Ja esi noguris no vistas gaļas un vēlies nobaudīt neierastas garšas un cūkgaļu? Piedāvājam ātru un vienkāršu recepti, kas noteikti garšos gan pašam, gan arī citiem, kuri nespēj atteikties no gaļas.

Tev būs nepieciešamas 4 kārtīgas cūkgaļās šķēles (izvēlies kakla karbonādi), pusotra glāze ābolu sidra, 2 ēdamkarotes brūnā cukura un 1 ēdamkarote sinepes (var arī vairāk, ja garšo pikanti ēdieni).

Kā pagatavot? 

Ņem pannu, kurā satilps visas 4 karbonādes šķēles. Uzkarsē pannā eļļu. Pirms liec gaļu pannā, apber ar sāli un pipariem un ieberzē tos gaļā. Tad liec cepties. Cep, līdz gaļa kļūst zeltaini brūna. Tad ņem nost no pannas.

Pēc tam tajā pašā pannā lej ābolu sidru un ieber cukuru. Vāri līdz izveidojas sīrupam līdzīga masa. Pieliec sinepes, sāli un piparus pēc garšas. Izmaisi un ņem nost no uguns.

Liec izcepto cūkgaļu uz šķīvja un pārlej ar karsto ābola sidra masu. Pasniedz! 🙂

Avots: pillsbury.com

Saistītās tēmas: cūkgaļakulinārijarecepte

youtube icon
Abonēt youtube