Foto: Pexels

Nedēļas vidū no rietumiem Latvijas teritorijai pietuvosies ciklons. Debesīs būs novērojami mākoņi, kas, sākot ar otrdienas rītu, rietumu daļā nesīs lietu, arī trešdien lielā daļā valsts teritorijas palaikam līs, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Naktī uz trešdienu vietām rietumu rajonos veidosies dūmaka, kas saglabāsies arī no rīta. Vējš turpinās pūst lēni līdz mēreni no dienvidaustrumiem, dienvidiem, kas jūras piekrastē vēl būs brāzmains. Nakts stundās termometra stabiņš noslīdēs līdz +9…+15 grādu atzīmei, vietām, galvenokārt piekrastes tuvumā, būs mazliet siltāk. Maksimālā gaisa temperatūra dienās būs +17…+21 grādu robežās, tomēr otrdien valsts austrumos tā vēl sasniegs +21…+24 grādus.

Arī nedēļas otrajā pusē mākoņi klās debesis, tomēr palaikam arī skaidrosies. Katru dienu kādā no Latvijas daļām gaidāms lietus. Vējš pakāpeniski pierims. Siltās gaisa masas no valsts teritorijas neatkāpsies, dienās termometra stabiņš pakāpsies līdz +25 grādiem, savukārt naktīs nebūs vēsāk par +12…+17 grādiem.

Lasiet arī: Pārtikas cenas krīt, bet inflācija augustā saglabājas

Lasiet arī: Vēstuļu apstrāde tiks automatizēta: “Latvijas pasts” investē vairāk nekā miljonu eiro

Lasiet arī: Atkal slims: Ieteikumi bērnu imunitātes atbalstam mācību sezonā

Lasiet arī: Valdība sola mērķētu atbalstu mājsaimniecībām pie strauja energoresursu cenu kāpuma

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: LaiksLietusseptembris

youtube icon
Abonēt youtube