Foto: Pixabay/philpace

Prinča Harija personīgajai dzīvei seko līdzi miljoniem cilvēku visā pasaulē. Hercogam 15. septembrī apritējuši 40 gadi, tāpēc astrologi nolēmuši izpētīt viņa astroloģisko karti un noskaidrot, cik stabila būs viņa ģimenes dzīve, vēsta TheDay.

Princis Harijs dzimis 1984. gada 15. septembrī Londonā, Padingtonā, pulksten 16:20 pēc vietējā laika. Prinča Harija astroloģiskajā kartē dominē zemes elements. Šādam cilvēkam nepatīk globālas pārmaiņas, bet, ja viņš ir pieņēmis lēmumu, turēsies pie tā līdz pēdējam. Cilvēkam ar spēcīgu zemes stihijas ietekmi nav raksturīgas vairākas laulības: viņi labprātāk strādā pie attiecībām, nevis šķiras.

Viņa kartē ir trīs dominējošās planētas: Plutons, Merkurs un Mēness. Princis Harijs ir mileniālis: šai paaudzei Plutons atrodas Skorpionā. Mileniāļi ir tie, kam jāpiedzīvo intensīvas pārmaiņas, piemēram, strauja interneta izplatība. No krasām pārmaiņām dzīvē būs grūti izvairīties – tās vienmēr atnāks negaidīti. Princim Harijam astroloģiskās kartes 9. mājā atrodas Plutons, kas izskaidro viņa vēlmi godīgi atrisināt konfliktus.

Savukārt Merkurs ir planēta, kas saistīta ar komunikāciju, komunikācijas stilu, domāšanas procesiem un attiecībām ar brāļiem un māsām. Prinča Harija kartē Merkurs atrodas Jaunavas zīmē 8. mājā. Viņam svarīgi ir fakti: hercogs nepaļausies uz abstraktām idejām un pieņēmumiem. Viņš sliecas rūpīgi izteikt savas domas: pirms kaut ko teikt, viņš padomās vēl vismaz 20 reizes. Tie, kam Merkurs Jaunavā atrodaas 8. mājā, ir uzmanīgi ar naudu un nav pakļauti izšķērdībai. Šādi cilvēki var atrast negaidītus ienākumu avotus.

Mēness ir mūsu jūtu un emociju planēta, bērnība, attiecības ar māti. Princim Harijam ir tendence racionalizēt savas jūtas, kas neļauj viņam tās pilnībā izdzīvot, “piedzīvot mirkli”. Viņam ārkārtīgi svarīga ir komunikācija ar dzimteni un ģimeni. Svarīga ir arī materiālā bagātība: Mēness Vērsī mīl dzīvot komfortabli. Nestabila situācija ģimenē traucē rast iekšēju komfortu un mieru.

Saskaņā ar astroloģisko karti princis Harijs nav tendēts uz daudzsievību: Zemes stihija tiecas pēc stabilitātes un kārtības. Tomēr princis Harijs var ķerties pie izmisīgiem pasākumiem, piemēram, šķiršanās, ja viņa dzīvesbiedre  ņirgāsies par viņa rutīnu, tradīcijām un ģimeni.

Venera un Marss ir tās planētas, kas personificē cilvēka “mīlestības stilu”. Prinča Harija kartē Venera Svaros atrodas 8. mājā un Marss Strēlnieka zīmē atrodas 11. mājā. Marss Strēlnieka zīmē 11. mājā necieš vienmuļību, garlaicību un jebkādu brīvības ierobežošanu. Partnerim jābūt gatavam pēkšņam ceļojumam gan nelielos, gan lielos attālumos. Cilvēki ar šādu planētu izvietojumu kartē ieklausās tuvinieku viedokļos, bet lēmumus pieņem paši. Viņi nekad nerīkojas pēc citas personas pavēles.

Venera Svaros 8. mājā tiecas pēc nedaudz buržuāziska dzīvesveida. Venera 8. mājā ir rādītājs, ka materiālo bagātību var iegūt laulībā. Venera Svaru zīmē liecina, ka cilvēks nesteidzas pa galvu, pa kaklu mesties attiecībās. Cilvēks vispirms analizēs visas sava partnera priekšrocības un trūkumus, un pēc veiktās analīzes pieņems lēmumu.

Vai šādi cilvēki var nodot mīļoto? Jā, īpaši, ja partneris laika gaitā sāk ierobežot izvēles brīvību. Vai šādi cilvēki var iesniegt šķiršanās pieteikumu? Jā, bet tikai kā galējo līdzekli, kad attiecībās burtiski jūtas kā ar cilpu ap kaklu.

Tādējādi nevar izslēgt iespēju, ka princim Harijam būs otrās vai pat trešās kāzas. Visticamāk, laulība, kas viņam nesīs materiālu bagātību, būs ar liktenīgu cilvēku. Taču Meganai Mārklai ļoti “jāpapūlas”, lai princis – cilvēks ar spēcīgu Zemes stihijas ietekmi – izlemtu šķirties. Nemitīga greizsirdība un pārmetumi, ņirgāšanās par tradīcijām un dzimteni, brīvības ierobežošana – tas varētu pamudināt princi Hariju pārtraukt attiecības ar Meganu Mārklu, skaidro astrologi.

Lasiet arī:  FOTO | Aijas Andrejevas tērpu izstāde pulcē virkni slavenību

youtube icon
Abonēt youtube