Foto: Pexels/cottonbro studio

Austrumu horoskopā ievērojamu vietu ieņem 2025. gada īpašniece Čūska. Atbilstoši astrologu paustajam, nākamgad nekas netiks dots tāpat vien, par “skaistām acīm”. Lai iegūtu Čūskas labvēlību, būs jāpierāda, ka tam ir pamats, taču kopumā Čūskas gads solās būt gana interesants, vēsta Predskazanije.

Žurka (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Žurka un 2025. gada saimniece Čūska spēj sadarboties diezgan labi. Tās, protams, nav ideālas partneres, taču nopietnas domstarpības abu starpā parasti nerodas. Jebkurā gadījumā, pareizi uzvedoties, Žurkas var paļauties uz labvēlīgu laiku un pozitīvu dzīves dinamiku. Austrumu horoskops 2025. gadam Žurkām paredz daudz radošu brīžu, veiksmīgu apstākļu virkni un iesaistīšanos interesantos procesos. Tajā pašā laikā to īstenošanai nebūs daudz iespējamo (potenciālo) šķēršļu. Tāpēc iespēja, ka gads kopumā šīs zīmes cilvēkiem būs veiksmīgs, ir diezgan liela.

Vērsis (1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Vērsis un Čūska ļoti labi saprotas viens ar otru, starp abiem praktiski nav domstarpību. Turklāt viņi var lieliski izveidot gan intīmas, gan lietišķas vai vienkārši draudzīgas savienības. Gada saimniece īpaši skaidri iedrošinās Vēršus smagam darbam, izturībai un pacietībai. Austrumu horoskops prognozē diezgan veiksmīgu 2025. gadu. Viņi var droši paļauties uz likteņa žēlastību un pozitīvām izredzēm, ko Čūska viņiem dāsni piešķirs. Vērsim jātiecas uz līderību 2025. gadā. Šis ir vispārīgs ieteikums, ko var pielietot jebkurā dzīves jomā, kas katram šīs zīmes pārstāvim ir visatbilstošākā un interesantākā. Galvenais, ka līderības idejai ir jābūt saistītai ar kādu ilgtermiņa mērķi.

Tīģeris (1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Tīģeris un gada saimniece čūska ir pilnīgi pretstati, bet šis nav tas gadījums, kad pretstati pievelkas. Šajā gadījumā viss ir tieši otrādi, un tāpēc abām zodiaka zīmēm nebūs  viegli panākt kompromisus – lai arī uz ko tie attiecas. Tomēr, ja vēlas, zināma savstarpēja sapratne starp abiem joprojām ir iespējama. Turklāt Tīģerim šī vēlme vispirms ir jāpierāda. Tīģerim jābūt gataviem tam, ka viņa dzīvē, iespējams, notiks dažas izmaiņas, kas var skart jebkuru dzīves jomu. Tajā pašā laikā viens no būtiskākajiem aspektiem būs nepieciešamība Tīģerim iegūt jaunu pieredzi un jaunas gudrības. Atsevišķi jāatzīmē, ka šīs zīmes pārstāvjiem jābūt īpaši vērīgiem pret  sīkumiem. Neatkarīgi no apstākļiem un to šķietamās nozīmes,  ieteicams šo padomu neatstāt novārtā, jo pienācīga uzmanība pret detaļām noteikti tiks pozitīvi novērtēta no Čūskas puses.

Trusis/Kaķis (1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)

Trusim/Kaķim un Čūskai ir zināma saderība. Tā nav simtprocentīgs, taču ļauj domāt, ka savienūba ar gada saimnieci Čūsku nebūs kritiska. Attiecības ir samērā neitrālas, kas, no vienas puses, nozīmē liela atbalsta neesamību no gada saimnieces, bet, no otras puses – arī nozīmīgu pretenziju neesamību no Čūskas puses.  Laika posms no janvāra līdz jūnijam-jūlijam, iespējams, būs mazāk stabils nekā pārējais gads. Turklāt šīs zīmes pārstāvjiem pastāvīgi jāatceras nepieciešamība ievērot diplomātiju un apdomību. Šis ieteikums attiecas uz visām dzīves jomām, tāpēc padoms ir vairāk nekā vitāli svarīgs. 2025. gads solās būt iekšējo sevis meklējumu laiks, taču Čūska atbalstīs visus centienus šajā virzienā.

Pūķis (1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2025)

Pūķis labi sadzīvo ar Čūsku, abi bieži iemīlas viens otrā no pirmā acu uzmetiena, un viens otrā atrod daudz priekšrocību. Ar Čūsku Pūķis var paļauties uz veiksmīgu gadu, kas noteikti paliks atmiņā ar interesantiem notikumiem un pozitīviem apstākļiem. Austrumu horoskops 2025. gadam paredz Pūķiem kontaktu loka paplašināšanos. Tas ir svarīgi, jo nozīmēs daudz jaunu priekšrocību parādīšanos dzīvē. Galvenais ir atrast laiku sevis pilnveidošanai un labklājības vairošanai. Pūķim noteikti nebūs garlaicīgi 2025. gadā (šī vārda labā nozīmē). Galvenais, lai šīs zīmes cilvēki vēlas un spēj izmantot viņiem doto potenciālu.

Čūska (1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025)

Saskaņā ar austrumu horoskopu 2025. gadam Čūska šajā periodā būs gada saimniece. Un viņa, protams, nekļūs pati sev par ienaidnieci. Vismaz apzināti nē. Bet neapzināti Čūskas dažreiz var radīt sev problēmas, tāpēc šīs zīmes pārstāvjiem savā gadā vēlams dzīvot ar zināmu piesardzību, apzinoties personīgo atbildību par veiktajām darbībām un izteiktajiem vārdiem. 2025. gadā Čūskas savu intuīciju izjutīs dziļāk nekā jebkad agrāk. Jūs varat – un pat vajag – gaidīt intuīcijas dotos mājienus visās dzīves jomās. Tad jūs varat paļauties uz to, ka lielākā daļa kļūdu tiks novērstas, un gads paies interesanti un produktīvi. Visgudrākās un veiksmīgākās Čūskas no 2025. gada spēs iegūt milzīgu skaitu visu veidu bonusu. 2025. gads var būt patiess izrāviens, kura kopsaucējs būs atjaunošanās tēma.

Zirgs (1966, 1978, 1990, 2002, 2014) 

Zirgam nevajadzētu rēķināties ar gadu bez mākoņiem pie debesīm, bet, no otras puses,  nevajadzētu arī baidīties no globālām, kritiski nozīmīgām problēmām. Kopumā austrumu horoskops Zirgiem 2025. gadā paredz iespējas atjaunoties un pārvarēt to, kas jau ir novecojis un nebūtisks. Un tas ir labi, neskatoties uz to, ka šo mērķu sasniegšana var būt saistīta ar problēmām un personisku diskomfortu. Turklāt 2025. gads ir lieliski piemērots papildu prasmju apguvei un jaunu zināšanu iegūšanai. Tāpat Zirgiem jātiecas iziet ārpus iedibināto ikdienas paradumu robežām.

Kaza (1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Starp Kazu un Čūsku ir diezgan laba saderība, abas parasti zina, kā atrast kopīgu valodu lielākajā daļā jautājumu. Varbūt vienīgais iespējamais strīdus punkts starp šīm zīmēm ir finanses. Tomēr pat šeit, ja vēlēsies, Kaza spēs samazināt iespējamās grūtības. Vissvarīgākais aspekts, kas sola veiksmi, ir iekšēja nosvērtība, kā arī konkrēta un pārliecinoša mērķu noteikšana. Tie, kas Čūskas gadā ieies ar noteiktiem mērķiem un nodomiem un tos “pa ceļam” nepazaudēs,  gadu nodzīvos visai apmierinoši un bez lieliem satricinājumiem. Ik pa laikam Kazai var uznākt iedvesmas un radošu impulsu lēkmes, ko noteikti nevajag ignorēt. Šādos brīžos šīs zīmes pārstāvji būs spējīgi uz patiesi lielu izrāvienu domās un rīcībā, ko neizmantot būtu vienkārši nepieņemami. Tātad 2025. gads Kazai solās būt ļoti interesants.

Pērtiķis (1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pērtiķim ir ļoti augsta saderība ar gada saimnieci Čūsku. Tiesa, parasti kopīgas valodas atrašanas process nenotiek ātri, bet gan pamazām. Attiecīgi 2025. gadā Pērtiķi var rēķināties ar ievērojamiem panākumiem, veiksmi un kopumā daudz pozitīvu lietu visās dzīves jomās. Tātad Pērtiķiem nebūs jāsaskaras ar daudzām problemātiskām situācijām. Dzīve noteikti kļūs mierīgāka un ērtāka. Iespējami patīkami pārsteigumi, kas izskatīsies pēc gada saimnieces Čūskas piešķirtām prēmijām, tāpēc Pērtiķiem nav jābrīnās ne par ko. Labāk uztveriet notiekošo kā normu un censtieties pēc iespējas pilnīgāk realizēt savu potenciālu.

Gailis (1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Gailim un Čūskai ir lieliska savstarpēja saderība. Parasti šo zīmju pārstāvji veido spilgtu pāri, kas vienmēr atstāj lielu iespaidu uz citiem. Attiecīgi austrumu horoskops sola, ka 2025. gadā Gaiļiem tiks atļauts daudz kas no tā, kas viņiem iepriekš bija liegts. Pirmkārt, Gaiļiem būs iespēja gūt pozitīvus ieguvumus no saviem agrākajiem centieniem, tikai nevajag to darīt demonstratīvi un ar emocionāliem uzliesmojumiem. Pretējā gadījumā pastāv risks aizbaidīt veiksmi nākotnē, kad Čūskas gads būs beidzies. Otrkārt, Gailim tiks dota iespēja iegūt augstāku intelekta pakāpi, izejot cauri zināmām pārvērtībām. Tas ļaus atkārtoti novērtēt savu efektivitāti un pievilcību un sākt to izmantot kompetentāk un efektīvāk. Gailim ieteicams cīnīties par ozitīvām pārmaiņām jau no Čūskas gada pirmajām dienām. Neko nevajadzētu atlikt uz vēlāku laiku. Jo ilgāk Gailis svārstīsies, šaubīsies un apkopos domas, jo mazāk labuma no šī dzīves perioda varēs iegūt.

Suns (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

 Suņa un Čūskas attiecības ne vienmēr ir skaidras un paredzamas, tāpēc Sunim 2025. gadā ir jābūt gatavam negaidītiem notikumiem. Galvenais ieteikums ir būt pacietīgiem un līdzsvarotiem visās situācijās. Nav vajadzīgas liekas emocijas un spontānas reakcijas, un tad pārējais sekos. Lielākā daļa Suņu varēs paplašināt un bagātināt savu sociālo loku. Tajā ienāks vēl vismaz viens cilvēks, kura ietekmi izjutīsi vēl ilgi, un varbūt pat visu mūžu. Tajā pašā laikā Sunim nekas nav jādara, kas to varētu veicināt, jo viss notiks pats no sevis. Mēģinājumi mākslīgi iegūt šādu cilvēku savā tuvāko cilvēku lokā var tikai kaitēt. Turklāt 2025. gadā daudzi šīs zīmes pārstāvji piedzīvos būtiskas izmaiņas, kas nesīs sev līdzi lielāku brīvību. Pateicoties tai šīs zīmes pārstāvji sajutīsies kā sava likteņa noteicēji. Pār Suni nāks apziņa par personīgās līdzdalības nepieciešamību savas nākotnes veidošanā.

Cūka (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Cūkai nav viegli sadraudzēties ar Čūsku, tāpēc gada saimniece noteikti vēlēsies Cūku pārbaudīt, pirms tā sniegs kādu nozīmīgu labumu un veiksmes garantijas. Līdz ar to šīs zīmes pārstāvjiem priekšā nav tas vieglākais gads. Austrumu horoskops 2025. gadam paredz Cūkām nedaudz nemierīgu dzīves periodu, liekot koncentrēt uzmanību un pūles, kā arī atstāt komforta zonu un iegrimt realitātē. 2025. gadā Cūkai jābūt gatavam sacensībām šī jēdziena visplašākajā nozīmē. Un nekādā gadījumā nevajadzētu mēģināt to pārvarēt ar agresijas palīdzību. Par pareizu uzvedības taktiku šajā gadījumā jāuzskata līdzsvars, racionālisms un pilnīga likumu ievērošana. No otras puses, Čūskas gads var kļūt par interesantu un noderīgu atklājumu laiku daudzām Cūkām. Šīs zodiaka zīmes cilvēki atklās jaunas enerģijas plūsmas, kas palīdzēs iekļūt jomās, kas šobrīd ir nepieejamas vai vismaz grūti apgūstamas. Jācenšas šo iespēju izmantot, jo tādā veidā Cūka radīs sev platformu svarīgiem nākotnes startiem.

Lasiet arī: Šova Ir talants tiesnese: Markum Rivam ir jābrauc uz Eirovīziju un beidzot jāuzvar

Lasiet arī:  «Visu maksāju pati!» – Agrita Bindre atklāj, cik lieli ir viņas ikmēneša maksājumi

youtube icon
Abonēt youtube