Samanta Tīna. Foto: Instagram @samantatina

Mirkli pirms došanās rudenī ieplānotajā akustiski romantiskajā koncerttūrē “Vēstule Tev”, Samanta Tīna izdod dziesmu “Nav Nevienas Saules”. Tas ir smeldzīgs stāsts par abpusēju mīlestību, kam liktenis nav lēmis būt. Singlam tapis arī noskaņu veidojošs liriku videoklips.

“Šīs dziesmas stāsts ir par diviem cilvēkiem, kuri ir patiesi iemīlējušies, taču viņiem nav lemts būt kopā. Dvēseliskā, emocionālā ziņā abi vienmēr paliek vienoti, taču liktenis viņiem ir nelabvēlīgs, un šīm attiecībām nav lemts būt. No vienas puses tas ir skaisti, jo mīlestība, atmiņas un pieredze par kopā pavadīto laiku ir mūžīgas, bet no otras puses skumji, sāpīgi, ka liktenis šīm attiecībām ceļus šķīris! Tas ir tāpat kā tad, kad tev ir sapnis, par ko tu sapņo mūžam, bet apzinoties, ka tev nekad to nepiepildīt likteņa pavērsienu dēļ, rodas neizpratne un rūgtums. Tad paliek jautājums – kāpēc tam vispār vajadzēja notikt, kāpēc lemts bija satikties diviem cilvēkiem, piedzīvot ko neatkārtojamu, ja tam nav lemts dzīvot? Šis stāsts ir par sāpīgi skaisto, mūžīgi paliekot vienam otra sirdī tam “īpašajam”, bet diemžēl nesasniedzamajam,” stāsta Samanta.

Dziesmas “Nav Nevienas Saules” vārdu autori ir Samanta Tīna un Grafomāns (Artūrs Breģis), bet mūziku sarakstījis bītmeistars Marks Spruģevics (Mauriks) sadarbībā ar Grafomānu. Singlam tapis arī vizuāli skaists sajūtu videoklips.

Lasiet arī: VIDEO | Aija Andrejeva publicē videoklipu un gatavojas atzīmēt 20 gadus uz skatuves

Lasiet arī:  VIDEO | Elīna Gluzunova: Nevarētu teikt, ka šobrīd cenšos saglābt attiecības

Saistītās tēmas: samanta tīna

youtube icon
Abonēt youtube