Viegla, ātra, aromātiska un vasarīga recepte.

 

Ingredienti:

  • 400g maize Ciabatta
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote sarīvēta Parmesan siera
  • 70g viests
  • Pētersīļi
  • Sāls pēc garšas

 

Ciabattu sagriežam 4 daļās.

 

Sīki sagriežam pētersīļus un samaisām bļodā ar sarīvētu ķiploku un sviestu. Pievienojam sāli un samaisām visu kārtīgi vēl vienu reizi.

Smērējam sagrieztās maizes šķēles ar aromātisko sviesta masu.

Liekam maizi uz cepeškrāsns restēm virs pannas. Pārberam ar sarīvētu Parmesan un taisām ciet krāsns durvis. Gatavojam kamēr siers neizkusīs, bet maize nekļūs kraukšķīga, apmēram 5 minūtes.

Gatavo maizi atliekam uz 1 minūti, tad sagriežam mazākos gabalos un cienājamies!


Avots: vkusnyblog

Saistītās tēmas: GrauzdiņiĶīplogsrecepte

youtube icon
Abonēt youtube