ukrainā šā gada laikā

youtube icon
Abonēt youtube