Foto: Rīta kafija

Sākot ar pirmdienu, 23. septembri, pakāpeniski pastiprināsies ciklona ietekme un, kaut gan nedēļas sākumā vēl saglabāsies sauss laiks, nedēļas vidū ir gaidāms lietus un spēcīgāks vējš,  informē Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Otrdien debesis skaidrosies un uzspīdēs saule, nokrišņi nav gaidāmi. Naktī gaiss atdzisīs līdz +8…+13 grādiem, ziemeļaustrumu rajonos būs vēsāks. Diena gaidāma patīkami silta, termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+24 grādu atzīmei.

Nedēļas vidū pastiprinoties ciklona ietekmei, laikapstākļi mainīsies – naktī uz trešdienu Latviju šķēršos nokrišņu zona no rietumiem. kas lietu nesīs galvenokārt rietumu un centrālajos rajonos.

Vējš pakāpeniski kļūs arvien stiprāks un pūtīs no dienvidu puses, brāzmās sasniedzot līdz 15 m/s. Naktis gaidāmas siltākas, gaiss atdzisīs vien līdz +10…+16 grādiem, dienā iesils līdz +17…+21 grādam.

Pašlaik prognozes liecina, ka nedēļas nogalē laiks kļūs rudenīgs  – biežāk līs, gaidāms brāzmains vējš, kā arī gaisa temperatūra pakāpeniski kļūs zemāka.

Lasiet arī: Latvijā vēlas reģistrēt scientologu draudzi, kas tiecas «uz civilizāciju bez vājprāta un kara»

Lasiet arī: VIDEO | «Pat izplūdu asarās,» –  Renārs Zeltiņš atklāj, kā nosvinējis dzimšanas dienu

youtube icon
Abonēt youtube