Foto: Pixabay/JerzyGorecki

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 6. līdz 12. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Pārmaiņas tavu darbu procesā un plānošanā nāks par labu tavai pašsajūtai. Centīsies izvairīties no pienākumiem, kas neraisa patīkamas sajūtas. Iemācoties pateikt kādam nē, tu pateiksi jā sev!  Ar peļņu šonedēļ viss būs vienkārši, proti, kā mācēsi prezentēt savas prasmes un kādā enerģētiskajā līmenī būsi tu pats, tieši to tu saņemsi arī pretī.

Vērsis

Dažas ne visai patīkamas situācijas tiks piedzīvotas darbā. Var nākties risināt kādu starpgadījumu ar kādu no darba kolēģiem. Izvērtēsi, cik daudz kādam esi izlīdzējis, un pieņemsi lēmumu rīkoties savādāk. Lielāki izdevumi būs saistīti ar kādām svinībām. Skaists pavērsiens ir gaidāms tiem pāriem, kuri nesen kā ir iepazinušies un uzsākuši attiecības.

Dvīņi

Saņemsi daudz labu vārdu par to, ko tu dari.  Būsi nedaudz piesardzīgs attiecībā uz saņemtajiem sadarbības piedāvājumiem. Pielikums pie algas vai cenas pacelšana par savu pakalpojumu ļaus sajusties novērtētam kā sava aroda meistaram. Randiņu periodā esošajiem būs patīkamiem notikumiem piepildīts laiks!

Vēzis

Rūpīgāk jāpievērš uzmanība saņemtajai informācijai, kas tiešā veidā skar tavu profesionālo darbību. Tiks saņemta negaidīta prēmija vai pateicība par paveiktajiem darbiem. Esi to pelnījis un nav jājūtas par to parādā. Tēriņi kādam savas nākotnes projektam būs peļņu nesoši nākotnē.  Tici tam, ko tu dari. Piedzīvojumi ir gaidāmi tiem pāriem, kuri ir devušies kādā ārzemju ceļojumā.

Lauva

Darbojoties savas uzņēmējdarbības labā, kļūstot nedaudz aktīvākam interneta vidē, gūsi labus panākumus un arī jaunus klientus.  Pievērs uzmanību tam, kā tu sevi parādi un pasniedz savu profesionālo veikumu. Papildu nauda tiks gūta, atbrīvojoties no mantām, darba instrumentiem, kas tev pašam vairs nav vajadzīgi, bet kādam citam gan!

Jaunava

Darbi ritēs uz priekšu vēja spārniem! Par to tev būs liels prieks, jo varēsi paveikt vairāk nekā paredzēts pēc plāna. Jauna pieredze tiks gūta uzsākot jaunu sadarbību tev maz zināmā jomā. Lielāku uzmanību nāksies pievērst iepirkumu sarakstam un atteikties no tām lietām, kas tiek iegādātas ieraduma pēc.

Svari

Būsi drosmīgs atteikties no tiem pienākumiem, kas jau kādu laiku no tevis patērē diezgan daudz resursu, pretī iedodot vien mazumiņu, proti, daudz mazāk, nekā tu esi pelnījis. Sāc novērtēt sevi! Nozīmīgs būs ieguldījums savas personiskās izaugsmes pasākumos, lekcijās un semināros, īpaši ja tas būs par attiecību jomu.

Skorpions

Nāksies pieņemt lēmumu par to, kā virzīt savu profesionālo darbību tālāk. Lielāka naudas summa tiks gūta no dalības kādā projektā. Būsi gandarīts par paveikto. Bērnu vajadzības augs plašumā, par to tev nāksies diezgan dārgi maksāt. Nesatraucies, jo resursu būs pietiekoši.

Strēlnieks

Tiks izcelta sava profesionalitāte sociālajos tīklos. Pateicoties savam veikumam, izpelnīsies uzmanību no apkārtējiem un iegūsi jaunus sadarbības partnerus. Uzsāksi kādu projektu! Izdevumi, kas būs saistīti ar kādu hobiju, vaļasprieku, šajā sezonā var būt krietni dārgāki. Tiem, kuriem attiecību statuss ir kā biezā miglā tīts, pēkšņi viss taps skaidrāks par skaidru.

Mežāzis

Ir jāpievērš lielāka uzmanību niansēm dokumentos, kuri būs jāparaksta tuvākajās dienās, īpaši, ja tas ir saistīts ar atalgojumu. Ja vēlies labākus rezultātus darbā, maini plānu gaitu! Tieši tik vienkārši! Apsvērsi domu par kādas sen kārotas ierīces, iekārtas vai automašīnas iegādi sev.

Ūdensvīrs

Darba apjoms būs kā pārbaudījums tam, cik tu spēj paveikt un uz ko esi spējīgs. Tie, kuri atrodas darba meklētāju statusā, pavisam drīz to atradīs. Gūsi papildus pelņu. Resursu būs pietiekami daudz, lai iekrātu kādam nozīmīgam ieguldījumam tuvākajā nākotnē. Brīvību mīlošiem ir jāizdzīvo laiks tā, lai katru dienu ir par ko pateicībā brīnīties!

Zivis

Tiks paplašināta savas uzņēmējdarbības joma ar jaunu piedāvājumu klāstu. Nauda nāks atbilstoši ieguldītajam darbam un laikam. Patīkamus labumus saņemsi no saviem klientiem un arī no mīļotā cilvēka. Romantika nesen izveidotajās attiecībās uzplauks kā bagātīgs rudens zieds. Novērtē to, kas ir tavā enerģētiskajā laukā.

Lasiet arī: Pārtikas cenas krīt, bet inflācija augustā saglabājas

Lasiet arī: Vēstuļu apstrāde tiks automatizēta: “Latvijas pasts” investē vairāk nekā miljonu eiro

Lasiet arī: Atkal slims: Ieteikumi bērnu imunitātes atbalstam mācību sezonā

Lasiet arī: Valdība sola mērķētu atbalstu mājsaimniecībām pie strauja energoresursu cenu kāpuma

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube