Foto: Pexels/Анна Хазова

Čūska austrumu horoskopā ir slavena ar savu aso prātu, viltību, jutekliskumu un slēpto spēku. 2025. gads būs liktenīgs pagrieziena punkts visām austrumu zodiaka zīmēm, pabeidzot to transformāciju un ļaujot tām iesoļot   jaunā dzīves posmā, vēsta TheDay.

Astrologi noteikuši piecas Austrumu zodiaka zīmes, kurām Čūskas gads nesīs īpašu veiksmi un atbalstu no Visuma. Izmaiņas šo zīmju pārstāvjiem 2025. gadā būs maksimāli labvēlīgas un komfortablas.

Gailis

Čūska un Gailis ir divas zīmes, kas labi sadzīvo viena ar otru. Čūskas gads nesīs Gailim veiksmi biznesā, palīdzēs atrast jaunus draugus un stiprināt attiecības ar mīļajiem. Šis ir laiks radošai pašrealizācijai, jauniem paziņām un veiksmīgiem projektiem. Gaiļa gadā dzimušie jutīs spēka un iedvesmas pieplūdumu, kas palīdzēs gūt panākumus biznesā.

Vērsis

Vērsis kā stabilitātes un kārtības simbols īpaši pārliecināti jutīsies Čūskas gadā. Viņš jutīs Visuma atbalstu, kas palīdzēs gūt panākumus darbā un nostiprinās finansiālo stāvokli. 2025. gads ir gads, kad jārada stabili pamati nākotnei, jāīsteno ilgtermiņa projekti un jāpanāk ilgi gaidītā stabilitāte.

Pērtiķis

Pērtiķis ir zīme, kas ir slavena ar savu inteliģenci un spēju pielāgoties jebkuriem apstākļiem. Čūskas gads ir laiks radošu ideju īstenošanai, jaunu iespēju meklēšanai un veiksmes gūšanai biznesā. 2025. gadā Pērtiķis var droši doties piedzīvojumu meklējumos, īstenot nestandarta idejas un gūt panākumus jebkurā pasākumā.

Kaza

Zaļās koka čūskas gadā Kaza sajutīs iedvesmas uzplūdu. Radošā enerģija ritēs pilnā sparā, un viena pēc otras dzims jaunas idejas. 2025. gads būs ideāls laiks, lai īstenotu sen lolotus projektus, izpaustos tajā, kas patīk, un atrastu jaunus vaļaspriekus, kas atklās apslēptos talantus. Šis gads būs labvēlīgs romantiskām tikšanās reizēm, ģimenes dibināšanai vai jaunu iespaidu atklāšanai esošajās attiecībās.

Trusis/Kaķis

Truša/Kaķa gadā dzimušie spēs iegūt lielāku pārliecību par sevi un kļūt izlēmīgāki. Čūskas gads ir laiks, lai gūtu panākumus darbā, īstenotu ambiciozus plānus un nostiprinātu savu finansiālo stāvokli. Trusis/Kaķis kā zodiaka zīme, kas novērtē stabilitāti un komfortu, 2025. gadā atradīs laiku un enerģiju, lai radītu komfortablu un harmonisku mājas vidi.

Ko darīt, ja neesat sarakstā?

Nekrītiet izmisumā, ja jūsu zīmes nav šajā sarakstā. 2025. gads ir labvēlīgs laiks ikvienam, un katrs var atrast savu ceļu uz laimi un panākumiem. Galvenais ir būt vērīgam pret sevi, savām vajadzībām un nebaidīties no pārmaiņām.

Lasiet arī: Šova Ir talants tiesnese: Markum Rivam ir jābrauc uz Eirovīziju un beidzot jāuzvar

Lasiet arī:  «Visu maksāju pati!» – Agrita Bindre atklāj, cik lieli ir viņas ikmēneša maksājumi

youtube icon
Abonēt youtube