Ja jūs vēl nekad neesat pagaršojusi gaspačo, tad pamēģiniet to pagatavot no zemenēm, nenožēlosiet!

klubnichnyy-gaspacho_6

Gaspačo ir ideāla zupa vasaras sezonā. Zupa pagatavojama dažu minūšu laikā, nekas nav jāvāra, kas nozīmē, ka visas izmantotās sastāvdaļas saglabās uzturvērtību.

Kas nepieciešams:
Zemenes – 500 g
Tomāti (lielie) – 1 gab.
Gurķi – 2 gab.
Saldie pipari – ½ gab.
Olīveļļa – 2 ēdamk. karotes
Balzamiko etiķis – 1 ēdamkarote. karote
Sāls un pipari – pēc garšas

klubnichnyy-gaspacho_1

Nomazgājiet un sagrieziet zemenes, pēc tam ielieciet tās blenderī un sablenderējiet. Iegūto masu ielejiet bļodiņā.

klubnichnyy-gaspacho_2

Sagrieziet tomātus, gurķus, pievienojiet sāli un piparus – sablenderējiet.

klubnichnyy-gaspacho_4

Sajauciet abas masas bļodā, pievienojot olīveļļu, balzamiko, sāli, piparus.

klubnichnyy-gaspacho_5

Visu samaisiet un iegūto masu ievietojiet ledusskapī uz 2-3 stundām. Zupa jāpasniedz auksta.

klubnichnyy-gaspacho_00

 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube