Foto: Pixabay/ sasint

Vainas apziņa, nekārtība, uzmācīgas domas vai uztraukums par nākotni – astroloģe Rūbija Miranda portālam Yourtango atklāj, kas katrai no zodiaka zīmēm traucē vakarā iemigt un nereti liek visu nakti mocīties nokaujoties ar bezmiegu.

Auns – apkārtējo viedoklis

Auns neguļ, jo uztraucas, kā citi viņu uztver un vai viņš ir uztverts nopietni. Tā viņš var domāt līdz pieciem no rīta, izplānojot nākamo dienu un katru savu soli.

Vērsis – domas

Vērsis katru vakaru atkal un atkal iziet cauri notikušā detaļām, līdz tās visas šķiet bezjēdzīgas. Vērsim ir pārāk daudz domu, kas var likt ilgi palikt nomodā.

Dvīņi – lēmumu pieņemšana

Tiklīdz Dvīņi redz, ka notikumam ir arī otra puse, viņus paralizē doma, ka jāpieņem lēmums, un tas liedz baudīt naktsmieru.

Vēzis – nākotne

Vēzim ir lieli plāni un viņš daudz domā par nākotni, kas parasti neļauj iemigt.

Lauva – plāni

Bērnībā Lauvas droši vien gulēja labi, bet, kļūstot pieaugušiem, viņiem vienkārši vairs neatliek laika miegam. Viņu prātu nodarbina citas lietas, piemēram, kā valdīt pār pasauli vai piesaistīt pūlī pēc iespējas vairāk uzmanības.

Jaunava – uztraukums

Nekas neļaus Jaunavām labi izgulēties, jo šīs zīmes pārstāvji ir vieni no nemierīgākajiem cilvēkiem starp  zodiaka zīmēm. Jaunavas ir tik ļoti pieradušas pie negulēšanas, ka pēc stundu ilga miega dodas uz darbu, kaut kādā veidā šādi spējot izdzīvot.

Svari – vainas apziņa

Svarus ļoti nomoka vainas sajūta. Gadījumā, ja viņi ir izdarījuši kaut ko sliktu, tad cieš visu nakti, sodot sevi ar bezmiegu.

Skorpions – nodomi

Tā varētu būt atriebība vai plāns uzbrukt ienaidniekam. Lai arī kas liktu Skorpionam būt nomodā naktī, viņa problēma tiks atrisināta nākamajā dienā.

Strēlnieks – nauda

Naudas problēmas Strēlniekam liek justies slikti, kas nozīmē miega trūkumu finansiālu problēmu dēļ.

Mežāzis – haoss

Mežāzi iepriecina kārtība, līdz ar to viņam traucē iemigt  juceklis. Kad lietas nav kārtībā vai notikumi kļūst neparedzami, Mežāzi pārņem bezmiegs.

Ūdensvīrs – karma

Ūdensvīri nevar aizmigt, gaidot, kad viņus skars karma, ja viņiem ir bijusi nozīmīga loma kādas negatīvas situācijas izraisīšanā. Miega trūkums šīs zīmes pārstāvjus vajā katru nakti, jo viņiem ir grūti sadzīvot ar sevi.

Zivis – prioritātes

Zivīm ir grūti aizmigt, jo šīs zīmes pārstāvjiem ir citas lietas, kas šķiet svarīgākas par atpūtu.

Lasiet arī:  VIDEO | Vismaz piecos Krievijas reģionos šonakt fiksēti bezpilota lidaparātu uzbrukumi

Lasiet arī:  Ceļ trauksmi, ka ZM par mobilajiem sakariem riskē pārmaksāt miljonu eiro

youtube icon
Abonēt youtube