Olga Rajecka. Foto: Ieva Romaško

Dziedātāja Olga Rajecka, sadarbībā ar mūzikas autoru Tomasu Kleinu un teksta autoru Guntaru Raču kopīgi radījuši jaunu un saulainu dziesmu “Saulīte”. Savulaik šis tandēms kopā radīja dziesmu “Saule riet”, kas pirms desmit gadiem, 2014.gadā startēja Latvijas “Eirovīzijas” dziesmu atlases konkursā un skan radiostacijās un koncertos vēl joprojām!

Tomass Kleins stāsta: “Šoreiz nav nekāda konkursa. Gluži vienkārši kopā ar Guntaru radījām dziesmu, kura, manuprāt, varētu labi piestāvēt Olgai. Piedāvāju un viņa ar prieku piekrita. Arī studijas producents Gints Stankevičs zināja, kas jādara. Nu Olga var atkal iestudēt deju šim skaņdarbam, tāpat kā tas bija ar “Saule riet”.”

“Man liels prieks, ka vēl viens dzejolis no grāmatas “365” pārtapis par dziesmu. Tas ir sarakstīts 20.maijā un ceru, ka tajā starojošais maija saules siltums spēs sasildīt klausītāju sirdis arī drēgnajā rudenī,” teic Guntars Račs.

Vienlaicīgi ar jauno dziesmu, Olga izziņo arī četru koncertu sēriju k/z “Ulbrokas Pērle”, kur četros vakaros pēc kārtas izskanēs Vecgada koncerti. Katrs vakars būs īpašs un unikāls – citi viesi, citas dziesmas un, protams, kleitas! “Gribam radīt burvīgu svētku sajūtu, lai visiem, kas šos koncertus apmeklēs būtu prieks. Grezni tērpi, burvīgā Vecgada atmosfēra, mīlēti mākslinieki, sarkanais paklājs, glāzēs dzirkstīs šampanietis un skanēs skaistākās dziesmas – krāšņā gadumijas programmā – Vecgada koncertos!” saka Olga Rajecka.

Lasiet arī:  VIDEO | «Alkohola bija par daudz!» – Agrita Bindre atklāj iemeslu, kādēļ atsaukusi saderināšanos

Lasiet arī: Latvijā piegādāta atjaunotā Covid-19 vakcīna

youtube icon
Abonēt youtube