Foto: Rīta kafija

Nedēļas vidū laika apstākļus Latvija noteiks ciklonu darbība. Debesīs būs novērojami mākoņi, kas, ceturtdien vietām, lielākoties galējos rietumu un austrumu rajonos nesīs lietu, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pūšot lēnam vējam naktī uzceturtdienuatsevišķos rajonos veidosies dūmaka un migla, kas apgrūtinās redzamību. Diennakts tumšajās stundās termometra stabiņš noslīdēs līdz +11…+16 grādu atzīmei. Maksimālā gaisa temperatūra dienās būs +19…+23 grādu robežās, tomēr ceturtdien jūras piekrastē tā sasniegs tikai +17…+18 grādus.

Arī nedēļas beigās mākoņi klās debesis, bet palaikam tās arī skaidrosies. Katru dienu kādā no Latvijas daļām gaidāms lietus, īpaši lietaina būs piektdiena, kad gan nakts, dienas laikā teritorijas lielākajā daļā gaidāmi nokrišņi, lokāli iespējams arī pērkona negaiss.

Dominēs lēns līdz mērens austrumu puses vējš, kas brīžiem būs brāzmains. Siltās gaisa masas no valsts teritorijas neatkāpsies, dienās termometra stabiņš pārsvarā pieturēsies virs +20 grādu atzīmes, savukārt naktīs nebūs vēsāk par +14…+19 grādiem.

Jaunās nedēļas pirmajā pusē atmosfēras spiediens paaugstināsies, tādēļ nokrišņi pilnība mitēsies un biežāk spīdēs saule. Patīkams vasarīgs siltums saglabāsies arī jaunnedēļ, dienas gaiss iesils līdz +23 grādiem, un naktīs neatdzisīs vairāk par +14 grādiem.

Lasiet arī: Nedēļas horoskops: 6. — 12. septembris

Lasiet arī: VIDEO | Talsos tapis lielākais PEACE uzraksts pasaulē

Lasiet arī: Mēneša aktualitāte būs darbs – astroloģiskā prognoze septembrim

Lasiet arī: Zane un Rūdis – interesanti fakti par saimniekiem, kuru saimniecībā noris šā gada Lauku sēta

Lasiet arī: Toms Krūzs, Mailija Sairusa un citas slavenības, kas tic citplanētiešiem

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube