Foto: Pexels/Misha Earle

Numeroloģija, izmantojot personas dzimšanas datumu, var pastāstīt ne tikai par cilvēka raksturu, bet arī to, kāds viņš ir attiecībās. Sievietes, zinot, kad piedzimis izredzētais, var viegli noteikt, ko no viņa sagaidīt, vēsta Unian.

Lai saprastu, kā pārbaudīt saderību ar mīļoto vīrieti, sievietei jāzina diena, mēnesis un gads, kad viņš dzimis. Tad jāsaskaita visi dzimšanas dienas datuma cipari līdz viencipara skaitlim, tādējādi iegūstot vīrieša likteņa skaitli.  Piemēram, ja vīrieša dzimšanas datums ir 1982. gada 25. janvāris, tad 2+5+1+1+9+8+2=28, 2+8=10, bet 1+0=1. Tātad vīrieša likteņa skaitlis ir 1.

Ja vīrieša likteņa skaitlis ir:

1 – Šādi vīrieši bieži izceļas ar neatkarību, apņēmību un pašapziņu. Viņi ir tie, kas bildina sievietes, dāvina dāvanas. To visu viņi dara, lai iekarotu izvēlēto dāmu un arī justos kā līderis. Ja vēlaties kļūt par “vislabāko” vīrietim ar likteņa skaitli 1, pat nedomājiet viņam iebilst. Ir svarīgi viņu atbalstīt it visā, pastāvīgi slavēt, pateikties un likt viņam justies kā autoritātei. Jebkuras šaubas vai nopelnu atzīšanas trūkums novedīs pie strīdiem un šķiršanās.

2 – Gādīgi, maigi un iejūtīgi partneri, kuriem ļoti svarīgs ģimenes komforts. Pirmkārt, šāds vīrietis meklē īstu sievieti – gudru, taktisku, interesantu un mierīgu. Jūs varat izrunāties no sirds un uzticēties viņam. Svarīgi ir saglabāt ģimenes pavardu un darīt visu, lai vīrietis mājās justos ērti un droši. Jūs nedrīkstat viņam likt justies greizsirdīgam vai iedragāt uzticību – vīrieši ar šādu likteņa skaitli jau tā ir pārāk trauksmaini un greizsirdīgi.

3 – Jebkuras kompānijas dvēsele, atrasties viņa tuvumā ir jautri un interesanti, šāds vīrietis vienmēr spēs jūs uzmundrināt, atbalstīt grūtos brīžos un atrast izeju no jebkuras situācijas. Tāpēc viņam veicas ar daudzām sievietēm, ko viņa izvēlētā ne vienmēr var pieņemt. Šādam vīrietim ir svarīgi, lai viņa izvēlētā sieviete būtu tikpat viegla, neatkarīga un interesanta, jo komforts, mājīgums un kluss ģimenes patvērums viņam noteikti nav vajadzīgs. Viņš ātri pametīs sievieti, kura dzīves jēgu redz bērnos un ikdienas rutīnā, turklāt ir diezgan konservatīva.

4 – Vīrietis ar šādu likteņa skaitli ir ļoti mierīgs, inteliģents un uzticams – viņš labi saprotas ar sievietēm, rūpīgi izvēloties sev īsto. Šāds partneris, visticamāk, ir darbaholiķis, tāpēc viņam ir svarīgi, lai mīļotā sieviete kļūtu par uzticamu atbalstu un uzticīgu pavadoni. Viņam ir vajadzīgs īsts draugs un uzticams sabiedrotais, kas būtu vairāk kā tikai saimniece mājās. Nekādā gadījumā nevajadzētu izlikties par “noslēpumaino sievieti”, jo tas grauj uzticību un rada diskomfortu. Tikai nopietna un stabila sieviete var iepriecināt šādu vīrieti.

5 – Aktīvs, enerģisks, ļoti izskatīgs un neatkarīgs vīrietis. Viņš meklē tieši tādu pašu sievieti, lai dzirdētu komplimentus no draugiem un sajustu apbrīnas pilnus skatienus no apkārtējiem. Tādā veidā viņš ceļ savu pašcieņu. Viņš bieži dod iemeslus greizsirdībai, taču jums nevajadzētu mēģināt viņu kontrolēt – šāds vīrietis to nepacietīs. Ja vēlaties no viņa iegūt visu un vēl vairāk, pieskatiet viņu un rūpējieties. Tāpat arī rūpējieties par sevi un vidi mājās, kā arī nepievērsiet uzmanību viņa mazajām vājībām.

6 – Neticami gādīgs vīrietis, kuram ģimene un mājas ir vissvarīgākās lietas dzīvē. Viņš vēlas dzīvot skaisti, tāpēc var pilnībā nodoties darbam, lai viņa mīļotā sieviete saņemtu visu nepieciešamo. Viņš ir ļoti uzticīgs, jo spēj pilnībā nodoties izredzētās sievietes vēlmēm, aizmirstot par sevi. Šādu vīrieti nedrīkst kritizēt, jo pat neuzmanīgs joks var viņu nopietni sāpināt. Sievietē viņš augstu vērtē sarunas no sirds, skaistumu, gudrību un spēju mīlēt, taču diez vai spēs pieņemt tādu sievieti, kura statusa ziņā ir augstāk par viņu.

7 – Spēcīgs un pašpietiekams vīrietis ar spēcīgu iekšējo kodolu. Bieži vien no malas šķiet, ka viņš ir neiejūtīgs, bet nē – savai sievietei viņš būs maigākais pasaulē. Viņš vēlēsies personīgo telpu, tāpēc jums nevajadzētu izdarīt spiedienu uz viņu, mēģināt viņu kontrolēt un pieprasīt uzmanību. Šādu vīrieti nav iespējams turēt “pie pavadas” – brīvības trūkuma dēļ viņš vispirms aizkaitināsies un pēc tam pilnībā aizies, tāpēc, ja vēlaties mīlestību, pieņemiet šo īpašību.

8 – Statusa cilvēks ar augstiem mērķiem starp simtiem citu izvēlēsies to, kas uzturēs viņa pozīciju citu acīs. Viņš nekad neapgrūtinās sevi ar zvērestiem, jo uzskata sevi par brīvu, bet pats gan kontrolēs mīļoto sievieti. Šāds vīrietis pelnīs pasakainu naudu un darīs visu, ko vēlas, bet viņa izredzētajai sievietei jābūt gudrai, inteliģentai, mierīgai un viņam absolūti uzticīgai. Viņai jārūpējas par bērniem, mājsaimniecību, ikdienas rutīnu un viņu pašu – neviens cits variants viņu neapmierinās.

9 – Neskatoties uz jūtīgumu, romantismu, draudzīgumu un augsto empātijas līmeni, šāds vīrietis ir diezgan prasīgs pret savu sievieti. Viņš var sniegt mīlestību un rūpes, bet tikai tad, ja viņa būs perfekta it visā. Nekādā gadījumā nedrīkst melot tādam vīrietim. Nevajag arī prasīt no viņa dziļu emocionālu tuvību vai kādas saistības, citādi viņš sāks domāt, ka viņam tiek atņemta brīvība, un aizies.

Lasiet arī:  Pētnieki: Latvijas konkurētspēja – zem vidējās Eiropā

Lasiet arī:  Arvien mazāk cilvēku Latvijā izvēlas vakcinēties pret ērču encefalītu

Saistītās tēmas: attiecībaslikteņa skaitlisNumeroloģijasaderība

youtube icon
Abonēt youtube