Foto: Ekrānšāviņš, Kristaps Zutis

“Kuru partiju tu gribētu, lai es pārstāvu nākamajās Rīgas domes vēlēšanās? Nu nosauc, kura mani neņemtu,” reaģējot uz Artusa Kaimiņa teikto par Maira Brieža iesaistīšanos “Latvija pirmā vietā”, raidījumā “Suņu būda V2.0” saka bokseris Kristaps Zutis.

Bokseris uzreiz piebilst, ka “Progresīvie” un “Jaunā Vienotība” viņu neņemtu, bet “tur es nevarētu, es labāk sevi nogalinātu, nekā ietu ar “Progresīvajiem” vai “Jauno Vienotību””, raidījumā pauž Zutis. Atbildot uz Artusa Kaimiņa jautājumu, kas ir ar “Progresīvajiem”, jo “viņi taču ir tik progresīvi”, Kristaps Zutis atzīst, ka starp šīs partijas pārstāvjiem ir arī politiķi, kuri viņam patīk, piemēram Selma [Selma Teodora Levrence], bet “politiķi jau pārstāv kaut kādas cilvēku grupas. Es neesmu tajā grupā un es nebūšu nekad tajā “Progresīvo” grupā.”

Savukārt runājot par skandālu sieviešu boksa sacensībās Parīzes Olimpiskajās spēlēs, Kristaps Zutis pauda: “Tur nevar saprast. Tā [Alžīrija] ir tāda valsts, kur varētu būt visādi viltoti dokumenti un vēl viss kaut kas. Mans komentārs, kad man to prasīja, bija viens – lai viņa novelk bikses un paskatīsimies.”

Kristaps Zutis raidījumā arī sīkāk komentē, kas notiek boksa pasaulē kā Latvijas, tā plašākā mērogā. Tāpat tiek pārrunāti arī dažādi ar politiku saistīti jautājumi.

Visu interviju kopumā var redzēt video formātā:

 

 

Lasiet arī: Pārtikas cenas krīt, bet inflācija augustā saglabājas

Lasiet arī: Vēstuļu apstrāde tiks automatizēta: “Latvijas pasts” investē vairāk nekā miljonu eiro

Lasiet arī: Atkal slims: Ieteikumi bērnu imunitātes atbalstam mācību sezonā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

Saistītās tēmas: Artuss KaimiņšbokssKristaps ZutisSuņu būda V2.0

youtube icon
Abonēt youtube