Foto: Pixabay/LENA15

Naktī uz trešdienu, 21.augustu, bezpilota lidaparātu un raķešu uzbrukumi fiksēti vismaz piecos Krievijas reģionos, vēsta Unian.

Kā vietnē “Telegram” raksta Maskavas mērs Sergejs Sobjaņins, pretgaisa aizsardzība notrieca desmit ienaidnieka bezpilota lidaparātus, kas lidoja Krievijas galvaspilsētas virzienā. Sobjaņins šo uzbrukumu nosauca par vienu no “visu laiku” lielākajiem.

Tāpat bezpilota lidaparāti tika reģistrēti virs Krievijas Federācijas Brjanskas un Tulas apgabaliem. Brjanskas apgabala gubernators Aleksandrs Bogomazs paziņoja par 23 bezpilota lidaparātu iznīcināšanu. Reģionālās drošības ministrijas mājaslapā norādīts, ka virs Tulas apgabala notriekti divi bezpilota lidaparāti.

Tikmēr Rostovas apgabala vadītājs Vasilijs Golubevs raksta par raķešu uzbrukumu – viens mērķis esot notriekts apgabala rietumos.

Gaisa aizsardzības sistēma darbojās arī virs Belgorodas un Belgorodas apgabala. “Tika notriekti vairāki gaisa mērķi,” atzīmēja reģiona gubernators Vjačeslavs Gladkovs.

Visos gadījumos krievi apgalvoja, ka nav cietušo vai postījumu.

Jāatzīmē, ka jūlija sākumā Ukrainas Drošības dienests un Galvenā izlūkošanas pārvalde veica veiksmīgu operāciju, lai trijos Krievijas Federācijas reģionos sabojātu lidlauku, naftas pārstrādes rūpnīcu un elektrības apakšstaciju. Naktī uz 22. jūliju Krasnodaras apgabala Tuapses pilsētā notika uzbrukums naftas pārstrādes rūpnīcai, tāpat nesen Krievijas Federācijā bezpilota lidaparāti uzbruka dzelzceļa tiltam.

Lasiet arī:  FOTO | Zem izsoles āmura nonāk tā dēvētais Maskavas nams Rīgas centrā

Lasiet arī:  Trīs zodiaka zīmes, kuru dzīve šomēnes mainīsies par 180 grādiem

youtube icon
Abonēt youtube