Foto: Pexels/Alexander Mass

“Romantiskajās attiecībās septembra pirmā puse būs rāmāka un harmoniskāka. Būs svarīgi sajust kopā būšanas prieku – mēs. Došanās divatā uz koncertiem, teātra izrādēm, arī pavakarēšana kādā atvasaras saules staru apmirdzētā restorāna terasītē, darīs saskanīgāku un harmoniskāku savstarpējo savienību,” tā, norādot, kas gaidāms septembrī mīlestības un attiecību jomā, norāda astroloģe Inita Dilāne.

Viņa uzsver, ka romantika, skaistums, ziedi un mīļas sirsnīgas dāvaniņas būs šī mēneša aktualitāte.

“Vīrieši kļūs maigāki, iejūtīgāki un saprotošāki, arī sajūtas uz ģimenes ligzdiņas vīšanu parādīsies ne vienam vien. Tiem pāriem, kuriem attiecībās bija piezadzies vēsums un ikdienišķā rutīna, jaunu sajūtu vēji iepūtīs tieši septembra nogalē un tie nebūt nebūs skarbie rudens vēji. Vēsumu nomanīs kaisle,” teic astroloģe.

“Īpaši jūtīgie, emocionālie un ar tendenci uz privātīpašnieciskumu, tieši vai netieši tiks provocēti uz greizsirdības izpausmēm. Kādam tā vien gribēsies novērot, izsekot, ieskatīties tur, kur nedrīkst. Padomā labi, pirms slīdi lejā zemākajās vibrācijās, jo pēc tam atpakaļ kalnu virsotnē uzkāpt nebūs viegli un sirdsapziņas pārmetumi var pamocīt diezgan ilgi,” iesaka Inita Dilāne.

“Septembra nogalē, oktobra pirmajā pusē būs diezgan viegli pabojāt to, kas pašiem ir svarīgs, tā teikt – paši var iznīcināt savu loloto un kopto rožu dārzu,” brīdina astroloģe.

Lasiet arī: «Bet ja mašīnā būtu Zutis?» – Briedis parāda, kā nostumj malā uz ceļa noplīsušu auto

Lasiet arī: VIDEO | Talsos tapis lielākais PEACE uzraksts pasaulē

Lasiet arī: Mēneša aktualitāte būs darbs – astroloģiskā prognoze septembrim

Lasiet arī: Zane un Rūdis – interesanti fakti par saimniekiem, kuru saimniecībā noris šā gada Lauku sēta

Lasiet arī: Toms Krūzs, Mailija Sairusa un citas slavenības, kas tic citplanētiešiem

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube