Foto: Pixabay/JerzyGorecki

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 27. septembra līdz 3. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Esi gatavs pārmaiņām profesionālajā darbībā, tās nāks par labu tavai labsajūtai. Izvirzītie mērķi mudinās pacietīgi virzīties ceļā uz tiem. Nāksies pamatīgi papūlēties, lai sasniegtu iecerēto. Laba peļņa tiks gūta no veiksmīgi uzsāktā projekta, kas saistīts ar mākslu vai skaistumkopšanu. Attiecībās, pateicoties tavam raksturam, enerģijai un iniciatīvai,  panāksi to, ko tu vēlies.

Vērsis

Tiks saskatītas izaugsmes iespējas esošajā darba vietā vai esošajā uzņēmējdarbībā. Būsi daudz pārliecināts par to, ko tu dari. Risks attaisnosies, tāpēc nebaidies un nešaubies ne mirkli, ja gadījumā ieviesīsi dažas korekcijas. Lielāks ienākumu apjoms būs gūstams savā biznesā strādājošiem.

Dvīņi

Tiks gūta vērtīga mācība esošajā situācijā ar darba kolēģiem. Šīs atklāsmes ļaus arī turpmāk būt daudz tālredzīgākam un nezaudēt modrību situācijās, kur šķiet, ka viss ir kārtībā. Uzticies, taču pārbaudi. Esi uzmanīgs un vērīgs attiecībā uz vilinošiem piedāvājumiem, kas saistīti ar vieglu peļņu.

Vēzis

Ja tu meklē darbu, piedāvājums var nākt pavisam negaidīti un pārsteidzoši no tās puses, no kuras tu pat nevarēji to iedomāties. Strādājot komandā, neņem komentārus tik ļoti pie sirds. Rūpīgāk izvērtē katru jauno darījumu, tieši finansiālo pusi. Lielāki tēriņi var rasties saistībā ar kādu situāciju ģimenes vajadzību dēļ.

Lauva

Pieņemt nervus kutinošus izaicinājumus profesionālajā darbībā būs pareizākā izvēle. Ļausies nezināmajam un skatīsies, kurp tas tevi aizvedīs. Tiks gūtas papildu peļņas iespējas, kas saistītas ar darījumiem ārvalstīs. Esi uzmanīgs attiecībā uz piedāvājumiem un uzaicinājumiem no svešiniekiem sociālajos tīklos.

Jaunava

Kvalitāte un lietu kārtība būs tavs trumpis. Liec lietā savus resursus, proti, gan zināšanas, gan prasmes, gan pieredzi un pārsteidz apkārtējos! Veiksmīgs būs ieguldījums kādā ierīcē, kas veicinās tavu labsajūtu, proti, tas var būt velosipēds, trenažieris vai sporta zāles abonements. Izvairies no naudas aizdošanas citiem. Tā netiks atdota norunātajā laikā.

Svari

Sajūta, ka esi šķietami bezcerīgā situācijā, var būt maldinoša. Pavēro – iespējams, nav tik traki. Pievēršanās savas uzņēmējdarbības attīstīšanai uzņems jaunus apgriezienus! Esi draudzīgāks attiecībā pret kolēģiem! Diezgan lieli izdevumi būs saistībā ar savu svētku svinēšanu. Pateicībā novērtē to, ka mīļotais cilvēks tev vienmēr ir līdzās.

Skorpions

Būsi iesprindzis uz dažu formalitāšu un dokumentu sakārtošanu. Lēnam, taču pamatīgi gūsi vēlamo rezultātu. Pārbaudi informāciju labi, pirms ļaujies sadarbībai ar vēl nezināmiem darījumu partneriem. Ieguldot samērā lielus resursus savā izglītībā, svešvalodu kursos, ieguldījumi atmaksāsies pavisam drīz.

Strēlnieks

Ļausies piedzīvojumam un tai pat laikā arī jauniem izaicinājumiem, kas iedos varenu enerģijas lādiņu  tavā profesionālajā darbībā. Piedaloties jaunos projektos, tu spēsi pielietot  savas zināšanas un parādīt to, uz ko esi spējīgs. Priecēs tas, ka nauda zina ceļu pie tevis. Varēsi atļauties sev daudz ko vairāk. Attiecībās: pat, ja rudens smaržo gaisā, sirdī un prātā virmos pavasaris.

Mežāzis

Priecīgas un motivējošas ziņas tiks saņemtas no vadības puses. Saņemtais piedāvājums pavērs daudz labākas iespējas karjerā. Nāksies izvērtēt izdevumus, kas saistīti ar pasākumu apmeklēšanu un ballītēm. Gūtais ienākumu apjoms no savas uzņēmējdarbības radīs gandarījumu un ļaus piepildīt kādu no saviem sapnīšiem. Tiem, kuri pagaidām ir vieni, gaidāma iepazīšanās!

Ūdensvīrs

Gandarījums par paveikto ļaus radīt jaunus projektus. Uzslavas un atzinība no līdzcilvēkiem un arī no kolēģiem mudinās būt drosmīgākam un iet vēl tālāk savu panākumu virzienā. Labs ieguldījums būs braucienā, kas tiek plānots kā kolektīva saliedēšanas, draudzību veicinošs pasākums. Vērtīgs un ilgtermiņā kalpojošs būs kāds pirkums.

Zivis

Dodot enerģiju caur savu darbu citiem, atgriezeniskajā saitē gūsi enerģiju pats. Jutīsies mīlēts, cienīts un novērtēts. Profesionālis savā vietā. Veiksmīgs būs finansiāls ieguldījums, kas saistīts ar kāda sava talanta pilnveidošanu. Priecēs saņemtais honorārs par izcili paveikto darbu! Mīļākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku.

Lasiet arī:  Pētnieki: Latvijas konkurētspēja – zem vidējās Eiropā

Lasiet arī:  Tests mīļotajiem: kā, zinot dzimšanas dienas datumu, noskaidrot, cik saderīgi esat

youtube icon
Abonēt youtube