Foto: Pexels/Jonathan Borba

Astroloģija un numeroloģija ir ļoti saistītas savā starpā, – pateicoties šīm abām “zinātnēm”, iespējams prognozēt veiksmīgākos periodus, kad katrai no zodiaka zīmēm ir lielākās izredzes satikt mīlestību un gūt veiksmi, vēsta TheDay, atsaucoties uz numeroloģi Irinu Veikemu.

Auns

Ugunīgie, kaislīgie, apņēmības pilnie Auni jutīsies kā veiksminieki ne tikai noteiktos 2025. gada periodos un datumos – viņi izjutīs īpašu atbalstu un saikni ar veiksmi visa gada garumā. Galu galā arī nākamajam gadam ir īpaša spēcīga enerģija (Marsa enerģija) – tas tikai vairos šīs zodiaka zīmes apņēmību un uzņēmību. Taču īpašu veiksmi Auns var sagaidīt attiecību jomā janvārī, septembrī un oktobrī.

Vērsis

Vērsis simbolizē neatlaidību un uzticamību, kas arī spēcīgi sasaucas ar 2025.gadu. Varat būt pārliecināti, ka nākamajā gadā jums tiks nodrošināts daudz mīlestības un komforta. Īpaši aprīlī un jūnijā. Tiesa, ar nosacījumu, ka būsiet aktīvāki komunikācijā un arī paši paudīsiet jūtas.

Dvīņi

Zinātkārie Dvīņi, kas vienmēr tiecas pēc piedzīvojumiem un jaunām zināšanām, var gūt panākumus visa gada garumā, ja spēj disciplinētāk un sistemātiskāk pieiet visiem dzīves jautājumiem. Taču viņu izredzes mīlestības jomā būs īpaši lielas februārī, maijā un jūnijā.

Vēzis

Vienu no intuitīvākajām un maigākajām zodiaka zīmēm, kura, kā likums, izjūt īpašu saikni ar apkārtējo pasauli, 2025. gadā sagaidīs vesela kaislību jūra un pārmaiņas gan mīlestībā. gan dzīvē kopumā. Īpaši esiet gatavi pārmaiņām februārī, septembrī un novembrī.

Lauva

Marss kā 2025. gada aizbildnis noteikti pozitīvi novērtēs Lauvas karalisko raksturu, harizmu un izturību. Darba sfērā Lauvas sagaida pārmaiņas, bet janvārī, augustā un oktobrī iespējamas pozitīvas reformas  mīlestības jomā.

Jaunava

Jaunavas perfekcionismam ir iespēja sašūpoties šis zīmes pārstāvju perfekti uzbūvētajā pasaulē, saskaroties ar idejām, piedzīvojumiem un negaidītiem notikumiem. Nebūs garlaicīgi! Īpaši mīlestībā, un jo īpaši aprīlī un jūlijā.

Svari

Svari, vienmēr tiecoties pēc harmonijas un skaistuma, beidzot sajutīs Visuma atbalstu. Galu galā, kurš gan cits, ja ne Marss (2025. gada patrons) var līdzsvarot Svaru ikdienu ar ikdienas siltumu un bagātīgajām krāsām. Ar mīlas piedzīvojumiem var rēķināties gandrīz visu gadu, bet jo īpaši jūnijā un jūlijā.

Skorpions

Magnētiskais un noslēpumainais Skorpions visu gadu ķers daudz interesantu iespēju un iedvesmas. 2025. gada patrons Marss vēl vairāk palielinās viņa resursus un seksuālo enerģiju. Tātad mīlestības sfērā var sagaidīt reformas un krasas pārmaiņas. Galvenokārt augustā un septembrī.

Strēlnieks

Uzņēmīgajiem un drosmīgajiem, dzīvespriecīgajiem un gudrajiem Strēlniekiem nākamgad būs smagi jāstrādā, lai tiktu līdzi 2025. gada ritmam. Piemēram, attiecībās jūs vēlēsities salikt visus punktus uz “i” un nonākt pie stabilitātes, skaidrības. Taču maz ticams, ka tas notiks caur sirsnīgām sarunām  vai vienmērīgu notikumu gaitu. Drīzāk būs jāpieliek pūles, lai 2025. gadam “pierādītu”, ka Strēlnieks ir gatavs kaut ko mainīt. Martā, maijā, septembrī, novembrī un decembrī jums jābūt gatavam izlēmīgai rīcībai.

Mežāzis

Spītīgajiem un ambiciozajiem Mežāžiem 2025. gads nesīs tikai veiksmi. Tomēr kaut kādās jomās jums būs jāatsakās no pārmērīgas izvēlības un perfekcionisma par labu ātrumam un pieredzei. Mīlestība nākamgad Mežāzim nebūs pirmajā vietā, bet aprīlī, jūnijā, augustā un oktobrī tai nāksies pievērst lielāku uzmanību, jo šajā laikā var veidoties ļoti perspektīvas attiecības (tiem, kas nav attiecībās).

Ūdensvīrs

Brīvību mīlošākā zīme Marsa tempu pieņems ar atplestām rokām, tādējādi tikai piesaistot 2025. gada labvēlību un veiksmi. Tiesa, lai īstenotu visas spožās idejas, kā ierasts, no haosa būs jāizveido stratēģija. Mīlestība 2025.gadā tikai augs un vairosies, taču tajā virzienā, ko Ūdensvīri jau sākotnēji noteiks kā prioritāro. Tāpēc emocionālas vētras iespējamas tikpat bieži kā mierpilnas sajūtas. Maijs, augusts un novembris var nest pārmaiņas.

Zivis

Talantīgajām Zivīm nāksies atklāt visu savu jūtīgumu, lai veiksme tās nepamestu. Garīgums un pievilkšanās spēks darīs savu darbu un noteikti veicinās dzīves uzlabošanos. Īpaši februārī, augustā, septembrī un novembrī.

Lasiet arī:  VIDEO | «Alkohola bija par daudz!» – Agrita Bindre atklāj iemeslu, kādēļ atsaukusi saderināšanos

Lasiet arī: Kurš nākamais pārstāvēs Latviju Eirovīzijā? Konkursam Supernova pieteiktas teju simts dziesmas

youtube icon
Abonēt youtube