Foto: Pexels/Carlos Diego schmidt

Ko katrai no zodiaka zīmēm mīlestības un attiecību jomā gaidīt šā gada oktobrī, atsaucoties uz astroloģes un šamanes Kažettas Ahmetžanovas prognozi, vēsta TheDay.

Auns

Oktobris jūsu attiecībās atnesīs ne vien kaisles un enerģijas viļņus, bet arī šaubu mirkļus. Jūsu apņēmība var saskarties ar partnera pārpratumiem, kas radīs īslaicīgas nesaskaņas. Tomēr nezaudējiet drosmi – šis ir piemērots laiks atklātam dialogam. Runājiet par to, kas jūs satrauc, un jūs atklāsiet, ka visas grūtības var pārvarēt. Vientuļajiem Auniem šis mēnesis būs piemērots, lai padomātu par to, kādu topošo partneri jūs vēlētos.

Vērsis

Oktobris būs harmonijas un komforta laiks attiecībās. Jūsu pacietība un stabilitāte radīs atmosfēru, kurā partneris jutīsies ērti un pārliecināti. Šis mēnesis ir ideāls nākotnes plānu veidošanai, neatkarīgi no tā, vai tie ir kopīgi ceļojumi vai kas nopietnāks. Vientuļie Vērši var sagaidīt patīkamu tikšanos ar kādu, kam ir līdzīgas  vērtības, kā jums.

Dvīņi

Oktobrī jūs varat saskarties ar zināmām grūtībām attiecībās. Nepietiekams novērtējums un nepamatotas cerības var izraisīt nelielus konfliktus ar partneri. Svarīgi nevairīties no diskusijām un censties visu noskaidrot laicīgi. Tomēr, pat ja rodas strīdi, zvaigznes sola, ka rudenī atradīsiet veidu, kā atjaunot līdzsvaru un harmoniju attiecībās. Vientuļie Dvīņi var izjust zināmu nenoteiktību, iepazīstoties ar jauniem cilvēkiem, taču nesteidzieties izdarīt secinājumus – visam ir savs laiks.

Vēzis

Oktobris personīgajā dzīvē ienesīs siltumu un mieru. Šis ir laiks, kad jūsu attiecības var pāriet jaunā uzticības un sapratnes līmenī. Tavu iejūtību un rūpes īpaši novērtēs tavs partneris. Vientuļiem Vēžiem šis mēnesis būs labvēlīgs, lai satiktos ar cilvēkiem, kuri var kļūt par svarīgu dzīves sastāvdaļu. Nebaidieties atvērties jaunām iespējām!

Lauva

Oktobris jums var būt pārbaudījumu mēnesis. Jūsu cerības pret partneri ne vienmēr var sakrist ar realitāti, kas radīs zināmas domstarpības. Šis ir arī laiks, kad vajadzēs pārskatīt savas prioritātes un saprast, kas attiecībās ir patiesi svarīgs. Centieties būt iecietīgāks un uzmanīgāks pret savu partneri, un jūs spēsiet atrast izeju no jebkuras sarežģītas situācijas. Vientuļajiem oktobris varētu būt laiks, kad nedaudz jāpiebremzē un vairāk jākoncentrējas uz saviem mērķiem.

Jaunava

Oktobris jums sola daudz pozitīvu mirkļu attiecībās. Jūsu uzmanība pret detaļām un spēja saglabāt līdzsvaru uzlabos saikni ar partneri. Šis ir labs mēnesis kopīgiem projektiem un plāniem. Vientuļās Jaunavas var satikt kādu, kas pilnībā atbilst viņu standartiem. Otobris būs laiks, kad jutīsiet, ka liktenis jums ir labvēlīgs.

Svari

Oktobris būs attiecību līdzsvara atrašanas mēnesis. Jūsu dabisko vajadzību pēc harmonijas var izjaukt nelieli konflikti vai pārpratumi. Taču šis laiks ļaus atstrādāt attiecību vājās vietas un padarīt tās stabilākas. Atklāts dialogs un vēlme panākt kompromisu palīdzēs jums pārvarēt visas grūtības. Vientuļajiem Svariem oktobris būs sevis attīstīšanas un sagatvošanas  laiks jaunām attiecībām nākotnē.

Skorpions

Oktobris sagādās kaislīgus mirkļus mīlas dzīvē. Sajutīsiet stipru saikni ar partneri, kas stiprinās jūsu attiecības. Jūsu emocionālais dziļums būs iedvesma gan jums, gan jūsu partnerim. Vientuļajiem Skorpioniem šis mēnesis būs negaidītu, bet ļoti patīkamu tikšanos laiks, kas varētu iezīmēt jauna romantiska stāsta sākumu.

Strēlnieks

Jums būs jāpārskata sava pieeja attiecībām. Jūsu vēlme pēc neatkarības un brīvības var izraisīt nesaskaņas ar partneri. Tomēr, neskatoties uz īslaicīgām grūtībām, šis mēnesis dos iespēju labāk izprast savas patiesās vēlmes un vajadzības. Neprecētajiem Strēlniekiem oktobris būs pārdomu laiks, pirms izlemsiet uzsākt jaunas romantiskas attiecības.

Mežāzis

Oktobris nesīs jums stabilitāti un pārliecību personīgajā dzīvē. Jūsu centieni, kas vērsti uz attiecību stiprināšanu, nesīs augļus. Šis ir laiks, kad jūs un jūsu partneris varat izveidot spēcīgu pamatu savai nākotnei kopā. Vientuļajiem Mežāžiem oktobris būs mēnesis, kad ir iespēja satikt kādu, kuram ir līdzīgi dzīves mērķi un vērtības, kā jums.

Ūdensvīrs

Oktobris var nest zināmu nemieru jūsu personīgajā dzīvē. Jūsu vēlme pēc pārmaiņām var neatrast partnera atbildi, kas novedīs pie īslaicīgas atsvešinātības. Tomēr, no otras puses, šī ir lieliska iespēja pārskatīt savas prioritātes un noteikt skaidrākas robežas. Esiet gatavi tam, ka ne visas izmaiņas būs vieglas, bet galu galā tās novedīs pie spēcīgākas savienības. Neprecētajiem Ūdensvīriem oktobris būs sevis izzināšanas un gatavošanās nopietnākām attiecībām nākotnē laiks.

Zivis

Oktobris būs romantikas un emocionālas tuvības mēnesis. Jūsu attiecības attīstīsies harmoniski, un jūs sajutīsiet partnera atbalstu un mīlestību. Šis ir ideāls laiks, lai veidotu kopīgus plānus un sapņus par nākotni. Neprecētajām Zivīm šis mēnesis nesīs aizraujošas attiecības, kas varētu izvērsties par kaut ko vairāk nekā tikai īslaicīga romantika.

Lasiet arī:  Izmaiņas Rail Baltica projektā ir veiktas vairāk nekā 116 reizes

Lasiet arī: VIDEO | Ainars Bumbieris ar dziesmu pateicas par zināšanām un pieredzi skolotājiem

youtube icon
Abonēt youtube