Foto: Pexels/ Olga Divnaya

“Mēneša aktualitāte būs mīlestība, svētki, radošas talantu izpausmes un bērni! Augusta vēlmju sarakstā būs virkne ar pasākumiem, koncertiem, saviesīgiem pasākumiem un ne jau šādiem tādiem, bet ekskluzīviem, īpašiem, grezniem. Jā, brīnumains un pārsteigumiem piepildīts būs augusts!” atklāj astroloģe Inita Dilāne.

“Nauda netiks žēlota ne uz kūkām, ne uz mūzikas grupas izvēli, ne uz skaistiem un glauniem tērpiem. Dzīve ir jāsvin un, kad tad to darīt, ja ne tagad? Skaistas fotosesijas, iespaidīgi mākslas darbi priecēs ne viena vien sirdi, gan mākslas darba radītāju, gan tā saņēmēju. Radošo profesiju pārstāvjiem darba netrūks pilnīgi nemaz. Pieprasījums būs tieši tāds, kāds ir pakalpojuma kvalitātes un meistarības rādītājs, proti, tieši tik augsts! Klienti pievērsīs uzmanību sīkumiem un detaļām. Jā, būs piekasīšanās un arī kritika, tikai tāpēc ka vēlēsies lai viss būtu perfekti!” skaidro astroloģe.

Pēc viņas sacītā, “mēneša sākums iezīmējas diezgan jūtīgs un emocionāls, arī enerģētiskākā plānā diezgan vājš”. Laika posmā no 2. līdz 4. augustam ir jāpievērš uzmanība savai pašsajūtai, jāizvairās no pārslodzes, proti gan fiziskas, gan mentālas, gan arī jāievēro mērenība ēšanā, alkohola lietošanā un seksuālās baudās. Jāsaudzē savs enerģijas resurss! Šajās dienās nav vēlams uzsākt neko jaunu, arī pirkumi nekalpos ilgtermiņā. Augusts vispār iezīmējas ar to, ka jaunu darbu, projektu uzsākšana un lielākas investīcijas ir jāatliek uz mēneša beigām, proti uz 30., 31.augustu.

Pilnmēness laikā, 16. – 19. augustā var saasināties savstarpējās attiecības, gluži kā “klusumā pirms vētras”, iespējami konflikti, trauksme, protesti, tramīgums īpaši kolektīvā, komandā, kādā organizācijā, sociālajos tīklos. Būs drosme runāt, paust savu viedokli un pastāvēt par to!

“No 5. augusta līdz 29. augustam nav vēlams veikt nozīmīgus pirkumus. Pirkumi, pasūtījumi, rezervācijas (viesnīcas, viesu nami), pieraksti pie kādas attiecīgas jomas speciālista arī jāveic savlaicīgi. Pastāv risks, ka kāds kaut ko var sajaukt, aizmirst, pārprast, nepierakstīt. Jā, atkal klāt ir Merkura retrogrāds. Daudzi, izdzirdot vārdu kombināciju “Merkura retrogrāds”, nobīstas no tā, ka viss ies šķērsām, nedrīkst neko darīt. Absolūti tā nav! Drīkst darīt un ir jādara, tikai jāzina, kas, kad un kā. Pirmkārt, šis ir ļoti labs laiks, lai ķertos klāt iesāktiem un nepabeigtiem darbiem, projektiem, lai tos paveiktu daudz labākā kvalitātē, tā teikt, lai savilktu kopā visas darbu astes, kas velkas līdzi nepabeigtas,” skaidro Inita Dilāne.

“Otrkārt, ja esi nolēmis papildināt savu zināšanu klāstu mācībās, ko esi jau iesācis, taču kaut kādu iemeslu dēļ nepabeidzis, ir īstais laiks aizpildīt iztrūkstošos zināšanu laukumus! Merkurs šoreiz ir Jaunavas zīmē, vēl jo vairāk akcents tiks likts uz sīkumiem un detaļām. Tas kas iepriekšējā mācību procesa laikā tika palaists garām, šoreiz tiks rūpīgi piefiksēts, izanalizēts un saglabāts atmiņā. Nāksies atgriezties pie iesākto dokumentu kārtošanas, lai beidzot visas lietas novestu līdz galam. Ņem vērā, ka šajā laikā vismazākā neprecizitāte, sīkums var pabojāt dienu. Pazaudētas atslēgas, izgaisis kāds svarīgs dokuments, aizmirstas paroles, uzkāries kāds serveris vai viedierīce nedarbosies tā kā vajadzētu – viss šis ir iespējams. Ņem vērā, ka nav vēlams iegādāties telefonus, datorus un jebkādas elektoiekārtas. Kā arī, vairākas reizes jāpārliecinās, īpaši dodoties ceļojumā, vai viss ir paņemts līdzi un vai lidmašīna izlido laikā, kā rakstīts aviobiļetē,” uzsver astroloģe.

Jāņem vērā, ka gandrīz visu mēnesi savstarpējā komunikācijā būs jūtami pārpratumi, Tie būs par nebūtiskiem sīkumiem, kas dīvainā kārtā izrādīsies nozīmīgi. No mušām uzpūsti ziloņi un dažādi pārspīlējumi augustā būs jūtami.

Aktuāla būs atgriešanās pie veco sarunu tēmu akcentēšanas un gluži vai izvilšanas no pagultes. “Atkal tas pats maļamais”, kungi nodomās. Nāks gaismā kāda nianse, kas var pabojāt esošo savienību. Nejauši ieraudzīta kāda ziņa, kāds attēls otra viedierīcē var radīt virkni dramatisku diskusiju. Jāņem vērā visiem zināmā patiesība, par to, ka, ja vilks būs paēdis mājās, medībās neies. Dramatiska iezīmējas augusta otrā puse īpaši mīļāko attiecībās! Tās attiecības, kuras nebūs izturējušas provokatīvu pārbaudījumu slogu, var pajukt. Dāmām būs augstākas prasības dabūt teju vai neiespējamo, bet kungi runās tikai runāšanas pēc, pasmaidīs un tik un tā spītīgi turēsies pie saviem principiem un savām vērtībām. Šajā mēnesī liela nozīme būs darbiem, ne vārdiem. Mīļa ziņa telefonā daudz neko nenozīmēs, bet paveikts kāds darbs, ieraudzīts rīcības rezultāts – gan, uzsver astroloģe Inita Dilāne.

Lasiet arī: Karš ar Ukrainu sācies šā gada 6. augustā – apgalvo Sudžas iedzīvotāji

Lasiet arī:  Latvijā laimēts vēsturiski lielākais Eurojackpot laimests

youtube icon
Abonēt youtube