Foto: Pixabay/Pezibear

Aizvadītajā nedēļā Valsts policija saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā no pilsētas parkiem ir pamanīta aptuveni trīs gadus veca meitene, kura pa teritoriju pārvietojās viena pati. Zināms, ka meitenīte patstāvīgi atstāja kādas pirmsskolas izglītības iestādes teritoriju.

Trešdien, 18.septembrī ap pulksten 10.53 Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa amatpersonas saņēma informāciju, ka Daugavpilī kāda iedzīvotāja pilsētas parkā ir pamanījusi aptuveni trīs gadus vecu meiteni, kura pastaigājās pa teritoriju viena pati. Likumsargi operatīvi ieradās notikuma vietā un sāka skaidrot notikušo. Rezultātā noskaidrots, ka bērns patstāvīgi atstājis netālu esošās pirmsskolas izglītības iestādes teritoriju.

Valsts policijas amatpersonas bērnu nogādāja Daugavpils bāriņtiesā. Saistībā ar šo notikumu policija ir uzsākusi resorisko pārbaudi.

Likumsargi izsaka pateicību atsaucīgajai iedzīvotājai, kura nebija vienaldzīga šajā situācijā un nekavējoties ziņoja policijai par notikušo. Tāpat policija arī turpmāk aicina iedzīvotājus nebūt vienaldzīgiem un informēt par šādiem un līdzīgiem gadījumiem.

Valsts policija uzsver, ka viens no vecāku, kā arī izglītības iestādes galvenajiem uzdevumiem, ir rūpēties par bērnu dzīvību un drošību!

Lasiet arī:  Lauku sētas saimniece Zane jau reiz piedalījusies pašmāju šovā, taču vīlusies tā veidotājos

Lasiet arī:  VIDEO | Elīna Gluzunova: Nevarētu teikt, ka šobrīd cenšos saglābt attiecības

Saistītās tēmas: DaugavpilsValsts Policija

youtube icon
Abonēt youtube