Foto: Pixabay/Niko_Shogol

Rudens ir klāt un nes sev līdzi pārmaiņas katrai zodiaka zīmei. Izdevums Apartment therapy, ņemot vērā astrologu padomus, apkopojis, ko katrai no zodiaka zīmei šoruden nevajadzētu darīt.

Auns – darba nešana uz mājām

Auns šoruden izjutīs spiedienu, jo Plutons, dalīšanās un transformācijas planēta, atradīsies viņu profesionālajā un sociālajā sektorā. Šī zodiaka zīme no visām pusēm izjutīs spiedienu darba jomā. Lai arī būs kārdinājums, tomēr jācenšas nestrādāt virsstundas un darba jautājumus nerisināt ārpus biroja. Ja domājat par profesijas maiņu, tagad ir īstais laiks, taču neaizmirstiet atpūsties.

Vērsis – samierinināšanās

Vērsis, iespējams, pamanīs, ka apvainojumi un uzbrukumi nāk no tiem cilvēkiem, no kuriem viņš to vismazāk gaidījis. Jūs varat pamanīt, ka daži jūsu draugu izteiktie joki patiesībā nav nekādi joki. Jums būs jāizprot, vai draugi ar savu jokošanos aizskar jūsu jūtas vai varbūt viņi ir maskējušies ienaidnieki.

Dvīņi – pašaprūpes neievērošana

Jupiters, pārpilnības un veiksmes planēta, ieiet retrogrādā periodā, un tas priekšplānā izvirza Dvīņu vajadzības un vēlmes. Ja neesat pievērsis pietiekami daudz uzmanības pašaprūpei, tagad ir laiks padomāt par to, kā tieši jums pietrūkst. Retrogrādi periodi ir lieliski piemēroti domāšanai. Šajā sezonā velti laiku, lai pārdomātu visu, ko šogad esi ieguvis – zināšanas, jaunus draugus vai jaunu skatījumu.

Vēzis – savas garīgās veselības ignorēšana

Jupitera retrogrāds ir vērsts uz Vēža zemapziņu,  it īpaši, ja dzīves problēmas šķiet pārāk milzīgas, lai tās risinātu vienatnē. Ja esat domājis par terapeita atrašanu, tagad ir pienācis laiks to izdarīt. Lielu mērķu noteikšana palīdzēs jums tikt galā ar visu, ko šī sezona jums sagādās.

Lauva – pieturēšanās pie veciem ieradumiem

Lauvai šis rudens būs atmodas periods. Disciplīnas planēta Saturns virzās uz jūsu transformācijas sfēru, padarot jums grūtāku pieturēšanos pie vecās domāšanas. Tagad ir lielisks laiks atteikties no sliktiem ieradumiem un aizstāt tos ar veselīgākiem. Ja nevarat to izdarīt viens, lūdziet palīdzību draugam vai ģimenes loceklim.

Jaunava – atteikšanās no lieliem karjeras mērķiem

Iespējams, karjera ir apstājusies vai arī jums šķiet, ka nesaņemat pelnīto atzinību par savu darbu. Jupitera retrogrāds mudina Jaunavas domāt par saviem profesionālajiem mērķiem. Iespējams, ir pienācis laiks lūgt paaugstinājumu vai apsvērt karjeras maiņu.

Svari – nevērīga izturēšanās pret veselību

Svariem nevajadzētu atteikties no jauna darba piedāvājumiem vai papildu pienākumiem vecajā darbavietā, ja tas ļauj izveidot veselīgu rutīnu. Saturns liks pārdomāt savus ikdienas rituālus. Tā vietā, lai rūpes par sevi pielāgotu ikdienas gaitām, mēģiniet darīt otrādi, dienu pieskaņojot pašaprūpei.

Skorpions – vieglprātība naudas lietās

Šosezon visas Skorpiona domas aizņem nauda. Sākot ar septembra sākumu, Plutons atgriezies jūsu resursu un personīgo transformāciju sfērā. Šis periods padara rudeni par labvēlīgu laiku pārdomām par savu finansiālo situāciju, jo īpaši, ja ir iespēja koriģēt savu budžetu. Plutona retrogrādās kustības laikā būs grūti lauzt vecos ieradumus, tāpēc, ja neesat gatavs atteikties no tēriņiem vienā jomā, samaziniet tos citā, tā radot drošības spilvenu neparedzētiem izdevumiem.

Strēlnieks – pieķeršanās sentimentālām atmiņām

Šoruden Saturns apmeklēs Strēlnieka mājas un ģimenes sektoru. Tas nozīmē, ka šovasar gūtās smagās mācības tiks atkārtotas ar desmitkārtīgu spēku, un tagad ir laiks atbrīvoties no nastas un rūgtuma, lai dotos tālāk. Varbūt ir pienācis laiks atbrīvoties no dažām sentimentālām atmiņām. Šis rudens varētu būt arī piemērots brīdis kara cirvja aprakšanai.

Mežāzis – pretošanās personīgajai izaugsmei

Mežāži šoruden pāraugs paši sevi. Plutona retrogrāds vērsīs jūsu uzmanību uz prāta un pašsajūtas paplašināšanu. Jums vajadzētu izvairīties no veciem priekšstatiem par pasauli un to, kā jūs tajā iekļaujaties, neatkarīgi no tā, vai tā ir jūsu karjera, izturēšanās pret saviem draugiem vai rūpēšanās par sevi. Šis tranzīts apgrūtinās jūsu ierastās darbības, taču jums būs jāsamierinās ar izmaiņām.

Ūdensvīrs – mīlestības jomas ignorēšana

Ir pienācis laiks nodoties dažādiem priekiem. Tā kā Jupiters ir retrogrāds jūsu mākslas un baudas jomā, šis varētu būt labs laiks, lai ļautu vaļu māksliniekam sevī. Vecā projekta pārskatīšana ir lielisks veids, kā aptvert Jupitera retrogrādo kustību. Turklāt, iespējams, vēlēsities doties uz randiņiem.

Zivis – nevēlēšanās pavadīt laiku vienatnē ar sevi

Plutona retrogrāds būs draudzības un komunikācijas mājā, tāpēc jums jābūt gatavam krasām pārmaiņām attiecībā visu, kas saistās ar draugiem un draudzēšanos. Zivis var piedzīvot kādas draudzības beigas negaidītā veidā. Lai kā arī būtu, jums jāpaļaujas uz sevi – šī ir sevis nomierināšanas mācība.

Lasiet arī:  Uzmanies, ja esi pievienots grupai – vietnē WhatsApp izplatās jauna krāpniecības shēma

Lasiet arī:  Izsludinot plānu «Slazdi», aiztur 46 nelegālos migrantus un divus pārvadātājus

Lasiet arī:  Skarbākā no tiesnešiem šovā Ir talants! – kas ir Linda Šeļakova – Paulauska

youtube icon
Abonēt youtube