Foto: Pexels/ ArtHouse Studio

Horoskopu visām zodiaka zīmēm nedēļai no 25. līdz 31. oktobrim sagatavojusi astroloģe Inita Dilāne.

Auns

Iesaistīšanās projektos ļaus padarīt plašāku savu profesionālo darbību un pielietot savas prasmes daudz efektīvāk. Saviesīgi pasākumi sniegs papildus iespējas biznesā jau tuvākajā nākotnē. Lielāki izdevumi var rasties saistībā ar neplānotiem saviesīgiem pasākumiem. Būsi uzmanīgs, veidojot jaunas attiecības, jo viss kaut kā šķitīs aizdomu ēnu pilns.

Vērsis

Labs pavērsiens darba vietā ļaus iemantot apkārtējo cieņu un labvēlību, tādā veidā mainot līdzšinējos priekšstatus. Nonākot augstāk savā statusā, savā pozīcijā un amatā, jutīsies atzinīgi novērtēts. Ļaujies sevis palutināšanai un ieguldi resursus arī skaituma procedūrās! Mīļākas un sirsnīgākas kļūs attiecības ar dzīvesbiedru. Vientuļnieki var satikt kādu interesantu personu, ar ko pakomunicēt garajos rudens vakaros.

Dvīņi

Rūpīgi izvērtēsi saņemto piedāvājumu par došanos darba darīšanās uz ārzemēm. Neatsaki, pirms neesi izvērtējis visus labumus, riskus un ieguvumus materiālajā plānā. Rīkojies gudri! Ienesīgs laiks būs tiem, kuri tiešā veidā darbojas ar finansēm, cipariem, loģistiku. Neveikli pārpratumi, kas pēdējā laikā ir pašķobījuši savstarpējās attiecības, tiks piemirsti kāda patīkama notikuma dēļ.

Vēzis

Diezgan daudz enerģijas nāksies ieguldīt kādā jaunā projektā. Nebaidies mainīt ierasto darba stratēģiju. Papildus izdevumi būs saistīti ar sadzīves tehniku vai transportu. Brīnišķīgs un vērtīgs laiks tiks piedzīvots romantiskajās attiecībās. Pateicībā novērtējot to, kas tev jau ir, saņemsi vēl vairāk. Labas ziņas tiks saņemtas no cilvēka, kurš ir ārzemēs.

Lauva

Nāksies saskarties ar dažādu dokumentu kārtošanu. Šī situācija var radīt prāta spriedzi un nepatīkamas emocijas. Izvairies no asākam diskusijām ar kolēģiem. Tiks apsvērta doma par kāda papildu biznesa attīstīšanu. Tiks saņemta pateicība par kādu iepriekš paveiktu darbu. Atļaujies sevi palutināt ar vērtīgu pirkumu! Tiks izdarīta izvēle par turpmāko attiecību gaitu.

Jaunava

Esošā situācija darba vietā sniegs iespējas parādīt savu meistarību un darba prasmes vislabākajā kvalitātē. Izdevies būs ieguldījums jaunas darba tehnikas vai darba instrumentu iegādei.  Var iestāties rutīna un neliela garlaicība par to, ka attiecībās viss rit savu gaitu mierīgi un bez piepūles. Kamēr gaidi iniciatīvu no otra cilvēka, sāc rīkoties pats un uzaicini savu mīļoto doties kopīgā piedzīvojumā.

Svari

Gaidāmi labi vārdi, pateicības un komplimenti par paveikto. Ja tava sirds gavilē priekā, tu neapšaubāmi esi profesionālis savā jomā. Jaunie darba pienākumi būs tev pa spēkam. Satraukumam nav pamata. Romantisku jūtu uzplaiksnījumi ļaus starot priekā. Saņemtā uzmanība no tā, kas tavai sirdij ļaus straujāk pukstēt, dos stimulu dzīvē kaut ko mainīt, uzlabot un dzīvot daudz pilnvērtīgākā kvalitātē.

Skorpions

Diezgan liels būs darba apjoms. Labs piedāvājums tiks saskatīts, atliek vien galvu pagriezt uz otru pusi. Tēriņi, kas saistās mājas lietām vai arī ģimenei nepieciešamajām lietām, var radīt lielas un arī liekas emocijas. Attiecībās nostalģiskas izjūtas par piedzīvoto un reiz pazaudēto var pārņemt tavu sirdi.

Strēlnieks

Lielāku uzmanību veltīsi tam, kur aizplūst tava enerģija. Rūpīgāk caurskatīsi savu izdevumu sarakstu un sapratīsi, ka ir lietas, no kurām tu mierīgi vari atteikties. Sirds būs atvērta romantiskām sajūtām un piedzīvojumiem. Vēlēšanās satikt savu mīļoto un pēc iespējas ātrāk un vairāk laika pavadīt kopā, rudens lapu takas brienot, būs ļoti spēcīga un patīkamām emocijām piepildīta.

Mežāzis

Ar degsmi par to, ko tu dari, spēsi paveikt daudz. Sasniegsi iecerēto. Veiksme darbos būs atkarīga no iedvesmas un vēlmes darīt aizvien labāk, un labāk.  Radošās izpausmes būs tavs trumpis. Peļņa tiks gūta, ja vēl atbildīgāk pievērsīsies jau iepriekš uzsāktajam ģimenes biznesam.

Ūdensvīrs

Tavs sadarbības partneris būs kā tava veiksmes atslēga jautājumos, ar kuriem pats īsti netiec galā. Tiks domāts par kādas svešvalodas apguvi. Priecēs saņemtais atalgojums! Attiecībās tiks runāts par tām situācijām, kas nepamierina nevienu no jums. Jaunu attiecību meklētājiem ir jādodas ceļojumā!

Zivis

Gluži kā zvaigzne tumšās debesīs uzmirdzēs ideja par kādu nodarbi. Resursi tev ir, atliek vien tos pielietot.  Noslēpumā plānotie projekti būs daudz veiksmīgāki nekā, ja dalīsies savos plānos. Lai peļņa būtu ražīgāka, ieteicams pievērst uzmanību tam, kur tu esi, ar ko esi un kāda ir tava darba komanda.  Ļaujies sajūtām un tam, ka otrs cilvēks tevi iepriecina!

Lasiet arī:  Ko apskatīt un piedzīvot – latvietes piezīmes, ceļojot vienatnē uz Dubaiju

Lasiet arī: Latvijā piegādāta atjaunotā Covid-19 vakcīna

youtube icon
Abonēt youtube