Foto: Pexels/Luiz Gustavo Miertschink

Dažu zodiaka zīmju pārstāvji ir vairāk pakļauti krāpšanai attiecībās nekā citi, vēsta TheDay. Starp divpadsmit horoskopa zīmēm tādas ir piecas.

Svari

Svaru vīrieši ir pazīstami ar savu šarmu un spēju iekarot sirdis. Viņi zina, kā atstāt iespaidu, bet aiz šīs burvīgās maskas bieži vien slēpjas vēlme flirtēt arī ārpus attiecībām. Svari var šķist lojāli partneri, taču, ja attiecībās valda spriedze, viņi var meklēt mierinājumu citos cilvēkos. Tieksme attaisnot savu rīcību un spēja prasmīgi nolīdzināt negludumus padara šādus vīriešus par meistariem savas neuzticības slēpšanā.

Dvīņi

Dvīņi ir slaveni ar savu dualitāti un neparedzamību. Šie vīrieši bieži izjūt vēlmi saglabāt “rezerves lidlauku” vecajiem sakariem un neiebilst ik pa laikam tikties ar iepriekšējām draudzenēm. Viņiem nepatīk ierobežojumi un rutīna, kas var mudināt meklēt jaunu pieredzi ārpus attiecībām. Viņiem ir svarīgi justies neatkarīgiem, un krāpšana var būt veids, kā to apstiprināt.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pazīstami ar savu mīlestību pret brīvību un piedzīvojumiem. Viņi viegli sāk attiecības un tikpat viegli no tām aiziet. Vienveidība un rutīna ir galvenie ienaidnieki šiem vīriešiem, kuri vienmēr ir jaunas pieredzes meklējumos. Strēlnieki bieži baidās palaist garām kaut ko interesantu, tāpēc krāpšana viņiem var būt veids, kā saglabāt interesi par dzīvi un attiecībām. Viņi nevēlas tikt pakļauti ilgtermiņa saistībām, un viņu vēlme izpētīt jaunus apvāršņus dažkārt noved pie jaunu partneru meklējumiem.

Skorpions

Skorpioni ir pazīstami ar savu aizrautību un intrigām. Šie vīrieši var krāpt gan tāpēc, ka vēlas dominēt, gan atriebības dēļ. Viņi bieži slēpj savas emocijas un var šādi rīkoties nedrošības vai greizsirdības dēļ. Seksuālā enerģija un mīlestība pret aizliegto augli bieži mudina Skorpionus krāpt, pat ja viņi ļoti mīl savu partneri.

Zivis

Zivis ir sapņotājas un romantiķes, taču nenovērtējiet par zemu viņu tieksmi krāpt. Viņu emocionalitāte un tieksme pēc novitātes dažkārt noved pie jaunu attiecību meklējumiem. Zivis var šķist maigas un gādīgas, taču tajā pašā laikā viņas spēj “iet straumei līdzi” un meklēt jaunas emocijas no malas. Alkohols un romantiska atmosfēra bieži vien ir viņu neuzticības katalizatori.

Lasiet arī:  Pētnieki: Latvijas konkurētspēja – zem vidējās Eiropā

Lasiet arī:  Riski un progress – kā katru no zodiaka zīmēm līdz 20. novembrim ietekmēs Plutons

youtube icon
Abonēt youtube