Elīna Didrihsone. Foto: Ekrānšāviņš

Desmit līdz piecpadsmit tūkstošu eiro lieli ienākumi mēnesī būtu tā summa, kas nepieciešama, lai, pēc Naura Didrihsona domām, viņi ar influenceri, uzņēmēju Elīnu varētu dzīvot komfortabli.

“Tā būtu norma, kur mēs attiecīgi varam atpūsties, dzīvot, iegādāties, ko vēlamies. Tas ir tas, ko mēs gribētu sasniegt,” raidījumā “Divi vienā” atklāj Elīnas Didrihsones dzīvesbiedrs.

Vaicāts, vai tad varētu atslābt, Nauris atbild noliedzoši, uzsverot: “Mēs vēl esam jauni, mums iekšā tas draivs, ka mēs gribam vēl, vēl, vēl, vēl. Līdz ar to konkrēti es nevarētu pateikt, kāda ir summa, lai apstātos, Jo summa nav tā, kas mūs apstādina. Mēs dzenamies pēc emocijām. Tā nauda – tas ir forši, bet viņa nāk pati no sevis klāt tam visam,” uzsver Nauris.

Elīna piekrīt Naurim, ka abi dzenas pēc emocijām, arī viņa to ir pamanījusi: “Ja mums ir daudz naudas, bet nav emociju, tad es degradējos, es jūtos slikti iekšēji. Man liekas, ka es neattīstos, ka viss ir slikti.”

Vaicāti, kas ir tās emocijas, kas abiem nepieciešamas, Elīna norāda, ka tas ir kaut kas jauns. “Mēs ar to arī atšķiramies, ka mēs katru nedēļu mēģinām kaut ko jaunu. Mums nav tā, ka mēs konkrētu summu nopelnīsim un tagad varam atslābt, viss forši, mēs esam kaut ko sasnieguši. Nē! Mainam, ejam tālāk! Viņa man met izaicinājumu, es viņai metu, tas ir tas draivs,” teic Nauris.

“Es gribu bīdīties tālāk, jo es redzu, ka mūsu uzņēmumā tas, ko mēs darām – mums nav griestu. Ja tu, pieņemsim, strādā pie kāda darba devēja, tu zini – ir konkrēts atalgojums un viss, var izplesties, sarauties, nu nebūs! Varbūt bišķiņ piemaksa kaut kad būs. Tad šeit ir tā, ka mēs varam likt ārā visu, mēs esam gatavi to darīt, tas ir tas azarts, kas mums ir iekšā, un mums patīk,” atklāj Nauris Didrihsons.

 

Lasiet arī:  Nedēļas horoskops: 11. -17. oktobris

Lasiet arī:  FOTO | Uzvaras parkā turpinās celiņu un rotaļu laukuma atjaunošana

Saistītās tēmas: Elīna DidrihsoneNauris Didrihsons

youtube icon
Abonēt youtube