Foto: Pexels/Gonzalo Sofer

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 4. līdz 10. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Darbi ritēs tā, kā esi iecerējis – viegli, gludi un brīnumainā kārtā, bez steigas. Vērtīgas biznesa idejas nāks prātā viena pēc otras. Ieteicams izvairīties no ieguldījumiem dārgāka nekustamā īpašuma iegādē vai dzīves vietas labiekārtošanā. Uzsākot jaunas attiecības, esi prātīgs un nesasteidz notikumus gaitu!

Vērsis

Atzinība un gūtie labie vārdi par paveikto, mudinās doties jaunu mērķu virzienā. Tiks piedāvātas sadarbības iespējas, ko pieņemot, tu iegūsi jaunu pieredzi un līdz ar to augstāku profesionalitātes un meistarības līmeni. Tavs talants un meistarība ļaus tev pelnīt daudz lielākas naudas summas. Radušās simpātijas attiecībā uz kādu cilvēku mudinās uzaicināt viņu uz satikšanos.

Dvīņi

Apsvērsi iespēju par jaunas, taču ļoti vērtīgas pieredzes gūšanu ārzemēs. Pārmaiņas tavā esošajā vidē viennozīmīgi nāks tev tikai par labu. Atļaujies palutināt sevi ar kāda tālāka ceļojuma iegādi jau pavisam drīz. Attiecībās ļaujies sajūtu plūdumam. Ja esi tikko kā iepazinies ar kādu, ļauj lai viss rit savu gaitu un klusībā pavēro to.

Vēzis 

Aktuālāks kļūs jautājums par savu pozīciju esošajā darba vietā. Vai  esi padomājis par to, ka varbūt  tu esi kā vairāk vērts? Pielikums pie algas atļaus palutināt sevi mazliet vairāk nekā parasti ikdienā tu to sev ļauj. Ieguldījums jaunā pārvietošanās līdzeklī arī būs veiksmīgs un prieku nesošs. Sirdi caurvīs kaisles pilnas dzirkstis.

Lauva

Attiecībās ar darba kolēģiem vai padotajiem ir ieteicams kādā brīdī arī paklusēt un savus komentārus paturēt pie sevis. Pirms pasaki “jā” saņemtajam piedāvājumam, ir vērtīgi padomāt par to no vairākiem skatu punktiem. Veiksmīgs būs ieguldījums vaļaspriekam nepieciešamajā inventārā. Pasākums, uz kuru dosies kopā ar savu mīļoto cilvēku, var sagādāt virkni sīku domstarpību un pavisam nevajadzīgu nesaskaņu.

Jaunava

Iepriecinošas ziņas tiks saņemtas no darba devēja puses. Pienākumu var būt tik daudz, ka mazāk laika atliks atpūtai, taču par savu labsajūtu aizmirst nedrīkst. Ja esi devies kādā tālākā ceļojumā, ir jāizvairās no pirkumiem, kas šķiet ļoti izdevīgi. Būs vilšanās. Attiecībās pārlieku liela sīkumainība un uzmanības pievēršana detaļām var bremzēt tavas ieceres.

Svari

Pienācis ļoti labs laiks, lai veltītu to pārdomātai un rūpīgi izplānotai nākotnes nodomu izstrādei, kas saistīta ar kādu tev nozīmīgu projektu. Ieviestas korekcijas ikdienas režīmā, dienas ritējumā nāks par labu tavai pašsajūtai. Nav vēlams ņemt vērā citu cilvēku padomus, kas saistīti ar to, kā labāk ieguldīt. Attiecībās vērtīgs būs kopā pavadītais laiks, dodoties rudens taku piedzīvojumos.

Skorpions

Ieklausies savā intuīcijā, pirms veic kādu nozīmīgu lēmumu. Nešaubies, jo visas atbildes uz taviem jautājumiem ir tevī pašā. Ieguldījums skaituma procedūrās radīs prieka sajūtu un to, ka kāda no tavām vēlmēm ir piepildījusies. Smeldzīgās emocijas, kuras sakrājušās pēdējā laikā, ir vēlams palaist prom, dodoties uz kādu terapeitisku pasākumu. Garīgas prakses nāks tev par labu.

Strēlnieks

Tiks sasniegts mērķis, tas radīs gandarījuma sajūtu par paveikto. Ilgāku pārdomu rezultātā tiks izdarīta nozīmīga izvēle jautājumos, kas saistīti ar sadarbības piedāvājumu, investējot lielākas naudas summas.  Būsi novērtēts kā izcils meistars. Nesen izveidotās attiecības attīstīsies lēnām. Nesasteidz notikumus un apzinies to, ka viss, kas notiek vai nenotiek, šobrīd ir pats labākais tev.

Mežāzis

Lielo pienākumu apjoma dēļ nāksies izvērtēt to, cik tu dari un ko tu dari. Ienākumu apjoms būs atkarīgs no tā, cik kvalitatīvs būs tavu darbu pasniegšanas veids. Ir pienācis laiks padomāt arī par sevi, savām vēlmēm un vajadzībām. Pasaule negriežas tikai ap tavu partneri. Ļaujies palutināt sevi ar kādu dvēselisku pasākumu savai labsajūtai.

Ūdensvīrs

Iesaistīšanās jaunā projektā prasīs no tevis gan pacietību, gan arī iecietību attiecībā uz komandas vai projekta biedriem. Ienākumi šonedēļ būs manāmi lielāki, taču nav vēlams ieguldīt finanses tālākos ceļojumos uz ārzemēm. Iekrāj un nopērc kādu mantu, kas kalpos tev  ilgtermiņā. Attiecībās šis būs brīnumiem piepildīts laiks.

Zivis

Tiks gūta jauna pieredze darbā, kas ļaus pilnveidot savas ieceres un pacelt uzņēmējdarbību daudz augstākā kvalitātē. Vērtīgs būs ieguldījums savā garīgajā izaugsmē. Nav vēlams tērēt uz jaunu aksesuāru iegādi, tie neradīs prieku ilgtermiņā. Attiecībās tava pretimnākšana mīļotā virzienā spēs nogludināt kādu radušos saasināto situāciju.

Lasiet arī:  Izmaiņas Rail Baltica projektā ir veiktas vairāk nekā 116 reizes

Lasiet arī: VIDEO | Ainars Bumbieris ar dziesmu pateicas par zināšanām un pieredzi skolotājiem

youtube icon
Abonēt youtube