Foto: Pixabay/Greyerbaby

Šī mēneša aktualitāte būs darbs. Nevienu vien prātu nodarbinās jautājumi “Vai es esmu pareizajā vietā?’’, “Varbūt kaut kas ir jāmaina”, “Ko vispār dzīvē darīt?” “Ko iesākt ar darbu?”, astroloģisko prognozi septembrim komentē astroloģe Inita Dilāne.

Pēc viņas teiktā, “septembris piemērots tam, lai uzsāktu savu uzņēmējdarbību, mainītu savu ierasto darba rutīnu, darba stilu vai pēc ilga pārdomu un svārstīšanās perioda pieņemtu lēmumu nomainīt darba vietu vai uzdrošinātos darboties pavisam jaunā profesijā. Nāksies iet jaunu ceļu, jo pa veco taku iet vairs nebūs ne iedvesmojoši, ne arī patīkami pašam. Protams, tas neattiecas uz visiem, bet tikai uz tiem, kuri jau kādu laiku izjūt spiedienu saistībā ar savu nodarbošanos.”

“Tiks padomāts par to, uz kāda darba veidiem,  kādiem pienākumiem aizplūst enerģija. Jautājumi “Kāpēc man tas jādara?” un “Vai vispār man tas jādara” arī būs aktuāli. Te gan jāsaprot, ka šie jautājumi būs ne tikai par darbu kā par profesiju, bet par darbiem kā ikdienas pienākumiem mājās, saimniecībā, ikdienas rūpēm un palīdzēšanu. Tiks izvērtēts tas, cik daudz resursu tu velti kāda labā, neatkarīgi no tā, vai tas ir vīrs/sieva, draugs, draudzene, darba devējs vai sadarbības partneris,” skaidro astroloģe, prognozējot interesantu laiku tieši savstarpējās attiecībās, kad tiks akcentētas tēmas par darbiem, palīdzēšanu, pakalpošanu.

“Kāds vēl vairāk centīsies, cits tieši pretēji sapratīs “Nu cik var! Viss. Stop!” un mainīs savas rīcības gaitu. Septembrī vēl vairāk ir jāpievērš uzmanība savai veselībai un pašsajūtai kopumā. Slikta pašsajūtas cēlonis var būt pārslodze un pārāk liela uzņemšanās veikt pienākumus, kas var būt vairs nav pa spēkam vai nesaskan ar savu sirdi. Tai pat laikā, tas var būt arī cēlonis izvelētai darba vietai, darba videi, režīmam. Tava pašsajūta parādīs, dos signālu tam, ka kaut kas ir jāmaina. Ņem vērā, ka nereti pietiek ar to, ka ir jāpamaina attieksme!” uzsver Dilāne.

Septembrī planētu kombinācijas sniegs iespējas apgūt jaunas profesijas tiem, kuriem tās ir aktuālas.  Mācību uzsākšanai šis būs veiksmīgs laiks, kas vainagosies ar panākumiem.

Mēneša vidū, sākot ar 16. septembri būs jūtami ‘negarastāvokļi’, jūtīgāks noskaņojums, saasinātas emocijas. Īpaši tie, kuriem jau ir tendence uz skumjām un melanholiju, šajā laikā, pirms paša pilnmēness un daļēja mēness aptumsa, to izjutīs jo īpaši. Tieši Pilnmēness laikā var saasināties situācijas darbā, kas var skart amatu, reputāciju un savstarpējas attiecības ar kolēģiem. Spriedzi var radīt arī konkurenti.

“Aptumsumu laiks, kas ilgst no 18. septembra līdz 2. oktobrim, iezīmējas ar to, ka tiks izvilkti laukā dvēseliski pārdzīvojumi, kas gluži kā kabatās saslēpti akmeņi, radīja smaguma sajūtu. Laiks atbrīvoties no tiem, dodoties uz kādu dvēsles terapiju, caur skaņu, krāsu, smaržu, garīgām praksēm,” iesaka astroloģe.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 6. — 12. septembris

Lasiet arī: VIDEO | Talsos tapis lielākais PEACE uzraksts pasaulē

Lasiet arī: FM: Plānotās darbaspēka nodokļu izmaiņas dos ieguvumu 95% strādājošo

Lasiet arī: Zane un Rūdis – interesanti fakti par saimniekiem, kuru saimniecībā noris šā gada Lauku sēta

Lasiet arī: Toms Krūzs, Mailija Sairusa un citas slavenības, kas tic citplanētiešiem

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube