Foto: Rīta kafija

Neskatoties uz to, ka drīz septembris būs jau pusē, pēdējās nedēļas laika apstākļus Latvijā joprojām var raksturot kā vasarīgi siltus. Arī nākamo septiņu dienu laikā siltums saglabāsies, tomēr nedēļas nogalē daudzviet līs, vietām pat stipri, kā arī iespējams pērkona negaiss, informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Piektdien, 13. septembrī, gaidāms mākoņains laiks. Naktī daudzviet lietus, vietām austrumos stipras lietusgāzes, bet dienā lietus gaidāms centrālajos un rietumu rajonos, iespējams arī pērkona negaiss. Pūtīs lēns vējš, jūras piekrastē tas būs nedaudz stiprāks. Naktī vietām rietumos veidosies migla. Naktī gaiss atdzisīs līdz +12…+17 grādiem, bet dienā termometra stabiņš pakāpsies līdz +18…+23 grādu atzīmei.

Brīvdienās mākoņu daudzums debesīs būs mainīgs. Naktī uz sestdienu rietumu un centrālajos rajonos daudzviet līs, bet dienā lietus gaidāms vairs tikai vietām, tomēr tas var būt stiprs, kā arī pastāv pērkona negaisa iespējamība.

Arī vēl svētdien valsts rietumu daļā gaidāms īslaicīgs lietus. Pūšot lēnam vējam, naktī vietām veidosies migla. Gan sestdien, gan svētdien diennakts tumšajās stundās gaiss atdzisīs līdz +14…+17 grādiem, bet diena būs silta – gaiss iesils līdz +18…+23 grādiem, vietām austrumu rajonos pat līdz +24 grādiem.

Jaunnedēļ paaugstinoties atmosfēras spiedienam gaidāms sauss un silts laiks. Lielākajā teritorijas daļā naktīs gaiss atdzisīs līdz +10…+15 grādiem, bet dienās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+25 grādu atzīmei.

Lasiet arī: «Bet ja mašīnā būtu Zutis?» – Briedis parāda, kā nostumj malā uz ceļa noplīsušu auto

Lasiet arī: Pūtīs jaunu sajūtu vēji – mīlestības un attiecību horoskops septembrim

Lasiet arī:  VIDEO | «Varētu teikt, ka mēs bijām kopā,» – Elīna Gluzunova atzīstas Artjomam sānsolī

Lasiet arī: VIDEO | Sandas Dejus recepte: skolas ēdnīcas makaroni ar gaļu mūsdienu garšās

Lasiet arī:  Lai nebūtu jāizmet – pavārmākslas knifi un pagatavošanas idejas ābolu sezonā

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube