Publicitātes foto
Jau rīt, 13.arīlī, pulksten 18.00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces bezmaksas vieslekciju “Apzinātā virtuve”, kurā lektore stāstīs par saviem ieteikumiem kārtīgas virtuves uzturēšanai un apzinātas ēšanas paradumiem.
Vieslekcija būs skatāma tiešsaistē augstskolas Facebook lapā.
Anna Birmane ir recepšu bloga “Anna Panna” īpašniece, kulinārijas grāmatu autore, kā arī liela kārumniece. Kaut arī Anna pamatīgi mēdz aizrauties ar kūku cepšanu, viņai noteikti nav svešas arī daudz un dažādas citu ēdienu receptes, kuras ikviens var izlasīt pavāres mājaslapā, vai vienā no trijām autores izdotajām pavārgrāmatām.
Annu droši var dēvēt arī par pionieri ēst gatavošanas meistarklašu pasniegšanā. Jau vairāk nekā pirms astoņiem gadiem viņa kļuva par vienu no pirmajiem cilvēkiem Latvijā, kura sāka pasniegt ēst gatavošanas meistarklases ikvienam, ne tikai profesionāļiem.
“Mūsdienās mēs to vien darām – kā ēdam. Nešķirojam ne to – kad, ne – kāpēc ēdam. Šajā lekcijā iziesim cauri praktiskām lietām un dažādām apzinātības praksēm, kuras ļaus uzlabot ikdienas aktivitātes virtuvē, palīdzēs ietaupīt naudu un pats galvenais – ikdienā savā ēdienkartē iekļaut daudz vairāk dārzeņu un ēst mierpilnāk,” skaidro Anna Birmane.
Vieslekcijas laikā lektore iepazīstinās klausītājus ar saviem kārtības uzturēšanas paradumiem virtuvē, kā arī dalīsies ar ieteikumiem par draudzīgu iepirkšanos. Tāpat Anna pastāstīs par gatavošanu mājas virtuvē un apzinātu ēšanu, balstoties uz savu bagāto pieredzi.
Tiek aicināts ikviens interesents. Lekcijas apmeklējums ir bez maksas. Turklāt iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama.