Foto: Pexels/Juan Vargas

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 16. līdz 22. augustam sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Tiks saņemts labs piedāvājums, kas ļaus vēl labākā veidā attīstīt savu profesionālo darbību. Ņem vērā to, ka savus turpmākos plānus un vēlmes ir ieteicams paturēt pie sevis dziļā noslēpumā. Nejauša iepazīšanās var izrādīties liktenīga. Savstarpējā sapratne šonedēļ būs ļoti, ļoti svarīga harmoniskām attiecībām.

Vērsis

Tiks pamanīts tas, ko esi paveicis. Atzinība no augstākstāvošo puses mudinās pakāpties aizvien augstāk un augstāk.  Ļaujoties izaicinājumam,  būsi pārsteigts, ka spēsi sasniegt gandrīz vai neiespējamo. Ceļš uz panākumiem būs veiksmīgs! Svinības,  koncerti un citi saviesīgi pasākumi  radīs jūtamu robu tavā ikmēneša budžetā.

Dvīņi

Būsi gandarīts par izdarīto izvēli attiecībā uz savu turpmāko sadarbības partneri. Iepriecinošas ziņas tiks saņemtas par gaidāmo lēmumu no vadības puses.  Ņem vērā to, ka ar katru brīdi, tu esi tuvāk saviem mērķiem. Papildu nauda būs gūstama, ja pieņemsi uzaicinājumu piedalīties kādā  projektā.

Vēzis

Tiks apgūtas jaunas prasmes un, pateicoties tam, tavu piedāvājumu klāsts kļūs aizvien plašāks. Labi atalgots tavs profesionālais veikums ļaus palutināt sevi ar kādu pirkumu. Romantisku sajūtu piepildīts ļausies tam, ka tevi lutina, rūpējas un pievērš pastiprinātu uzmanību. Radošus cilvēkus pārņems vēlme radīt kādu mākslas darbu. Mīlestība dara brīnumus!

Lauva

Nāksies atteikties no tā, kas jau kādu laiku nomāc prātu un šķiet, ka atņem enerģiju. Esi drosmīgs stāties pretī pārmaiņām, jo tās tev nāks par labu. Var tikt saņemts piedāvājums no iepriekšējā darba devēja. Nav vēlams tērēt naudu uz dārgiem ceļojumiem, kas vēl nebūs tik drīz. Situācija var mainīties.

Jaunava

Iniciatīva darboties un intereses izrādīšana par kādu sadarbību vainagosies ar panākumiem. Viss lielākoties būs atkarīgs no tevis, no tavām zināšanām un pieredzes attiecīgajā jomā. Dažādas aktivitātes un vajadzības bērniem radīs diezgan lielus izdevumus. Nav vēlams iegādāties sadzīves tehniku.

Svari

Pieķeroties pie iepriekš iesāktiem darbiem, gūsi labus rezultātus. Paškritika šoreiz nepalīdzēs, bet gan tieši pretēji pabojās to, kas pašam ir svarīgs. Ieklausies izteiktajos komplimentos par savu darbu! Izvairies tērēt resursus uz dzīvesbiedra kaprīzēm un untumiem. Tiks izdarīta izvēle par došanos kādā tālākā, romantiskā atpūtas braucienā.

Skorpions

Cieņas pilnas un draudzīgākas kļūs attiecības ar darba kolēģiem vai komandas biedriem. Priecāsies par izdarīto izvēli saistībā ar saņemto darba piedāvājumu. Lielāka vērība ir jāpievērš naudas pārskaitījumiem uz ārzemēm un pirkumiem interneta veikalos. Jaunas attiecības uzsākot, izvairies no neveikliem jokiem, kas var otru pilnīgi nejauši aizvainot.

Strēlnieks

Var gadīties pārpratumi komunikācijā. Darbā ar klientiem būs jāsaskaras ar dažu cilvēku neapmierinātību. Nepieļauj, lai tava darba diena tiktu pabojāta. Pienākumu var būt daudz vairāk nekā ir ierasts ikdienā paveikt. Pateicoties tavai pieredzei uzņēmējdarbībā, gūsi labu peļņu. Izvairies no spontāniem pirkumiem, kas izskatās ļoti vilinoši cenas dēļ.

Mežāzis

Būs cītīgi jāpastrādā, lai sasniegtu to, kas ir iecerēts. Tiks domāts par savas darba vides uzlabošanu un labiekārtošanu. Jāizvairās no domstarpībām kolēģu vidū, it īpaši, ja tie ir tavi padotie. Tēriņi šonedēļ lielākoties būs saistīti ar ieguldījumiem  profesionālajā darbībā. Rūpīgi tiks izvērtēta iegādāto lietu kvalitāte. Nauda tiks dāsni izdota par labām un kvalitatīvām lietām. Esi taču to pelnījis!

Ūdensvīrs

Veiksmīgi tiks paplašināta savas uzņēmējdarbības joma. Izvērtē to, kur ir vērts tērēt savu laiku, kur nē. Būsi prātīgs attiecībā uz lielākiem tēriņiem, kas saistīti ar kāda ceļojuma iegādi. Neizķeries uz akcijas piedāvājumiem vai pēdējā brīža iespējām doties kaut kur izdevīgāk. Atceries teicienu: “Nepērc kaķi maisā”!

Zivis

Kāda saviesīga pasākuma laikā tiks iepazīti cilvēki, kas pavērs interesantas un vērtīgas iespējas tavā profesionālajā darbībā. Ieviesīsi korekcijas esošajā daba stilā. Būsi sajūsmā par kādu no saviem veikumiem! Lielākas naudas summas tiks gūtas, paaugstinot cenu par savu pakalpojumu. Randiņu periodā esošiem nāksies saskarties ar attiecību šķautnēm, kas pagaidām ir svešas.

Lasiet arī:  Titānika režisors īsteno jaunu ambiciozu projektu – pētīs okeānu ar superkuģi

Lasiet arī:  FOTO | Aizlūdzot par ģimenēm, aizvadīti Vissvētākās Jaunavas Marijas Debesīs uzņemšanas svētki

youtube icon
Abonēt youtube