Foto: Pexels/Tim Samue

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 20. līdz 26. septembrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Ļaujoties jauniem izaicinājumiem, raisīsies azarts sasniegt prātam neaptveramo, bet reāli iespējamo! Padoms no kādas atbalsta personas būs ļoti vērtīgs ceļā uz savu izaugsmi! Neparedzēti tēriņi var gadīties kāda ceļojuma laikā, kad nāksies samaksāt vairāk nekā biji iecerējis. Papildus nauda nāks par kādu sadarbību.

Vērsis

Pienācis brīdis, lai tu izvērtētu situāciju savā kolektīvā, savā komandā,  ko pats esi izveidojis.  Būs jāpieņem lēmums par turpmāko plānu gaitu un kā efektīvāk turpmāk veidot savu uzņēmējdarbību. Investējot sava biznesa attīstībā, darījums būs veiksmīgs un pelņu nesošs. Attiecībās ļaujies pārmaiņām, jo tās nāks par labu visiem.

Dvīņi

Izejot ārpus sava komforta zonas, noticot tam, ka tu tiksi ar izaicinājumiem galā, spēsi gūt uzvaru pār sevi.  Mazāk klausies citu viedokļos! Saņemsi ļoti labu atlīdzību par paveikto darbu. Lielāki izdevumi var  būt tad, ja ļausies mirkļa vājībām un iepirksies “pa lēto”. Nekas lētāk nesanāks.

Vēzis

Tavi talanti un radošās darbības ļaus būt pamanītam plašākā mērogā. Aktīvāk prezentējot savu veikumu sociālajos tīklos, tas viennozīmīgi būs veiksmīgs pavērsiens tavā profesionālajā darbībā nākotnē. Nonāksi dilemmas priekšā saistībā ar to, uz kuru pusi doties saistībā ar papildu izglītības iegūšanu. “Lekt iekšā jau braucošā vilcienā” saistībā ar mācībām būs labākais finansiālais ieguldījums šobrīd.

Lauva

Telpu labiekārtošanas darbi prasīs no tevis diezgan daudz fiziskās enerģijas. Taču ieguldot laiku un naudu, tas atmaksāsies. Tiks padomāts par sava tēla uzspodrināšanu un savas popularitātes veicināšanu. Cītīgi rūpēsies par to, lai baudāmāka kļūtu tava turpmākā nākotne. Attiecībās brauciens uz ārzemēm abiem kopā padarīs vēl labākas jūsu attiecības.

Jaunava

Tavas brīnišķīgās darba spējas būs trumpis tavās rokās, lai virzītu plānotos darbus sev vēlamā virzienā. Ņem vērā, ka tavas zināšanas un prasmes ir kā panākumu atslēga, kas jau ir tavā kabatā. Vai tu spēj to apjaust un novērtēt? Esi drosmīgs ceļā uz panākumiem un lielākas peļņas gūšanu! Vairāk laika velti sev.

Svari

Pārmaiņu ieviešana esošajā darbā vai darba stilā nāks par labu tavai uzņēmējdarbībai kopumā. Tiks domāts par darba maiņu. Nepalaid garām kādu iespēju, kas pavisam nejauši var gadīties tavā ceļā. Lielāki tēriņi būs saistībā ar remontdarbiem.  Attiecībās izvairies no pagātnes notikumu vilkšanas līdzi nākotnē, esošajās attiecībās.

Skorpions

Iesaistīsies ļoti interesantā un aizraujoša projektā, tas ļaus tev izpaust savas zināšanas un sniegs iespējas apgūt arī jaunas prasmes. Iepriecināsi sevi ar kādu pirkumu, košāku apģērba gabalu, stilīgāku aksesuāru – davāniņu sev. Gandarījuma sajūta būs par atalgojumu, ko saņemsi, veicot savus darba pienākumus.

Strēlnieks

Ļaujoties nezināmam, taču ļoti vilinošam darba piedāvājumam vai sadarbībai, risks attaisnosies! Piedzīvojumi nāks tev par labu. Atzinīgi tiks novērtēta tava profesionalitāte no augstākstāvošo puses. Nebaidies tērēt lielākas naudas summas uz dārgākiem braucieniem uz ārzemēm. Esi pelnījis sevi iepriecināt.

Mežāzis

Pienākumu apjoms būs daudz lielāks nekā ikdienā ierasts. Izturības enerģija būs diezgan liela, taču nav vēlams aizmirst par sevi. Saņemsi daudz komplimentus par sava darba kvalitāti. Fokusējoties uz kvalitāti, ne kvantitāti, tava profesionalitāte vairos tavu ienākumu apjomu. Naudas ieguldīšana automašīnā būs ieguldīto resursu vērta.

Ūdensvīrs

Piedāvājums, kas būs saistīts ar darbiem ārzemēm, ļaus izvērst plašumā savu uzņēmējdarbību. Veiksmes zvaigzne būs tavā pusē. Tiks sasniegtas iecerētās virsotnes bez šķēršļiem. Īpašuma iegāde var nest nākotnē materiālu labumu. Pateicoties tavām daudzpusīgajām zināšanām un komunikācijas prasmēm, ienākumi no esošajiem projektiem būs diezgan lieli.

Zivis

Iepriecinošas ziņas tiks saņemtas no kāda laba, sena uzticama sadarbības partnera. Ideju apmaiņas rezultātā var tapt brīnišķīgi projekti, kas veicinās tavu izaugsmi. Pakalpojumam, ko tu piedāvā kā profesionālis, pieprasījums no patērētāju puses pieaugs līdz ar katru dienu.  Attiecībās ļaušanās neprātīgi skaistām sajūtam, ir tas, kas tavai dvēslei šobrīd ir tik ļoti nepieciešams.

Lasiet arī: Latvijā vēlas reģistrēt scientologu draudzi, kas tiecas «uz civilizāciju bez vājprāta un kara»

Lasiet arī: VIDEO | «Pat izplūdu asarās,» –  Renārs Zeltiņš atklāj, kā nosvinējis dzimšanas dienu

youtube icon
Abonēt youtube