Austrāliešu aktrise Margo Robija zina, kā atstāt iespaidu. Atlasē par lomu filmā “The Wolf of  Wall Street“, vietā, kur scenārijs paredz, ka viņai ne vārda nesakot ir jāiet prom no aktiera Leonardo Di Kaprio, tā vietā viņa to iepļaukāja un uzkliedza “F**k you!”. Acīmredzot, tas seksa ainu ar Di Kaprio vieglāku nepadarīja. Palīdzēt spēja tikai, kā viņa teica – “trīs glāzes tekilas… 9 no rīta.”

 

Aktrise Margo Robija

Aktrise Margo Robija

Pat pats Harijs Poters mierinājumu ir meklējis pudelē. Saskaņā ar Daily Mail, aktieris Daniels Redklifs pavadījis vairākus gadu ballējoties un pat mēdzis uz filmas “Harijs Poters”  filmēšanas laukumu ierasties dzēris. “Es dažreiz mēdzu doties uz darbu dzēris. Varu parādīt vairākas ainas, kurās esmu piedzēries tā, ka neko nesaprotu. Man ir personība, kas padodas atkarībām. Un tā bija liela problēma,” – stāsta pats Redklifs.

Aktieris Daniels Redklifs

Aktieris Daniels Redklifs

“Bada spēļu” aktrise Dženifera Lourensa atzinusi, ka filmas “Caching Fire” filmēšanas laikā piedzērās kopā ar filmas aktieriem. Aktrise stāsta, ka filmēšanas laikā bijusi ļoti garlaikota un tādēļ savā treilerī dzērusi Pina Coladas kokteiļus. Un daudz.

Aktrise Dženifera Lourensa

Aktrise Dženifera Lourensa

Cik izdevīgi! Kamēr tika filmēts materiāls filmai “Drinking Buddies”, aktrise Anna Kendrika filmēšanas laukumā iedzēra par daudz. Filmējot ainas, viņa dzēra bezalkoholisko alu, taču pēc tam, viņai tika pasniegts īsts alus. Rezultāts? Dzeršana darbā un neliels apkaunojums. “Es nepārtraukti dzēru alu, līdz es atjēdzos, ka tas vairs nav bezalkoholisks, un tad jau bija par vēlu. Sapratu – esmu piedzērusies!” – ar smaidu atceras aktrise.

Aktrise Anna Kendrika

Aktrise Anna Kendrika

Mēs nekad neuzzināsim, cik nopietni aktieri Breds Pits un Edvards Nortons uztvēra cīņu ainas filmā “Fight Club”, taču filmas režisors Deivids Finčers stāsta, ka savu kameru pavērsis uz puišiem kāda īpašā vakarā. Īsā aina, kurā abi aktieri cenšas trāpīt pa golfa bumbiņu, uzņemta brīdī, kad abi aktieri esot bijuši pilnīgi piedzērušies. Jāteic, ka režisors gudri izmantojis brīdi.

Aktieri Breds Pits un Edvards Nortons

Aktieri Breds Pits un Edvards Nortons

Kā jau daudzi stāsti, kas saistīti ar pudeli, šis ir gluži kā “viņš teica, viņa teica” stāsts. Saskaņā ar filmas “Black Swan” režisora teikto, abas aktrises Mila Kunisa un Natālija Portmane, pirms abu seksa ainas, esot atbrīvojušās ar vairākām tekilās glāzītēm.

Aktrises Mila Kunisa un Natālija Portmane

Aktrises Mila Kunisa un Natālija Portmane

Laikā, kad aktieris Šia Lebafs uzņēma filmu “Lawless”, viņš patiesi pārvērtās par alkoholiķi. “Es to darīju filmas dēļ. Es nedzeru bez iemesla. Bet šī filma bija tāds iemesls. Man bija jādzer pašam, lai spētu iejusties alkoholiķa kontrabandista ādā,” – stāsta aktieris.

Aktieris Šia Lebafs

Aktieris Šia Lebafs

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube