Foto: Pixabay/AdinaVoicu

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 13. līdz 19. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Izvēloties iet nedaudz savādāku ceļu savā profesionālajā darbībā, būsi gandarīts ar rezultātu un to, ka esi ieraudzījis savu aicinājumu.  Priekšplānā izvirzīsies darba vietas un vides labiekārtošana. Labākas peļņas iespējas tiks saskatītas, uzsākot sadarbību ar ārvalstīm. Izdevumi kļūs lielāki saistībā ar vajadzībām bērniem.

Vērsis

Izaicinājumi profesionālajā darbībā nāks par labu tavai karjerai. Saņemtais sadarbības piedāvājums būs labu rezultātu nesošs nākotnē. Nav vēlams veikt lielākus ieguldījumus ceļojumos, kas vēl nebūs tik drīz. Papildu peļņa tiks gūta honorāru veidā, pateicoties tavām prasmēm un zināšanām. Neatsakies no tā, ko esi pelnījis!

Dvīņi

Tavas daudzpusīgās darba prasmes un zināšanu klāsts ļaus sasniegt iecerēto mērķi krietni vien ātrāk. Neuzķeries un vilinošiem piedāvājumiem, kas sola vieglu un ātru peļņu. Negaidīts pavērsiens savstarpējās attiecībās atrisinās kādu situāciju, kurā tu nevarēji ieraudzīt risinājumu. Mīļa dāvaniņa no mīļotā cilvēka sasildīs sirdi.

Vēzis

Iemantosi popularitāti sociālajā vidē saistībā ar savu profesionalitāti. Apzināsies lielāku savu vērtību un iegūsi iespējas pakāpties krietni vien augstāk pa karjeras kāpnēm. Peļņa nāks no kāda iepriekš uzsākta projekta. Pietaupi resursus attiecībā uz jaunas viedierīces iegādi. Vari saskarties ar emocionālām provokācijām, kas nāks no dzīvesbiedra puses.

Lauva

Tiks saņems ļoti labs sadarbības piedāvājums, kas pavērs plašākas iespējas gan tev kā profesionālim, gan tavai uzņēmējdarbībai kopumā. Iemantosi labu slavu un atpazīstamību. Palutināsi sevi ar skaistumkopšanas procedūrām un jauniem aksesuāriem savā garderobē. Izvērtējot visu to, kas jau ir bijis, esošajās attiecībās tiks izdarīta nozīmīga izvēle.

Jaunava

Pievērs lielāku vērību tam, ar ko tu komunicē, un ko pastāsti saistībā ar savu darbu un turpmākajiem plāniem.  Arī tas, ko tu paud sociālajos tīklos, var manāmi ietekmēt gan tavu darbu gan reputāciju kopumā. Vērtīgs būs ieguldījums tehnikā. Pievērs uzmanību niansēm dokumentos. Pāri, kuri jau ir vairākus gadus kopā, piedzīvos atkaliemīlēšanās sajūtu!

Svari

Tiks atrisinātas domstarpības, kas bija radušās ar tiešo priekšniecību. Saskaries ar izaicinājumiem, kas rūdīs gan tavu raksturu, gan nostiprinās tavu esošo pozīciju darba vietā. Mēģini rast kompromisu. Veiksmīgs būs ieguldījums nekustamajā īpašumā. Jutīsies tik droši un stabili, ka atļausies sev arī kaut ko vairāk.

Skorpions

Diskusijās ar darba kolēģiem nāksies patērēt diezgan daudz enerģijas. Izvērtē rūpīgi, vai šī informācija un situācijas ir tev nepieciešamas. Parūpējies par savu labsajūtu un maini darba vidi, kaut vai kabineta robežās. Tavu ienākumu  apjoms būs atkarīgs no attieksmes, ar kādu tu vērsīsies pret katru no saviem klientiem vai darbiniekiem, ja esi uzņēmējs.

Strēlnieks

Uzsākot jaunu darbu, nāksies būt daudz pretimnākošākam un mainīt savu līdzšinējo darba stratēģiju. Sarunas darba kolektīva vidū var radīt visai neveiklas un provokatīvas situācijas. Esi uzmanīgs! Pārbaudi visas maksājumu nianses, veicot naudas paskaitījumus uz ārzemēm vai iepērkoties interneta veikalos.

Mežāzis

Būsi atvērts jaunai sadarbībai, kas sniegs tev lielāku brīvības devu. Jaunu prasmju apgūšana būs vērtīgs ieguvums nākotnē. Var rasties domstarpības ar padotajiem. Atceries, ka ne visi var darbus izdarīt tā, kā tu to proti.  Harmoniskākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku. Izejot cauri attiecību līkločiem, spēsiet novērtēt to, ka ne velti esat satikušies. Palutiniet viens otru!

Ūdensvīrs

Manāmi pieaugs pieprasījums pēc tava profesionālā veikuma. Tas var radīt spriedzi un sajūtu, ka nepaspēsi pagūt visu laikā.  Tiksi ar visu galā. Īstais laiks ar darba devēju runāt par to, kas tevi nepamierina. Saņemsi labu atlaidi par kādu plānoto pirkumu. Priecēs saņemtais atalgojums, kas ļaus vairāk ceļot. Atceries, ja mīļotais cilvēks ir laimīgs, tad arī pats starosi priekā!

Zivis

Labs vērtējums no klientu puses, stimulēs tevi censties un savu darbu darīt vēl labāk, ar vēl lielāku atdevi un mīlestību. Nopietni tiks apsvērta doma par jaunu prasmju apgūšanas un mācīšanās iespējām. Saņemtais atalgojums priecēs tevi tik ļoti, ka atļausies palutināt sevi ar lielāku pirkumu savai labsajūtai un komfortam. Saņemsi ļoti patīkamu uzaicinājumu un uzmanības apliecinājumu!

Lasiet arī: «Bet ja mašīnā būtu Zutis?» – Briedis parāda, kā nostumj malā uz ceļa noplīsušu auto

Lasiet arī: FOTO & VIDEO | Uzstāda četrus torņus Latvijas – Baltkrievijas robežas novērošanai

Lasiet arī:  FOTO | Pirmizrādi piedzīvo jauns Sandija Semjonova dokumentālais seriāls

Lasiet arī: FOTO | Ukrainu atbalsta visa Latvijas sabiedrība, Zelenskim uzsver Siliņa

Lasiet arī:  FOTO | Latvijas tūrē dodas jauna pašmāju piedzīvojumu filma Banāns upē

Seko mums arī Facebook,X, Instagram un Draugiem

youtube icon
Abonēt youtube